Putovanje u Maroko 2024

Putovanje avionom
Odaberi datum polaska:
945 € 995 €
Zadar
Zagreb
Rijeka

O aranžmanu

✓ transfer busom od Zadra/Zagreba/Rijeke do zračne luke Venecija Marco Polo i natrag
✓ povratnu avionsku kartu avio kompanije Royal Air Maroc na liniji Venecija-Casablanca
✓ avio takse i pristojbe zračnih luka
✓ 1 ručna prtljaga do 8kg + 1 predana prtljaga do 23kg
✓ 5 x noćenje s doručkom u hotelu 3* u Marrakechu u 3/4 krevetnoj sobi
✓ 3 x noćenje s doručkom u hotelu 3* u Rabatu u 3/4 krevetnoj sobi
✓ boravišne pristojbe
✓ transfere od i do zračnih luka prema programu
✓ doručak prema programu
✓ licenciranog turističkog pratitelja
✓ jamčevno osiguranje & organizaciju puta

✗ ulaznice za muzeje
✗ osobne troškove, hranu & piće
✗ osobno osiguranje
✗ fakultativne izlete

Niti jedan fakultativni izlet nije obvezan. Cijene fakultativa iznose:

 • izlet u Essaouiru: 45€
 • izlet na slapove Ouzoud: 45€
 • vožnja quadovima: 40€
 • izlet u Fes: 40€

Paket 4 fakultativna izleta iznosi 150€. Izleti se plaćaju na licu mjesta u eurima ili lokalnoj valuti.

  Cijena putovanja uključuje:

  ✓ 1 x ručna prtljaga (do 8kg) na oba leta
  ✓ 1 x predana prtljaga (do 23kg) na oba leta

  ● 2krevetna soba: 70€ po osobi (za 7 noćenja ukupno)
  ● 1krevetna soba: 120€ po osobi (za 7 noćenja ukupno)
 •  za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica koja vrijedi minimalno 6 mjeseci od izlaska iz Maroka

U drugom koraku prijave biraš jednu od dvije opcije:

 • UPLATA NA RAČUN - unutar 24h od prijave potrebno je uplatiti polog u iznosu od 195€. Ostatak iznosa moguće je platiti u 2-5 obroka, a ovisno koliko je mjeseci ostalo do polaska. Cijeli iznos potrebno je uplatiti najkasnije 30 dana prije polaska na putovanje. Zimi je stiskavac, a ljeti su ti primanja veća? Ne brini, fleksibilni smo s obrocima!
 • ONLINE KARTIČNO PLAĆANJE - moguće je platiti na 1-12 rata u zadnjem koraku prijave. Cijena putovanja uvećava se za: 1 rata (+2%) | 2-6 rata (+5%) | 7-12 rata (+6%). Mjesto je rezervirano nakon uspješnog plaćanja.
Očekivanja vs. stvarnost - kako se s Talvijem putuje po Maroku:

Program putovanja

plavi oblik DAN 23.10.24.

Polazak s autobusnog kolodvora u Zadru u 08:30h. Polazak s Velesajma u Zagrebu u 11:00h. Sastanak grupe i ukrcaj putnika u Rijeci u 13:00h. Transfer autobusom do zračne luke Venecija Marco Polo. Check in i ukrcaj na direktan let AT939 kompanije Royal Air Maroc na liniji Venecija-Casablanca u 19:40h. Slijećemo na afričko tlo u 22:05h po lokalnom vremenu. Transfer od zračne luke Casablanca do hotela u Marrakechu te check in u sobe. Noćenje.

plavi oblik DAN 24.10.24.

Doručak. Odlazimo u zajedničku šetnju gradom u pratnji lokalnog vodiča. Posjećujemo džamiju Koutoubia te Jemaa el-Fnaa - najveći trg u sjevernoj Africi. Šetnja uskim ulicama grada i uživanje u mirisima i bojama Afrike uz vježbanje nezaobilaznog cjenkanja kod najboljih trgovaca. Nakon pauze za ručak posjet kraljevskoj palači Bahia. Slobodno popodne za samostalno istraživanje Marrakecha. Druženje u hotelu uz lokalne specijalitete. Noćenje.

plavi oblik DAN 25.10.24.

Doručak. Slobodan dan u Marrakechu ili fakultativni izlet u Essaouiru – grad na zapadu države na obali Atlantskog oceana. Šetnja uskim ulicama, zidinama i ribarskim lukama te slobodno vrijeme za degustaciju ribljih specijaliteta Afrike i kupovinu suvenira.

U popodnevnim satima odlazak na prekrasnu pješčanu plažu. Mogućnost jahanja deva na plaži, tečaja surfanja uz učitelja na valovima Atlantskog oceana ili kupanje, picigin i sunčanje na ugodnih 20+°C. U večernjim satima povratak u Marrakech. Slobodna večer za vlastite programe u Marrakechu. Mogućnost zajedničkog odlaska na street food. Noćenje.

plavi oblik DAN 26.10.24.

Doručak. Slobodan dan u Marrakechu ili fakultativni izlet na slapove Ouzoud. Bježimo iz gradske vreve Marrakecha i vozimo se prekrasnim krajolikom uz mala sela i lokalne zajednice. Posjetit ćemo najviši vodopad (110m) u ovom dijelu Afrike, kupati se ispod slapova i družiti s majmunima koji žive u prekrasnoj prirodi koja okružuje slapove!

Slobodno vrijeme za piknik u prirodi, kavu/čaj i nargilu ili ručak u restoranu uz umirujuće zvukove vode. U večernjim satima povratak u Marrakech. Slobodna večer za vlastite programe u Marrakechu. Noćenje.

plavi oblik DAN 27.10.24.

