Tajland 2

24.2.-7.3.24.

Cijena po osobi

1.690€​

Galerija fotki

O aranžmanu

✓ avionsku kartu na relaciji Zagreb-Doha-Bangkok
✓ avionsku kartu na relaciji Phuket-Doha-Bangkok
✓ avionsku kartu na relaciji Bangkok-Phuket ili Bangkok-Krabi
✓ avio takse i pristojbe zračnih luka na svim letovima
✓ 1 x ručna prtljaga (do 7kg) na svim letovima
✓ 1 x predana prtljaga (do 20kg) na svim letovima
✓ 4 x noćenje s doručkom u hotelu 3/4* u Bangkoku
✓ 4 x noćenje s doručkom u hotelu 3/4* u Ao Nangu
✓ 2 x noćenje u apartmanskom naselju na otočju Phi Phi
✓ sve transfere prema programu
✓ trajektnu kartu na relaciji Ao Nang-Phi Phi & Phi Phi-Phuket
✓ boravišne pristojbe
✓ licenciranog turističkog pratitelja
✓ jamčevno osiguranje & organizaciju puta

✗ ulaznice za muzeje
✗ osobne troškove, hranu & piće
✗ osobno osiguranje
✗ fakultativne izlete
vizu za Tajland (obavezno): 35€

Niti jedan fakultativni izlet nije obvezan. Cijene fakultativa iznose:

● izlet u nacionalni park Erawan – 45€
● izlet Ratchaburi – 30€
● izlet brodom po otocima – 45€
● izlet kajacima – 40€
● izlet brodom na Maya bay – 45€

Paket svih 5 fakultativa iznosi 199€. Izleti se plaćaju na licu mjesta u eurima ili lokalnoj valuti.

Cijena putovanja uključuje:

✓ 1 x ručna prtljaga (do 7kg) na svim letovima
✓ 1 x predana prtljaga (do 20kg) na svim letovima

 • 2krevetna soba: 53€ po osobi (za 10 noćenja ukupno)
 • 1krevetna soba: 99€ po osobi (za 10 noćenja ukupno)
 • za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica koja vrijedi minimalno 6 mjeseci od izlaska iz Tajlanda
 • za hrvatske državljane potrebna je viza
 • COVID19: Sve mjere su ukinute. Za ovo putovanje nije potrebna nikakva COVID dokumentacija.

● Prilikom prijave potrebno je uplatiti polog od minimalno 195€
● Ostatak iznosa moguće je platiti u 5 rata
● Cijeli iznos potrebno je uplatiti najkasnije 45 dana prije polaska na putovanje

Minimalan broj putnika je 10. Agencija zadržava pravo otkaza putovanja do 14 dana prije početka putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika. Organizator putovanja zadržava pravo promjene rasporeda sadržaja programa u slučaju više sile.v

Program putovanja

DAN 1, SUBOTA, 24.2.24.

U 13:05h okupljanje grupe u zračnoj luci Franjo Tuđman u Zagrebu. Check-in i ukrcaj na let QR218 aviokompanije Qatar Airways za Dohu u 16:05h. Slijećemo u Dohu u 23:20h po lokalnom vremenu. Check in i ukrcaj na let QR836 za Bangkok u 02:20h(+1). Noćni let.

DAN 2, NEDJELJA, 25.2.24.

Slijećemo u Bangkok u 12:40h po lokalnom vremenu (+6h). Po dolasku transfer do hotela i check-in u sobe. Odmor od leta i odlazak u kratku šetnju – upoznavanje Bangkoka i uvijek nasmijanog lokalnog stanovništva. Odlazak na tradiconalne tajlandske masaže, opuštanje uz piće, degustacija lokalne kuhinje te vježbanje waija – tradicionalnog tajlandskog pozdrava sa skupljenim dlanovima i spuštanjem glave prema sugovorniku. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Posjet party ulici Khao San. Chill posjet jednom od rooftop barova s pogledom na grad. Povratak u hotel. Noćenje.

DAN 3, PONEDJELJAK, 26.2.24.

