Zašto Talvi putovanja?

A zašto ne? Nemoj čitati što putnici pišu o nama. Baš te briga za tuđe mišljenje!
Ako su ti iskočili Matejevi oglasi i sviđa ti se neko naše putovanje nemoj više razmišljati.

Naša prijavnica ne može biti jednostavnija - ispuni i prijavi se. Nakon toga Ema & Kike rješavaju sve tvoje probleme. Ivona će te na društvenim mrežama sa odbrojavanjima i brojčanicima podsjetiti koliko malo je do putovanja ostalo. Putovnicu napraviš brzinski, vize mi sredimo. Zadnji dan se spakiraš i dođeš na polazak. Vrlo jednostavno!

Poneseš nešto love i puno dobre volje i idemo. Tu preuzimaju naši vodiči Tonka, Antonio, Ivan & Ivan. Na putovanju vidiš glavne atrakcije, slikaš se svaki dan na drugoj lokaciji i pošalješ mami da si dobro, navečer se podružiš uz čašicu lokalne žestice, upoznaš puno ljudi i stvoriš uspomene za cijeli život. To je to. Naša putovanja su kao i ovaj tekst.

I onda se vratiš doma. Krene nostalgija. Bukiraš novo putovanje i onda sve iz početka. :)

Naš tim

image - Zašto Talvi

EMA - Centrala

Znaš ono kad se prijaviš za putovanje u 1 ujutro, a već u 01:13 si dobio mail? Ja sam ga poslala! Želiš sjediti u zadnjem redu autobusa ili uz prozor u avionu? Samo reci, dogovorit ćemo se. 
Ili pošalji mail, dođe ti na isto!

Želiš se prijaviti za višekrevetnu sobu, ali jako hrčeš? Nema veze, ne trebaš plaćati za privatnu sobu - budi iskren jer imamo još takvih pa ćemo vas spojiti i napraviti orkestar!

Prijavi se! Pomoći ću ti s prijavom!

image - Zašto Talvi

IVONA - Kraljica društvenih mreža

Lajkaš nam objave i šeraš storye? Pa to je kao da lajkaš mene! Volim raditi Reelse, ali nikad nemam vremena. Filtere koristim za sve osim za kavu. Mislim da ću do kraja godine uspjeti obraditi sve fotografije s putovanja u Maroko 2021. godine.

Ako želiš najbolje objave gledaj me kako se pozira. Glasna sam pa me ne možeš fulati!

Prijavi se! Imat ćeš top objave!

image - Zašto Talvi

TONKA - Vodička

Ne zovite me Antonia jer mi je Tonka pravo ime. Nadimak mi je Tripadvisor pa mogu preporučit nešto ako me pitate. Ne planiram piti baš svaku večer putovanja, ali me uvijek nekako nagovorite! Nije problem, fotografirat ću te ispred znamenitosti - a tko će mene fotografirati?

Nakon što obavim svoje dužnosti vodiča krene totalno druga priča. Sa mnom nema cenzura i svako je putovanje nova avantura.

Prijavi se! Što čekaš?

image - Zašto Talvi

KRISTINA - Šefica

Za frendove Kike. Bojiš se da nećeš dobiti vizu za putovanje? Ne brini, ja sam tu da je dobiješ! Imaš 100 pitanja o destinaciji, a sramiš se sve poslati u mailu? Nazovi, garantiram da mogu telefonirati duže nego ti!

Tu sam da riješim sve tvoje probleme. Osim ljubavnih, tu ti ne mogu pomoći.

Prijavi se! Riješit ćemo sve.

image - Zašto Talvi

MATEJ - Kralj oglasa

Stalno ti iskaču naši oglasi za putovanja? Pa normalno kad sam ih ja radio! S Talvijem sam prvo putovao, a kasnije se priključio timu. Od tad smo nerazdvojni. Kao i ti i moji oglasi. Ako si jednom došao na našu stranicu to je to - Talvi oglasi iskakat će ti iz paštete!

Nekad imam toliko materijala da zaboravim objaviti post. Iako sam često iza kamere mogu ti dati odlične savjete za tvoje fotke i videe.

