Tajland 1

27.1.-8.2.24.

Cijena po osobi

1.690€

12.733,31kn

1.590€

11.979,85kn

Snižena cijena traje još samo:

Dan
Sat
Min
Sek

Galerija fotki

COVID 19

Sve mjere su ukinute. Za ovo putovanje nije potrebna nikakva COVID dokumentacija.

O aranžmanu

✓ avionsku kartu na relaciji Zagreb-Doha-Bangkok
✓ avionsku kartu na relaciji Phuket-Doha-Bangkok
✓ avionsku kartu na relaciji Bangkok-Phuket ili Bangkok-Krabi
✓ avio takse i pristojbe zračnih luka na svim letovima
✓ 1 x ručna prtljaga (do 7kg) na svim letovima
✓ 1 x predana prtljaga (do 20kg) na svim letovima
✓ 4 x noćenje s doručkom u hotelu 3/4* u Bangkoku
✓ 4 x noćenje s doručkom u hotelu 3/4* u Ao Nangu
✓ 2 x noćenje u apartmanskom naselju na otočju Phi Phi
✓ sve transfere prema programu
✓ trajektnu kartu na relaciji Ao Nang-Phi Phi & Phi Phi-Phuket
✓ boravišne pristojbe
✓ licenciranog turističkog pratitelja
✓ jamčevno osiguranje & organizaciju puta

✗ ulaznice za muzeje
✗ osobne troškove, hranu & piće
✗ osobno osiguranje
✗ fakultativne izlete
vizu za Tajland (obavezno): 35€

Niti jedan fakultativni izlet nije obvezan. Cijene fakultativa iznose:

● izlet u nacionalni park Erawan – 45€
● izlet Ratchaburi – 30€
● izlet brodom po otocima – 45€
● izlet kajacima – 40€
● izlet brodom na Maya bay – 45€

Paket svih 5 fakultativa iznosi 199€. Izleti se plaćaju na licu mjesta u eurima ili lokalnoj valuti.

Cijena putovanja uključuje:

✓ 1 x ručna prtljaga (do 7kg) na svim letovima
✓ 1 x predana prtljaga (do 20kg) na svim letovima

 • 2krevetna soba: 53€ po osobi (za 10 noćenja ukupno)
 • 1krevetna soba: 99€ po osobi (za 10 noćenja ukupno)
 • za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica koja vrijedi minimalno 6 mjeseci od izlaska iz Tajlanda 
 • za hrvatske državljane potrebna je viza
 • Prilikom prijave potrebno je uplatiti polog od minimalno 195€
 • Ostatak iznosa moguće je platiti u 5 rata
 • Cijeli iznos potrebno je uplatiti najkasnije 45 dana prije polaska na putovanje

Minimalan broj putnika je 10. Agencija zadržava pravo otkaza putovanja do 14 dana prije početka putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika. Organizator putovanja zadržava pravo promjene rasporeda sadržaja programa u slučaju više sile.

Program putovanja

DAN 1, SUBOTA, 27.01.24.

U 13:05h okupljanje grupe u zračnoj luci Franjo Tuđman u Zagrebu. Check-in i ukrcaj na let QR218 aviokompanije Qatar Airways za Dohu u 16:05h. Slijećemo u Dohu u 23:20h po lokalnom vremenu. Check in i ukrcaj na let QR836 za Bangkok u 02:20h(+1). Noćni let.

DAN 2, NEDJELJA, 28.01.24.

Slijećemo u Bangkok u 12:40h po lokalnom vremenu (+6h). Po dolasku transfer do hotela i check-in u sobe. Odmor od leta i odlazak u kratku šetnju – upoznavanje Bangkoka i uvijek nasmijanog lokalnog stanovništva. Odlazak na tradiconalne tajlandske masaže, opuštanje uz piće, degustacija lokalne kuhinje te vježbanje waija – tradicionalnog tajlandskog pozdrava sa skupljenim dlanovima i spuštanjem glave prema sugovorniku. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Posjet party ulici Khao San. Chill posjet jednom od rooftop barova s pogledom na grad. Povratak u hotel. Noćenje.

DAN 3, PONEDJELJAK, 29.01.24.

Doručak. Nakon doručka odlazak u razgled grada. Razgled počinjemo popularnom Kraljevskom palačom. Kod lokalnih trgovaca pregovaramo i kupujemo tradicionalne tajlandske nošnje idealne za vruće temperature i obilazak palače. U sklopu palače nalazi se najznačajniji budistički hram u Tajlandu – Wat Phra Kaew. Nakon razgleda palače ukrcavamo se na lokalni brod gradskog prijevoza i prelazimo rijeku Chao Phraya i dolazimo do Wat Aruna ili hrama zore. Obilazak hrama s pagodom visokom 80 metara. Pauza za ručak te posjet Wat Phoa – hram ležećeg Buddhe – najstariji i najveći hram u Bangkoku. Kip Ležećeg Buddhe dug je 46 metara i visok 15 metara te je navodno cijeli napravljen od zlata. Slobodno popodne za ručak i vlastite programe. Vožnja kultnim tuk-tukom ulicama Bangkoka. Povratak u hotel. Noćenje.