Doručak. Posjet popularnom botaničkom vrtu Majorelle te muzeju Yves Saint Laurent. Slobodno popodne u Marrakechu ili odlazak u okolicu grada na vožnju quadovima po šljunku i pijesku uz palme i zalazak sunca. Druženje u hotelu i uživanje u posljednjoj noći Marrakecha. Mogućnost odlaska na fakultativnu tradicionalnu marokansku večeru uz lokalnu hranu i trbušne plesačice. Noćenje.

plavi oblik DAN 28.10.24.

Doručak. Check-out iz soba. Vožnja autobusom uz pauze za fotografiranje krajolika. Dolazak u najveći grad i glavnu luku Maroka – Casablanca. Obilazak džamije Hassana 2. – najveća džamija u Africi (treća najveća u svijetu) sa drugim najvišim minaretom na svijetu (210m). Džamija se nalazi na obali Atlantskog oceana i može primiti više od 100 000 vjernika.

Slobodno vrijeme za šetnju Casablancom nakon pauze za ručak. Nastavljamo putovanje prema Rabatu. Po dolasku u Rabat odlazak u hotel te check in u sobe. Noćenje.

plavi oblik DAN 29.10.24.

Doručak. Zajednički odlazak u šetnju glavnim gradom države koji bitno odudara od ostatka Maroka. Obilazak stare gradske jezgre na zidinama s kojih puca pogled na ocean. Slobodno popodne za samostalno istraživanje grada i šetnju uz ocean. Noćenje.

plavi oblik DAN 30.10.24.

Doručak. Slobodan dan u Rabatu ili fakultativni odlazak u Fes. Posjećujemo grad čiji je centar najveća pješačka zona u svijetu. Izlet započinjemo odlaskom na vidikovac s kojeg puca pogleda na centar Fesa. Spuštamo se u grad i gubimo se u uskim ulicama (koje će izgledati kao labirint) među mnogobrojnim trgovcima. Posjet "bazenima" gdje ćemo vidjeti proces prerade kože te izrade kožnih predmeta.

Slobodno popodne za samostalno istraživanje grada. Mogućnost odlaska u hammam - tradicionalnu kupku s masažom. U večernjim satima povratak u Rabat. Druženje i uživanje u posljednjoj noći putovanja. Noćenje.

plavi oblik DAN 31.10.24.

Doručak. Check out iz hotela i transfer do zračne luke Casablanca. Check in i ukrcaj na direktan let AT938 kompanije Royal Air Maroc na liniji Casablanca-Venecija u 12:45h. Dolazak u zračnu luku Venecija Marco Polo u 16:00h po lokalnom vremenu. Transfer do Rijeke/Zagreba/Zadra uz prepričavanje dojmova s putovanja. S novim prijateljstvima i uspomenama stižemo u Rijeku u večernjim satima, a u Zagreb i Zadar malo iza ponoći.

Rezerviraj putovanje

Termin putovanja *
Koji put putuješ s nama?*

Što kažu naši putnici?

Jelena Martić
star full star full star full star full star full
Putovanje: Maroko
Prvo iskustvo sa Talvi agencijom ali definitivno ne i zadnje! Putovanje u Maroko bilo je odlično iskustvo i to iskustvo je definitnivno poboljšao vodič Ivan ( za prijatelje Zoran). Pohvale za dobru organizaciju i na stručnom vodstvu. Svaka preporuka za ovu agenciju. 👍🏻👍🏻
Sara Ljubljanovic
star full star full star full star full star full
Putovanje: Maroko
Preporucam putovanje s Talvi agencijom! Odlicna zabava prije svega, popracena jako dobrom oganizacijom i slobodnim vremenom za putnika!! Saznali smo jako puno informacija koje nosimo sa sobom kuci i stekli nove prijatelje!! Ako zelite kvalitetan put i nezaboravnu zabavu…Talvi zna kako se to radi😉❤️
David Kostić
star full star full star full star full star full
Putovanje: Maroko
Nezaboravno iskustvo, vodić Ivan prva liga! Jedva čekam sljedeće putovanje s Talviem
Lucija Hren
star full star full star full star full star full
Putovanje: Maroko
Odličan program za Maroko, agencija i vodič Tonka 🤗👌
Petar Poljak
star full star full star full star full star full
Putovanje: Maroko
Putovanje je u globalu bilo 4/5, simpaticni vodici i aktivnosti na putovanju spasavaju ocijenu! Uz sve te dobre stvari ima i onih manje dobrih koje su moje osobno misljenje. Volio bih da smo imali malo vise slobodnog vremena za vlastite aktivnosti i malo manje putovanja busom i vise kupanja u oceanu😆 Fakultativa Chefchaouen - plavi grad lijepo je za vidjeti, ali 9h voznje nije vrijedno.
Kristina Benčić
star full star full star full star full star full
Putovanje: Maroko
Maroko avantura, odličan trip, super ekipa simple ljudica sa super vodicem Antonijem. Od mene čista 5-ica :)
Petra Vican
star full star full star full star full star full
Putovanje: Maroko
Putovanje s Talvijem je bilo odlično, sve preporuke, naš vodič (Tonka) je bila zanimljiva i super educirana 🙂🙂🙂ubrzo opet putujem!
Petar Lešina
star full star full star full star full star full
Putovanje: Maroko

Odlicna destinacija (Maroko), odlicna ekipa, odlicna vodicka Tonka. Definitivno putujemo ponovno s Talvicima.


© 2023 Talvi putovanja
Izrada web stranica - Fer Projekt