Doručak. Nakon doručka odlazak u razgled grada. Razgled počinjemo popularnom Kraljevskom palačom. Kod lokalnih trgovaca pregovaramo i kupujemo tradicionalne tajlandske nošnje idealne za vruće temperature i obilazak palače. U sklopu palače nalazi se najznačajniji budistički hram u Tajlandu – Wat Phra Kaew. Nakon razgleda palače ukrcavamo se na lokalni brod gradskog prijevoza i prelazimo rijeku Chao Phraya i dolazimo do Wat Aruna ili hrama zore. Obilazak hrama s pagodom visokom 80 metara. Pauza za ručak te posjet Wat Phoa – hram ležećeg Buddhe – najstariji i najveći hram u Bangkoku. Kip Ležećeg Buddhe dug je 46 metara i visok 15 metara te je navodno cijeli napravljen od zlata. Slobodno popodne za ručak i vlastite programe. Vožnja kultnim tuk-tukom ulicama Bangkoka. Povratak u hotel. Noćenje.

DAN 4, UTORAK, 27.2.24.

Slobodan dan u Bangkoku ili odlazak na cjelodnevni fakultativni izlet u utočište za slonove te nacionalni park Erawan - jedan od najljepših parkova Tajlanda. Izlet započinjemo posjetom utočištu za slonove (Agencija za zaštitu životinja) gdje imamo priliku vidjeti ove predivne životinje – inače simbol Tajlanda. Hranimo slonove i kupamo se sa njima. Nakon ručka nastavljamo prema sjeveru. Posjet nacionalnom parku Erawan. Kupanje u jezerima i prolazak ispod slapa, spuštanje prirodnim vodopadima, uživanje u prirodi... Povratak u Bangkok te slobodna večer za vlastite programe. Noćenje.

DAN 5, SRIJEDA, 28.2.24.

Doručak. Slobodan dan za vlastite programe u Bangkoku ili odlazak na fakultativni izlet u Ratchaburi. Izlet započinjemo posjetom plutajućoj tržnici Damnoen Saduak. Iz kanua se cjenkamo i kupujemo na plutajućoj tržnici. Nakon pauze za ručak idemo u posjet Maeklong Railway Marketu gdje ćemo vidjeti popularni prolazak vlaka kroz tržnicu Povratak u Bangkok u popodnevnim satima i odlazak u Kinesku četvrt. Slobodno vrijeme za šetnju. Mogućnost odlaska na piće u rooftop bar s pogledom na cijeli Bangkok. Odlazak na party u Nana Plaza. Talvi verzija Mamurluka. Noćenje.

DAN 6, ČETVRTAK, 29.2.24.

Doručak. Check-out iz hotela. Slobodno jutro u Bangkoku za vlastite programe i kupovinu suvenira. U ranim popodnevnim satima check-in i ukrcaj na direktan let Bangkok-Krabi/Phuket. Po dolasku na jug odlazak u hotel u Ao Nang. Check-in u sobe. Orijentacijska šetnja uz plažu te upoznavanje Ao Nanga i svega što on nudi. Party. Noćenje.

DAN 7, PETAK, 1.3.24.

Doručak. Slobodan dan za vlastite programe i istraživanje prekrasnih pješčanih plaža ili odlazak privatnim brodom na fakultativni izlet otocima. Kroz dan posjećujemo najpopularnije otoke arhipelaga (Poda, Chicken, Tup) s pauzama za kupanje, ronjenje te ručak. Povratak u Ao Nang. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Druženje. Noćenje.

DAN 8, SUBOTA, 2.3.24.

Doručak. Slobodan dan za vlastite programe ili odlazak na fakultativni izlet kajacima. Transfer od hotela do sela Bor Thor. Nakon kratkih uputa sjedamo u kajake i vozimo se rijekom kroz šumovito područje. Iz kajaka promatramo i fotografiramo majmune u njihovom prirodnom okruženju. Vožnja kajacima kroz špilje koje obiluju mnogobrojnim stalaktitima i stalagmitima. Posjet špilji Tham Pee Hua Tho uz pratnju vodiča. Nakon izleta ručak uz rijeku. Transfer do hotela. Slobodna večer za vlastite programe. Party. Noćenje.