Prijavi se! Više se ne možeš obraniti od oglasa!

image - Zašto Talvi

IVAN - Enciklopedija

Ako ti se čini da su svi na broju varaš se. Ja sam vodič, ali uvijek kasnim. Mobitel mi je češće isključen nego uključen, ali zašto bi i bio dostupan ako sam sve bitno rekao na mikrofon? Ja sam Ivan i obožavam raditi kao vodič.

Povijest i nogomet su moje strasti o kojima možemo pričati danima. Očekuj da ćeš uvijek čuti neki nepotrebno dobar vic, a u glavi uvijek imam i pjesmu koju sigurno nisi očekivao.

Prijavi se! Naučit ćeš nešto novo.

image - Zašto Talvi

IVAN - Visoki vodič

Zastavice su za vodiče iz Azije. Ja imam 2 metra i mene nećeš izgubiti u razgledu grada. Eventualno možda ja tebe izgubim jer imam dugi korak. Imam samo dva pravila - ne kasni i ne pitaj me za koliko stižemo, uživaj u putovanju. Možeš me zvati raznim nadimcima, ali mi ne govori na Vi (ipak imam 3 pravila). Nikad ne propuštam druženja.

Imaš ideju za nova putovanja? Može!

Prijavi se! Nakon toga ćeš godišnje usklađivati s našim terminima.

Što kažu naši putnici?

Leon Brussich
star full star full star full star full star full
Putovanje: Maroko
nezaboravno iskustvo s roccom u maroku. Ivan fantastican lik rjesava svaki problem prije nego sta se problem stvori. Preporucio bi svakom putovati sa talvijem, dao bi 6 zvijezdica da mogu
Ante Matić
star full star full star full star full star full
Putovanje: Egipat
Super,putovanje u Egipat :)
Gabrijela Rako
star full star full star full star full star full
Putovanje: Maroko
Jedno predivno iskustvo za destinaciju a i cjelokupni doživljaj sa našom vodičkim Tonkom koja je jako ljubazna , pristupačna prije svega profesionalna i uvijek za ekipu ! Sve preporuke za Talvi 😎
Zvonimir Puljić
star full star full star full star full star full
Putovanje: Jordan
Putovanje u Jordan 2023. - Najtoplije preporuke za putovanje u ovom aranžmanu. Od vrhunske organizacije, zanimljivih i zabavnih izleta do količine slobodnog vremena! Sa sobom nosimo samo dobre uspomene, nova prijateljstva i nezaboravna iskustva za cijeli život. Velike pohvale za našeg vodiča Antonia koji išao i izvan svojih mogućnosti da nam učini ovo putovanje što ugodnijim. Veselimo se ponovnom druženju s Talvijem!
marta marija tolic
star full star full star full star full star full
Putovanje: Istanbul

Odličnooo putovanjeee!!! Odličnaaa ekipaa!!! Odličnaaa agencija!! Sve pohvaleee, a najveće pohvalee našem legendarnom vodiću Ivanu!!!

Tomislav Radović
star full star full star full star full star full
Putovanje: Dubai
Svaka pohvala za turističku agenciju i organizaciju svega, pogotovo za tur. vod.Antonia.Hvala vam za nikad bolji provod na putovanju za Dubai od 16.01.2023. godine i takođe hvala na vašem strpljenju i ljubaznošću da nam svima ugodite i udovoljite. Odlični ste i vidimo se opet!!😎🙋‍♂️
JELENA JUKIĆ
star full star full star full star full star full
Putovanje: Istanbul

Predivno putovanje u Istanbul sa Forkom i Emom❤️

Vidimo se na drugoj destinaciji!!

Anamarija Paić
star full star full star full star full star full
Putovanje: Egipat
Putovanje u Egipat mi je bilo nezaboravno iskustvo, toliko posebno da cu ga pamtit do kraja zivota! Toliko posebnih prijatelja u tako malo vremena zvuci nevjerojatno. Tonka kao vodic je bila predobra zajedno sa vodicem Shenoudom i toliko su mi uljepsali putovanje da ne mogu zamisliti da je ono bilo jednako posebno bez njih. Svaku osobu i svaku uspomenu s putovanja cu jos dugo nositi u ❤️

© 2023 Talvi putovanja
Izrada web stranica - Fer Projekt
Što čekaš?
Aktualna putovanja
Zašto smo najgori?
Iskustva putnika