Zašto Talvi putovanja?

A zašto ne? Nemoj čitati što putnici pišu o nama. Baš te briga za tuđe mišljenje!
Ako su ti iskočili Matejevi oglasi i sviđa ti se neko naše putovanje nemoj više razmišljati.

Naša prijavnica ne može biti jednostavnija - ispuni i prijavi se. Nakon toga Ema & Kike rješavaju sve tvoje probleme. Ivona će te na društvenim mrežama sa odbrojavanjima i brojčanicima podsjetiti koliko malo je do putovanja ostalo. Putovnicu napraviš brzinski, vize mi sredimo. Zadnji dan se spakiraš i dođeš na polazak. Vrlo jednostavno!

Poneseš nešto love i puno dobre volje i idemo. Tu preuzimaju naši vodiči Tonka, Antonio, Ivan & Ivan. Na putovanju vidiš glavne atrakcije, slikaš se svaki dan na drugoj lokaciji i pošalješ mami da si dobro, navečer se podružiš uz čašicu lokalne žestice, upoznaš puno ljudi i stvoriš uspomene za cijeli život. To je to. Naša putovanja su kao i ovaj tekst.

I onda se vratiš doma. Krene nostalgija. Bukiraš novo putovanje i onda sve iz početka. :)

Naš tim

image - Zašto Talvi

EMA - Centrala

Znaš ono kad se prijaviš za putovanje u 1 ujutro, a već u 01:13 si dobio mail? Ja sam ga poslala! Želiš sjediti u zadnjem redu autobusa ili uz prozor u avionu? Samo reci, dogovorit ćemo se. 
Ili pošalji mail, dođe ti na isto!

Želiš se prijaviti za višekrevetnu sobu, ali jako hrčeš? Nema veze, ne trebaš plaćati za privatnu sobu - budi iskren jer imamo još takvih pa ćemo vas spojiti i napraviti orkestar!

Prijavi se! Pomoći ću ti s prijavom!

image - Zašto Talvi

IVONA - Kraljica društvenih mreža

Lajkaš nam objave i šeraš storye? Pa to je kao da lajkaš mene! Volim raditi Reelse, ali nikad nemam vremena. Filtere koristim za sve osim za kavu. Mislim da ću do kraja godine uspjeti obraditi sve fotografije s putovanja u Maroko 2021. godine.

Ako želiš najbolje objave gledaj me kako se pozira. Glasna sam pa me ne možeš fulati!

Prijavi se! Imat ćeš top objave!

image - Zašto Talvi

TONKA - Vodička

Ne zovite me Antonia jer mi je Tonka pravo ime. Nadimak mi je Tripadvisor pa mogu preporučit nešto ako me pitate. Ne planiram piti baš svaku večer putovanja, ali me uvijek nekako nagovorite! Nije problem, fotografirat ću te ispred znamenitosti - a tko će mene fotografirati?

Nakon što obavim svoje dužnosti vodiča krene totalno druga priča. Sa mnom nema cenzura i svako je putovanje nova avantura.

Prijavi se! Što čekaš?

image - Zašto Talvi

KRISTINA - Šefica

Za frendove Kike. Bojiš se da nećeš dobiti vizu za putovanje? Ne brini, ja sam tu da je dobiješ! Imaš 100 pitanja o destinaciji, a sramiš se sve poslati u mailu? Nazovi, garantiram da mogu telefonirati duže nego ti!

Tu sam da riješim sve tvoje probleme. Osim ljubavnih, tu ti ne mogu pomoći.

Prijavi se! Riješit ćemo sve.

image - Zašto Talvi

MATEJ - Kralj oglasa

Stalno ti iskaču naši oglasi za putovanja? Pa normalno kad sam ih ja radio! S Talvijem sam prvo putovao, a kasnije se priključio timu. Od tad smo nerazdvojni. Kao i ti i moji oglasi. Ako si jednom došao na našu stranicu to je to - Talvi oglasi iskakat će ti iz paštete!

Nekad imam toliko materijala da zaboravim objaviti post. Iako sam često iza kamere mogu ti dati odlične savjete za tvoje fotke i videe.