DAN 9, NEDJELJA, 3.3.24.

Doručak. Chill dan. Slobodan dan za odmor i uživanje u okolnim plažama, masažama, ili nekim od aktivnosti koje pruža naša destinacija: rentanje skutera i odlazak u posjet budističkim hramovima, rentanje quadova i odlazak u prirodu, adrenalinski park, zipline, karting... Druženje u hotelu. Noćenje.

DAN 10, PONEDJELJAK, 4.3.24.

Doručak. Nakon doručka ukrcaj na trajekt i vožnja prema najljepšem dijelu Tajlanda – Phi Phi otoci. Po dolasku na otok odlazak u smještaj i check-in u sobe. Zajedničko istraživanje i kupanje na prekrasnim pješčanim plažama kojima otok obiluje. Mogućnost odlaska na tečaj ronjenja i odlazak na Shark point. Chill večer uz prekrasne boje zalaska sunca. Druženje na plaži. Noćenje.

DAN 11, UTORAK, 5.3.24.

Doručak. Slobodan dan za vlastite programe ili odlazak na fakultativni izlet brodom. Vožnja privatnim tradicionalnim dugorepnim brodom do najpopularnije plaže Tajlanda – Maya bay. Vožnja i kupanje u predivnom Pileh lagoon. Posjet Monkey beachu – hranjenje, kupanje i fotografiranje s majmunima na plaži. Povratak na otok na kojem smo smješteni. Slobodno popodne/večer za posjet plažama i objavljivanje najboljih fotografija s putovanja. Noćenje.

DAN 12, SRIJEDA, 6.3.24.

Doručak. Check-out iz soba. Slobodno jutro za opuštanje. Nakon ručka ukrcaj na trajekt za Phuket. Transfer do zračne luke Phuket. Check-in i ukrcaj na let QR841 aviokompanije Qatar Airways za Dohu u 22:30h. Noćni let.

DAN 13, ČETVRTAK, 7.3.24.

Slijećemo u Dohu u 01:35h po lokalnom vremenu. Presjedanje na let QR215 u 02:25 za Zagreb. S novim prijateljstvima i uspomenama stižemo u Zagreb u 06:20h po lokalnom vremenu. Kraj putovanja. 🙂

Prijava


  Adresa i kućni broj (koja je na osobnoj iskaznici)*
  Poštanski broj i mjesto stanovanja (koji je na osobnoj iskaznici)*
  Pročitala/o sam i prihvaćamUgovor o putovanju i Opće uvjete agencije

  Baci oko i na ova putovanja...

  1.195€

  Snižena cijena traje još samo:

  Dan
  Sat
  Min
  Sek

  1.195€

  Snižena cijena traje još samo:

  Dan
  Sat
  Min
  Sek

  1.395€

  Snižena cijena traje još samo:

  Dan
  Sat
  Min
  Sek

  1.195€

  Snižena cijena traje još samo:

  Dan
  Sat
  Min
  Sek

  1.095€

  Snižena cijena traje još samo:

  Dan
  Sat
  Min
  Sek

  1.395€

  Snižena cijena traje još samo:

  Dan
  Sat
  Min
  Sek

  1.095€

  Snižena cijena traje još samo:

  Dan
  Sat
  Min
  Sek
  Preporuka za agenciju. Vodić je uvijek tu spreman pomoći. Prvi put sam putovao i same pohvale na organizaciji putovanja.😃
  Terenska nastava studenata povijesti FFZG u južnu Srbiju i Sjevernu Makedoniju, organizacija i priprema za svaku pohvalu, vodičica Tonka, izuzetno simpatična, komunikativna i draga, vozači profesionalni i senzibilni (pokupili su me i ostavili gdje mi je puno više odgovaralo), moje iskrene preporuke.🙂
  Mislav Horvat
  Mislav Horvat
  1683495057
  Nakon nekoliko prespavanih noći po povratku iz Istanbula, nakon što su se slegli utisci mogu reći da mi je putovanje s Vašom agencijom bilo savršeno... Moj prvi odlazak u Istanbul divan . Naš vodič Antonio, savršeno divno stvorenje, uvijek na usluzi, sa svim potrebitima informacijama potrebnim da boravak u Istanbulu bude lakši a samim tim i kvalitetnijim. Vozači prijazni, uslužni, druželjubivi, kao da se poznajemo godinama.. Plan obilaska znamenitosti razrađen u detalje ,omogućeno slobodno vrijeme za temeljitije razgledavanje i upoznavanje grada(nama ženama naravno najinteresantniji odjevni dućani, nakit 😊) , druženje u pauzama, fakultativne večeri omogućili su upoznavanje krasnih mladih ljudi, s kojima, dijelom njih,ću ostati u kontaktu i nakon završetka putovanja... Svakako preporuka i nadam se još kojem putovanju i druženju s Vašom agencijom..
  Merica Ivić
  Merica Ivić
  1678304053
  Moje prvo,ali zasigurno ne i posljednje putovanje sa Talvi agencijom.
  Sve pohvale od organizacije,suputnika,genijalnog vodiča,zabave,novih prijatelja i nezaboravnog iskustva.
  Vjerujte mi sa ovom agencijom poželjeti ćete da Vaše putovanje nikada ne završi!❤️