DAN 4, UTORAK, 30.01.24.

Slobodan dan u Bangkoku ili odlazak na cjelodnevni fakultativni izlet u utočište za slonove te nacionalni park Erawan - jedan od najljepših parkova Tajlanda. Izlet započinjemo posjetom utočištu za slonove (Agencija za zaštitu životinja) gdje imamo priliku vidjeti ove predivne životinje – inače simbol Tajlanda. Hranimo slonove i kupamo se sa njima. Nakon ručka nastavljamo prema sjeveru. Posjet nacionalnom parku Erawan. Kupanje u jezerima i prolazak ispod slapa, spuštanje prirodnim vodopadima, uživanje u prirodi... Povratak u Bangkok te slobodna večer za vlastite programe. Noćenje.

DAN 5, SRIJEDA, 31.01.24.

Doručak. Slobodan dan za vlastite programe u Bangkoku ili odlazak na fakultativni izlet u Ratchaburi. Izlet započinjemo posjetom plutajućoj tržnici Damnoen Saduak. Iz kanua se cjenkamo i kupujemo na plutajućoj tržnici. Nakon pauze za ručak idemo u posjet Maeklong Railway Marketu gdje ćemo vidjeti popularni prolazak vlaka kroz tržnicu Povratak u Bangkok u popodnevnim satima i odlazak u Kinesku četvrt. Slobodno vrijeme za šetnju. Mogućnost odlaska na piće u rooftop bar s pogledom na cijeli Bangkok. Odlazak na party u Nana Plaza. Talvi verzija Mamurluka. Noćenje.

DAN 6, ČETVRTAK, 01.02.24.

Doručak. Check-out iz hotela. Slobodno jutro u Bangkoku za vlastite programe i kupovinu suvenira. U ranim popodnevnim satima check-in i ukrcaj na direktan let Bangkok-Krabi/Phuket. Po dolasku na jug odlazak u hotel u Ao Nang. Check-in u sobe. Orijentacijska šetnja uz plažu te upoznavanje Ao Nanga i svega što on nudi. Party. Noćenje.

DAN 7, PETAK, 02.02.24.

Doručak. Slobodan dan za vlastite programe i istraživanje prekrasnih pješčanih plaža ili odlazak privatnim brodom na fakultativni izlet otocima. Kroz dan posjećujemo najpopularnije otoke arhipelaga (Poda, Chicken, Tup) s pauzama za kupanje, ronjenje te ručak. Povratak u Ao Nang. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Druženje. Noćenje.

DAN 8, SUBOTA, 03.02.24.

Doručak. Slobodan dan za vlastite programe ili odlazak na fakultativni izlet kajacima. Transfer od hotela do sela Bor Thor. Nakon kratkih uputa sjedamo u kajake i vozimo se rijekom kroz šumovito područje. Iz kajaka promatramo i fotografiramo majmune u njihovom prirodnom okruženju. Vožnja kajacima kroz špilje koje obiluju mnogobrojnim stalaktitima i stalagmitima. Posjet špilji Tham Pee Hua Tho uz pratnju vodiča. Nakon izleta ručak uz rijeku. Transfer do hotela. Slobodna večer za vlastite programe. Party. Noćenje.

DAN 9, NEDJELJA, 04.02.24.

Doručak. Chill dan. Slobodan dan za odmor i uživanje u okolnim plažama, masažama, ili nekim od aktivnosti koje pruža naša destinacija: rentanje skutera i odlazak u posjet budističkim hramovima, rentanje quadova i odlazak u prirodu, adrenalinski park, zipline, karting... Druženje u hotelu. Noćenje.

DAN 10, PONEDJELJAK, 05.02.24.

Doručak. Nakon doručka ukrcaj na trajekt i vožnja prema najljepšem dijelu Tajlanda – Phi Phi otoci. Po dolasku na otok odlazak u smještaj i check-in u sobe. Zajedničko istraživanje i kupanje na prekrasnim pješčanim plažama kojima otok obiluje. Mogućnost odlaska na tečaj ronjenja i odlazak na Shark point. Chill večer uz prekrasne boje zalaska sunca. Druženje na plaži. Noćenje.

DAN 11, UTORAK, 06.02.24.