Prijavi se! Više se ne možeš obraniti od oglasa!

image - Zašto Talvi

IVAN - Enciklopedija

Ako ti se čini da su svi na broju varaš se. Ja sam vodič, ali uvijek kasnim. Mobitel mi je češće isključen nego uključen, ali zašto bi i bio dostupan ako sam sve bitno rekao na mikrofon? Ja sam Ivan i obožavam raditi kao vodič.

Povijest i nogomet su moje strasti o kojima možemo pričati danima. Očekuj da ćeš uvijek čuti neki nepotrebno dobar vic, a u glavi uvijek imam i pjesmu koju sigurno nisi očekivao.

Prijavi se! Naučit ćeš nešto novo.

image - Zašto Talvi

IVAN - Visoki vodič

Zastavice su za vodiče iz Azije. Ja imam 2 metra i mene nećeš izgubiti u razgledu grada. Eventualno možda ja tebe izgubim jer imam dugi korak. Imam samo dva pravila - ne kasni i ne pitaj me za koliko stižemo, uživaj u putovanju. Možeš me zvati raznim nadimcima, ali mi ne govori na Vi (ipak imam 3 pravila). Nikad ne propuštam druženja.

Imaš ideju za nova putovanja? Može!

Prijavi se! Nakon toga ćeš godišnje usklađivati s našim terminima.

Što kažu naši putnici?

zoran cresnjovnjak
star full star full star full star full star full
Putovanje: Istanbul
Sve je super bilo,od vozača koji su odradili posao vrhunski,od organizacije,glavnog vodiča(Tonka) i pratećeg vodiča i glavne spavalice(Ivan),izleti,druženja i sve je bilo TOP,sve pohvale
Lucija Pavin
star full star full star full star full star full
Putovanje: Maroko
Najbolja agencija ikad, hvala vam ❤️
Pepa Sape
star full star full star full star full star full
Putovanje: Budimpešta
Odličan vodič i atmosfera tijekom cijelog putovanja. Super smještaj i puno slobodnog vremena uz preporuke što sve pogledati. Prvi, ali ne i zadnji put putujemo s Talvijem!
Bruna Boko
star full star full star full star full star full
Putovanje: Budimpešta
Jedinstveno iskustvo koje bi preporučila svima željnim dobre zabave i novih iskustava…definitivno se vracamo opet i veselimo se novim avanturama….veliki pozdravi i hvala Ivanu od Luke i Brune 🙂
Rosana Giljanović
star full star full star full star full star full
Putovanje: Maroko
Sve preporuke za agenciju Talvi i za vodića Ivana, vračamo se sa puno lijepih uspomena i novih poznanstava!
Antonela Majhen
star full star full star full star full star full
Putovanje: Egipat
Jucer smo se vratili s putovanja iz Egipta i imamo samo pohvale i preporuke. Hoteli su bili super (prednost resortu u Hurghadi), lokalni vodici 10/10. Program po danima je osmisljen pametno i zanimljivo, agencija je ispostovala sve receno, a izasli su u susret s puno sitnica za koje se nisu morali zauzeti. Imali smo odlicnog vodica Antonia koji je u svakom trenutku bio tu za sve nas. Ekipa je bila za 10 i slogan agencije “Na polasku putnici, na kraju prijatelji” ju najbolje opisuje. Dragi Antonio, hvala na svemu, i putujemo opet s tobom, u Jordan! :)
Stane Arkulin
star full star full star full star full star full
Putovanje: Maroko
Bilo je prekrasno, sve pohvale Antoniu svaka čast.
Tomislav Radović
star full star full star full star full star full
Putovanje: Dubai
Svaka pohvala za turističku agenciju i organizaciju svega, pogotovo za tur. vod.Antonia.Hvala vam za nikad bolji provod na putovanju za Dubai od 16.01.2023. godine i takođe hvala na vašem strpljenju i ljubaznošću da nam svima ugodite i udovoljite. Odlični ste i vidimo se opet!!😎🙋‍♂️

© 2023 Talvi putovanja
Izrada web stranica - Fer Projekt
Što čekaš?
Aktualna putovanja
Zašto smo najgori
dojmovi naših putnika