  Ivane hvala na divnim uspomenama!
  Helena Medica
  Helena Medica
  1670275008
  Predivna agencija, vodiči su super, uvijek veseli i nasmijeni i spremni pomoći. Putovanje u Grčku je bilo savršeno, svaka čast Tonki, Ivanu i ostalima..5/5 💪
  Dario Kišak
  Dario Kišak
  1664301457
  Predivna agencija, dobra organizacija. Autobus nikad čisci, smjestaj odlican. Vozaci Milan i Zoran profesionalni,no ujedno i zabavni, divni ljudi sa odlicnim pristupom, obratili su paznju na svakog putnika i osjecali smo se posebno i bitno. Odlicna, sigurna voznja. Vodič Antonio predivan mladi čovjek, zanimljiv i profesionalan, spreman pomoci u svakom trenutku sa odlicnim pristupom putnicima. Talvi- na pocetku putovanja putnici, na kraju prijatelji. Ako putujemo opet s vama, zelimo tu dobitnuuu kombinacijuuu ❤️🇬🇷
  Daniela Bilić
  Daniela Bilić
  1664100960
  Zasto @talviputovanja ?
  Od vlasnika agencije,od vodica te vozaca autobusa koji je na SVAKOM stajalistu cisto autobus da ga opet mozemo zaprljati,usluga im je 10/10,onaj ko voli putovati sa agencijom za mlade,definitivno za moj izbor su @talviputovanja,ne zato sto sam ja putovao sa njima nego sam bio vec sa nekoliko agencija i definitivno su najbolja agencija..sto se vodica tice mogu samo reci svojim rijecima da su hodajuce enciklopedije i nakon 20 istih pitanja odgovaraju sa istim tonom te osmijehom na licu
  U nasem busu je bio vodic Anonio koji se vrlo dobro pobrinuo za 80 ljudi koje je vodio,80 dobrih kvalitetnih ali i dosta otkacenih ljudi(naravno u pozitivnom smislu)
  Luka Jednak
  Luka Jednak
  1663937450
  Želim podijeliti svoje pozitivno iskustvo s Talvi putovanja.
  Dakle uskoro će tjedan dana kako sam se vratila s putovanja u Istanbul.
  Istanbul mi je bio velika želja koju sam uspjela napokon ostvariti! Na ovo putovanje povela sam svoju mamu jer je to oduvijek bila i njezina želja, pa sam ju joj onda htjela i ispuniti. Uz to s nama je bila i moja prijateljica. Htjela sam ispočetka sama organizirati putovanje i let avionom, no na kraju su cijene avionskih karti preko noći čini mi se, otišle u nebesa. Tako da sam na kraju odustala i odlučila se za agenciju. Jer ipak, imati vodiča i nekoga da umjesto vas vodi brigu o svemu je uvijek bolja opcija. Naravno ništa se ne može mjeriti i sa slobodom koju imaš kada putuješ sam, ali zavisi i kada i gdje i smatram da sve ima svoje prednosti i mane. Kada sam nas prijavljivala, navela sam kako vodim mamu i odmah su me upozorili da agencija većinom ima mlađe putnike i da je tempo možda naporan za mamu jer se puno hoda i razgledava, a Istanbul nije baš ravan. No što se tiče mame ona je to sve izdržala! Bolje nego neki od nas mladih 😂! Čak bi kaže opet mogla ići. Bile smo smještene u starome dijelu grada, Kumkapi četvrt, okruga Fatih, koja se nalazi uz sjevernu obalu Mramornog mora. Odsjeli smo u Hotelu Raimond..
  Što se tiče samog putovanja.. Bilo je predivno. Imali smo svaku večer nekakvu fakultativu. Bile su tu prvu večer baklave i besplatno piće, zatim drugu večer večera od tri slijeda plus all you can drink, zatim sljedeći dan večera i vožnja Bosporom, te zadnju večer također večera od tri slijedaa te šiša. Cijena četiri fakultativna izleta po osobi je 100 €. Hrana je bila odlična! E sad o ukusima se ne raspravlja i ne sjeda svakome sve, npr. ja janjetinu ne volim i smrdi mi, ali u islamskoj zemlji ona je neizbježna. Ekipa koja ju je probala kaže da bolju nije jela, dok je druga polovica ekipe imala probleme sa želudcem.. Da li je to od hrane, vožnje brodom ili nešto treće, ne može se znati, no sama agencija ne može utjecati na to. Što se tiče vodiča bio je odličan, mlađi od mene osobno, toliko pouzdan i sposoban, mislim ja ne vodim često, zapravo nikada, grupu od četrdesetak ljudi i da ih sve držim na oku, mislim nema šanse, rekla bi im ako će te biti tu budite. Zapravo ne bi, ali bih se živcirala, dobila slom živaca od toliko stresa, tako da to nije posao za mene🤣. Dakle da se vratimo na vodiča, profesionalan, drag, pogotovo prema mojoj mami koja kad god bi usporila, on bi išao uz nju i hvala mu ☺️Antonio hvala ti❤️ Lijepo je vidjeti tako mladu osobu punu znanja. Neke povijesne činjenice ni sama nisam znala iako sam prije putovanja dosta toga istraživala. Svaki dan bi nam nakon obilaska određenih znamenitosti rekao što možemo u slobodno vrijeme vidjeti, gdje otići, gdje sjesti i pojesti i popiti.. Što god smo zamijetili da ne funkcionira npr. na fakultativnim izletima, mogli smo mu reći i on bi to prihvatio kao konstruktivnu kritiku, rekao da će prenijeti nešto što smo uočili samoj agenciji, tako da sljedeći puta to mogu promijeniti. Ni u jednome trenutku nije bio odsutan i otuđen od grupe koja s njim putuje, nego je svakoga obilazio, sa svima pričao, čak na putu igre igrao da nam vrijeme brže prođe.
  Naravno putuje se busom. Vožnja je trajala nekih 22h . Nikada nisam toliko dugo negdje putovala, ali evo izdržala sam. Zapravo putuje se po noći i pola toga prespavaš. Na primjer, ja se Bugarske ne sjećam ni iz jednog smjera. Ali uzmite u obzir da smo na granicama najduže bili, pogotovo hrvatskoj ( Bajakovo ). Naravno onome kome je to naporno ima uvijek skuplje varijante i avion, ali kako sam već rekla sve ima svoje prednosti i mane. Nekad sam znala i na aerodromu čekati pola dana jer let kasni, a za to si vrijeme negdje već mogao doći. Agencija je pristupačna cijenom mladim ljudima i svakako je iskustvo koje treba probati. Jer tek kad shvatite da nije bitno kako negdje idete, nego gdje i kakve će te sve divne ljude na tome putu upoznati, tada ste spremni za put.