Doručak. Slobodan dan za vlastite programe ili odlazak na fakultativni izlet brodom. Vožnja privatnim tradicionalnim dugorepnim brodom do najpopularnije plaže Tajlanda – Maya bay. Vožnja i kupanje u predivnom Pileh lagoon. Posjet Monkey beachu – hranjenje, kupanje i fotografiranje s majmunima na plaži. Povratak na otok na kojem smo smješteni. Slobodno popodne/večer za posjet plažama i objavljivanje najboljih fotografija s putovanja. Noćenje.

DAN 12, SRIJEDA, 07.02.24.

Doručak. Check-out iz soba. Slobodno jutro za opuštanje. Nakon ručka ukrcaj na trajekt za Phuket. Transfer do zračne luke Phuket. Check-in i ukrcaj na let QR841 aviokompanije Qatar Airways za Dohu u 22:30h. Noćni let.

DAN 13, ČETVRTAK, 08.02.24.

Slijećemo u Dohu u 01:35h po lokalnom vremenu. Presjedanje na let QR215 u 02:25 za Zagreb. S novim prijateljstvima i uspomenama stižemo u Zagreb u 06:20h po lokalnom vremenu. Kraj putovanja. 🙂

Prijava


  Adresa i kućni broj (koja je na osobnoj iskaznici)*
  Poštanski broj i mjesto stanovanja (koji je na osobnoj iskaznici)*
  Pročitala/o sam i prihvaćamUgovor o putovanju i Opće uvjete agencije

  Baci oko i na ova putovanja...

  1.195€

  Snižena cijena traje još samo:

  Dan
  Sat
  Min
  Sek

  1.195€

  Snižena cijena traje još samo:

  Dan
  Sat
  Min
  Sek

  1.690€

  Snižena cijena traje još samo:

  Dan
  Sat
  Min
  Sek

  1.690€

  Snižena cijena traje još samo:

  Dan
  Sat
  Min
  Sek
  Terenska nastava studenata povijesti FFZG u južnu Srbiju i Sjevernu Makedoniju, organizacija i priprema za svaku pohvalu, vodičica Tonka, izuzetno simpatična, komunikativna i draga, vozači profesionalni i senzibilni (pokupili su me i ostavili gdje mi je puno više odgovaralo), moje iskrene preporuke.🙂
  Mislav Horvat
  Mislav Horvat
  1683495057
  Nakon nekoliko prespavanih noći po povratku iz Istanbula, nakon što su se slegli utisci mogu reći da mi je putovanje s Vašom agencijom bilo savršeno... Moj prvi odlazak u Istanbul divan . Naš vodič Antonio, savršeno divno stvorenje, uvijek na usluzi, sa svim potrebitima informacijama potrebnim da boravak u Istanbulu bude lakši a samim tim i kvalitetnijim. Vozači prijazni, uslužni, druželjubivi, kao da se poznajemo godinama.. Plan obilaska znamenitosti razrađen u detalje ,omogućeno slobodno vrijeme za temeljitije razgledavanje i upoznavanje grada(nama ženama naravno najinteresantniji odjevni dućani, nakit 😊) , druženje u pauzama, fakultativne večeri omogućili su upoznavanje krasnih mladih ljudi, s kojima, dijelom njih,ću ostati u kontaktu i nakon završetka putovanja... Svakako preporuka i nadam se još kojem putovanju i druženju s Vašom agencijom..
  Merica Ivić
  Merica Ivić
  1678304053
  Moje prvo,ali zasigurno ne i posljednje putovanje sa Talvi agencijom.
  Sve pohvale od organizacije,suputnika,genijalnog vodiča,zabave,novih prijatelja i nezaboravnog iskustva.
  Vjerujte mi sa ovom agencijom poželjeti ćete da Vaše putovanje nikada ne završi!❤️