  Što se tiče samog Istanbula, predivan je ali neću toliko o njemu sada jer ipak ovdje hvalim agenciju s kojom sam putovala, no priložit ću samo neke od slika dolje ispod. ☺️ Agencija već dugo ondje organizira putovanja, tako da poznaju lokalce u tom području.
  Grad je predivan, kao i ljudi. U djelu gdje smo smješteni, pretežno na ulici viđate muškarce, a rijetko žene.. Tako da nemojte se iznenaditi ako vas čudno gledaju. Ali ništa neugodno nismo doživjeli. Prema turistima i odijevanju kod žena stvarno nisu rigorozni kako se misli, takva je situacija više tipa u arapskim zemljama, ali svatko bi trebao znati nekakvog reda. Voli svoje, poštuj tuđe ❤️ Što se tiče toga koliko je tko “prekriven”.., iznenadili bi ste se, ali nekako mi se čini da je takvih više trenutno u Sarajevu, gdje sam bila posljednje ljeto, pogotovo u djelu gdje sada živi arapsko stanovništvo.
  Što se tiče odijevanja, pa ako posjećujete džamije, to mora biti nešto što će vas pokriti, zaštitari su posvuda da vas upozore, ako nemate ništa dobijete nešto od njih ( marame, haljine..) Ispred Aja Sofije imate aparat gdje uzmete jednokratne marame što je odlično jer nikad ne znate tko je nešto nosio prije vas.
  Dakle ljudi, hrana, grad i njegova povijest.., sve je predivno! Ni u jednom trenutku se nisam osjećala nesigurno. Grad je ogroman! U gradu živi 22 milijuna ljudi i smatra se da je dnevno u njemu milijun turista, tako da na gužve budite spremni. Možda je neko doba godine gužva i manja, ali ne smeta stvarno. No obavezno vodu imati uz sebe.. Lira je jako mala valuta, otprilike jedna lira je manje od 50 lipa.., a vodu će te naći po cijeni od 2 lire.
  I da, ako se odlučite na putovanje s Talvi putovanja, za sve putnike tijekom puta imaju nagradnu igru. Ako ih naravno označite na svojim storyjima na Instagram profilu najviše puta, na poklon dobijete kartu svijeta, koju nakon što posjetite neku državu ostružete i imate za uspomenu🥰.
  Naravno kartu si svatko može kupiti, ali je lijepa gesta🥰 Mislim tko ne voli nagradne igre?😂
  Tako da ako ste mladi, avanturist, ova agencija je odlična za vas! I do kraja putovanja, mamu su svi zvali mama… 🥰🫶🏻
  Šta reći a ne zaplakati što je sve tako brzo prošlo.Grčka je predivna. Najbolja agencija za putovanje mladih ali nešto još bolje od toga je naš najdraži i najbolji vodić Antonio. Jedva čekam iduće putovanje sa Tavli agencijom i Antoniom 😊 a vjerujem da će ih biti još puno puno 🍻
  Dunja Raguž
  Dunja Raguž
  1656075761
  Sve je bilo savršeno na našem putovanju,osim što sam uživala osjećala sam se sigurno sa našim vodičima i cijelom ekipom iz busa.Moje preporuke imate,veselim se budućim putovanjima.
  Iskreno uvijek sam bila skeptična o putovanju s agencijom sve dok me Talvi nije razuvjerio. Vodič Ivan nam je približio i dočarao pravu sliku Maroka i života tamo, imao je odlične preporuke za apsolutno svaku aktivnost u svakom mjestu koje smo posjetili. Dobila sam dojam kao da sam posjetila prijatelja u njegovom rodnom gradu. Premda su nam otkazali let doma svima su dojmovi bili poljuljani ali ne i našem vodiču, nastavio je po programu rješavao brige u hodu tako da smo mi mogli bez brige uživati u marokanskoj hrani i neizostavnom shoppingu 😅 Definitivno jedno od boljih putovanja do sada i svakako preporucam onima kojima nije samo bitna slika na instangramu nego i upoznat druge ljude, dobit pravo iskustvo života, hrane i običaja na destinaciji koju posjećujete. Ipak istoji ona ‘Na polasku putnici, na povratku prijatelji!’ ❤️
  Hvala Talvi! Hvala Ivane!
  Marija Cindrić
  Marija Cindrić
  1639508537
  Moje prvo, al sigurno ne i posljednje putovanje sa Talvi agencijom nadmasilo je sva moja ocekivanja u pogledu na “agencijska” putovanja. Ocekivala sam “klasicno” putovanje (dobar dan, plan puta, posjetit cemo to to i to, pustinja, Petra, kupit koji magnetic i nazad doma) al sa Talvijen to nije bilo ni priblizno tako.
  Prvi dojam kad san vidila ekipu bia je “ aj super svi mladi moglo bi nan bit odlicno, ajmee samo da ne bude neki dosadni vodic pa da nam ubije atmosferu”.
  Na kraju se ispostavilo da je nas vodic Ivan najveca legenda koji je ucinia da nan sve na ovom putovanju bude gustanje bez ikakvog tramaka.
  I za kraj sta napisat, vrhunski program koji me je privuka na prvu, organizacija da je bolja nebi valjala, ekipa tj. suputnici koji su kroz 8 dana putovanja postali prijatelji i sad samo cekam iduce putovanje (naravno sa Talvijem), a Vi koji citate recenziju nemojte se dvoumit nimalo, necete pozalit.
  #Talviputovanja #Jordan
  Nina Mustapic
  Nina Mustapic
  1638017868
  Talvi i samo Talvi..ok?!
  Agencija te tretira kao obitelj sto ti daje osjećaj pripadnosti na putovanju daleko od kuće. Sitnice nema potrebe spominjat jer su draž ovakvih "ekskurzija" style putovanja. Iskreno se veselim sljedećim putovanjima sa The Boss Ivanom. Respect.
  Tomislav Boško
  Tomislav Boško
  1638017341
  Putovanje u Jordan nadmašilo je sva očekivanja! ✨
  Unatoč planiranju putovanja u ova luda vremena, sve je ispalo odlično. 👌🏽

  Vodič Ivan ultimativna legenda, ekipa za poželjet #mafija, destinacije pune divota i raznolikosti. Jordan je puno više od Petre i pustinje (makar su to čudesa neviđenih razmjera 🤯)
  Jordan je Amman #BijeliGrad prije #Philadelphia #BijeliKamenVapnenac, Mrtvo more s ljekovitim blatom i najčudnijim osjećajem ikad, bestežinskim plutanjem, Crveno more s postavom crtića Nemo i nevjerojatan Jerash #IstočniPompeji 🤩

  Hvala ekipa za svaku pjesmu, svaku partiju 🔫 i sve doživljaje koje nikada neću zaboraviti. #WadiRum #WadiJack #AmmanTaman #NosTalvija

  Makar mi je ovo bilo prvo putovanje s Talvijem, sigurno neće biti i posljednje! 🤍
  Lucija Tandara
  Lucija Tandara
  1637742577
  Putujete Talvi agencijom.
  Žarko Kočiš
  Žarko Kočiš
  1637617146
  Najbolja putnička agencija za mlade i one koji se osjećaju mladima..jednostavno NAJBOLJI!!

  Spoj "lude" ekipe s vodićem Ivanom je garantiran provod.
  I nakon par dana nakon povratka,tesko je odvojiti najbolji trenutak,najbolje mjesto obilaska,najbolju hranu,najbolju pjesmu,najbolju zabavu..jel svega toga je bilo na putovanju.
  Upoznati Jordan u 8 dana,od sjevera do juga; Amman,Jaresh,Mount Nebo,kupati se u Mrtvom moru,roniti u Crvenom moru,doživjeti Wadi rum u zalasku i svitanju sunca,grad Petru..i još puno toga nenabrojanog,uz pjesmu,smijeh, je uspomena i doživljaj koji se ne zaboravlja.
  Kažu da putovanja oplemenjuju vašu dušu..i tako se upravo osjećam!

  Putujte ljudi,stvarate svoje uspomene i najbolje fotke uz garantirano najboljeg vodića Ivana i Talvi agenciju jel nečete pogriješiti..ja nisam..i mada mi je ovo bilo prvo iskustvo s njima znam da nije zadnje!!
  Hvala Ivane i hvala ekipi!!
  Niti 5 500 km 🚗🚃✈pozitivne energije, dobrog provoda, nezaboravnog iskustva, zanimljive zemlje 🇲🇦 i naravno odlične ekipe.
  Vodič Ivan zanimljiv, organiziran, snalažljiv u nepredvidivim situacijama, uvijek dostupan za sva pitanja, zamolbe, prijedloge.
  Hvala Talviju i pravi ste primjer kako agencijska putovanja trebaju izgledati👌💪
  Pozdrav ekipi #Maroko1 🥰🥰
  Nikolina Peroš
  Nikolina Peroš
  1636370273
  Najveće pohvale vodiču Ivanu prije svega na velikoj brizi svih putnika što je najvažnije, snalaženju u svim situacijama pa i onim nepredvidivim 😁 njegovoj stručnosti, ali i osobnosti i prijateljstvu koje stvara sa svakim putnikom 🥰 bravobravobravo Ivane i agenciji Talvi ❤ preporučujemo putovanje u Maroko jer je zbilja odlično organiziram program, od razgledavanja do zabave! #ajmobus #pozdravodMagdaleneiDaria #putovatćemoponovnosTalvijem
  ❤️ Maroko 🇲🇦

  Avionsko putovanje, a slogan #ajmobuus. Odma je na početku slutilo na dobro 😁. Dok ne svatiš da je dobro postalo nezaboravno iskustvo za cili život 🙆‍♀️.

  Sveukupno jako teško za sažeti, ali svakako ono šta ističem su nova poznanstva, zanimljiva država vridna posjete i puno puno smija i odlične zabave!

  Agencija level pro, ništa manje nego #bruTalvi. Vodič Ivan jako drag, spreman na sva naša pitanja i sve se lako može dogovoriti ☺️

  "Al' da mi srce sutra stane, blagoslovija bi sve te dane!"

  P.s. Ivane, drugi put isto nosimo velike kufere, tribaju uspomene negdi i stat 😜
  Sjajna organizacija i program putovanja 🇲🇦, nezaboravno iskustvo koje je uvelike obogaćeno iskustvom i savjetima našeg voditelja putovanja Ivana i njegove male ekipe 🔝🔝. Putovanje je bilo čisti užitak i pun pogodak s obzirom na pravi omjer kvalitete i provedenog slobodnog vremena i dobro organiziranih posjeta bogatstvu kulturnih znamenitosti i bogatstvu prirodnih ljepota. Hvala Vam dragi prijatelji❤️💙, nadam se da ćemo se ponovno sresti i družiti na nekoj novoj destinaciji, naravno u organizaciji Talvi putovanja # ajmoooo bus do proljeća i novog putovanja s Talvićima u Jordan👍🏻
  Vesna Mijoč
  Vesna Mijoč
  1636214837
  Prekrasno putovanje u Maroko, sa divnim ljudima i predobrim vodičem. Ovakvo iskustvo putovanja još nisam imala, ali se nadam da ću ih sa Talvijem imati još puno. Zabavna ekipa, te vodič koji se lako snalazi u svakoj situaciji. Uvijek dostupan i spreman pomoći te svojom osobnošću još daje dodatan čar čitavom iskustvu putovanja. ❤️
  Definitivno sve preporuke za agenciju, vodič uvijek na raspolaganju, ekipa zagarantirana, uspomene do kraja života🥳🥰. Sigurno se vidimo na daljnim putovanjima✈🌎
  Edita Jušić
  Edita Jušić
  1636205041
  Vodič iznimno simpatičan i profesionalan, putovanje isplanirano do najmanjega detalja, zabava zagaratirana. Sve preporuke, najbolje putovanje do sada!
  Putovanje u Istanbul je ispunilo sva moja očekivanja! Prekrasan grad koji nudi pregršt svega. Sve pohvale vodiču Ivanu koji nam je sve sa strpljenjem objašnjavao i pokazivao. Preporučujem svima putovanje s Talvi agencijom, super organizacija i nezaboravni provodi. Jedva čekam novo putovanje s Talvijem! 🥰✈️
  js_loader

  Pratite nas na Instagramu !