  Ivane hvala na divnim uspomenama!
  Helena Medica
  Helena Medica
  1670275008
  Predivna agencija, vodiči su super, uvijek veseli i nasmijeni i spremni pomoći. Putovanje u Grčku je bilo savršeno, svaka čast Tonki, Ivanu i ostalima..5/5 💪
  Dario Kišak
  Dario Kišak
  1664301457
  Predivna agencija, dobra organizacija. Autobus nikad čisci, smjestaj odlican. Vozaci Milan i Zoran profesionalni,no ujedno i zabavni, divni ljudi sa odlicnim pristupom, obratili su paznju na svakog putnika i osjecali smo se posebno i bitno. Odlicna, sigurna voznja. Vodič Antonio predivan mladi čovjek, zanimljiv i profesionalan, spreman pomoci u svakom trenutku sa odlicnim pristupom putnicima. Talvi- na pocetku putovanja putnici, na kraju prijatelji. Ako putujemo opet s vama, zelimo tu dobitnuuu kombinacijuuu ❤️🇬🇷
  Daniela Bilić
  Daniela Bilić
  1664100960
  Zasto @talviputovanja ?
  Od vlasnika agencije,od vodica te vozaca autobusa koji je na SVAKOM stajalistu cisto autobus da ga opet mozemo zaprljati,usluga im je 10/10,onaj ko voli putovati sa agencijom za mlade,definitivno za moj izbor su @talviputovanja,ne zato sto sam ja putovao sa njima nego sam bio vec sa nekoliko agencija i definitivno su najbolja agencija..sto se vodica tice mogu samo reci svojim rijecima da su hodajuce enciklopedije i nakon 20 istih pitanja odgovaraju sa istim tonom te osmijehom na licu
  U nasem busu je bio vodic Anonio koji se vrlo dobro pobrinuo za 80 ljudi koje je vodio,80 dobrih kvalitetnih ali i dosta otkacenih ljudi(naravno u pozitivnom smislu)
  Luka Jednak
  Luka Jednak
  1663937450
  Želim podijeliti svoje pozitivno iskustvo s Talvi putovanja.
  Dakle uskoro će tjedan dana kako sam se vratila s putovanja u Istanbul.
  Istanbul mi je bio velika želja koju sam uspjela napokon ostvariti! Na ovo putovanje povela sam svoju mamu jer je to oduvijek bila i njezina želja, pa sam ju joj onda htjela i ispuniti. Uz to s nama je bila i moja prijateljica. Htjela sam ispočetka sama organizirati putovanje i let avionom, no na kraju su cijene avionskih karti preko noći čini mi se, otišle u nebesa. Tako da sam na kraju odustala i odlučila se za agenciju. Jer ipak, imati vodiča i nekoga da umjesto vas vodi brigu o svemu je uvijek bolja opcija. Naravno ništa se ne može mjeriti i sa slobodom koju imaš kada putuješ sam, ali zavisi i kada i gdje i smatram da sve ima svoje prednosti i mane. Kada sam nas prijavljivala, navela sam kako vodim mamu i odmah su me upozorili da agencija većinom ima mlađe putnike i da je tempo možda naporan za mamu jer se puno hoda i razgledava, a Istanbul nije baš ravan. No što se tiče mame ona je to sve izdržala! Bolje nego neki od nas mladih 😂! Čak bi kaže opet mogla ići. Bile smo smještene u starome dijelu grada, Kumkapi četvrt, okruga Fatih, koja se nalazi uz sjevernu obalu Mramornog mora. Odsjeli smo u Hotelu Raimond..
  Što se tiče samog putovanja.. Bilo je predivno. Imali smo svaku večer nekakvu fakultativu. Bile su tu prvu večer baklave i besplatno piće, zatim drugu večer večera od tri slijeda plus all you can drink, zatim sljedeći dan večera i vožnja Bosporom, te zadnju večer također večera od tri slijedaa te šiša. Cijena četiri fakultativna izleta po osobi je 100 €. Hrana je bila odlična! E sad o ukusima se ne raspravlja i ne sjeda svakome sve, npr. ja janjetinu ne volim i smrdi mi, ali u islamskoj zemlji ona je neizbježna. Ekipa koja ju je probala kaže da bolju nije jela, dok je druga polovica ekipe imala probleme sa želudcem.. Da li je to od hrane, vožnje brodom ili nešto treće, ne može se znati, no sama agencija ne može utjecati na to. Što se tiče vodiča bio je odličan, mlađi od mene osobno, toliko pouzdan i sposoban, mislim ja ne vodim često, zapravo nikada, grupu od četrdesetak ljudi i da ih sve držim na oku, mislim nema šanse, rekla bi im ako će te biti tu budite. Zapravo ne bi, ali bih se živcirala, dobila slom živaca od toliko stresa, tako da to nije posao za mene🤣. Dakle da se vratimo na vodiča, profesionalan, drag, pogotovo prema mojoj mami koja kad god bi usporila, on bi išao uz nju i hvala mu ☺️Antonio hvala ti❤️ Lijepo je vidjeti tako mladu osobu punu znanja. Neke povijesne činjenice ni sama nisam znala iako sam prije putovanja dosta toga istraživala. Svaki dan bi nam nakon obilaska određenih znamenitosti rekao što možemo u slobodno vrijeme vidjeti, gdje otići, gdje sjesti i pojesti i popiti.. Što god smo zamijetili da ne funkcionira npr. na fakultativnim izletima, mogli smo mu reći i on bi to prihvatio kao konstruktivnu kritiku, rekao da će prenijeti nešto što smo uočili samoj agenciji, tako da sljedeći puta to mogu promijeniti. Ni u jednome trenutku nije bio odsutan i otuđen od grupe koja s njim putuje, nego je svakoga obilazio, sa svima pričao, čak na putu igre igrao da nam vrijeme brže prođe.
  Naravno putuje se busom. Vožnja je trajala nekih 22h . Nikada nisam toliko dugo negdje putovala, ali evo izdržala sam. Zapravo putuje se po noći i pola toga prespavaš. Na primjer, ja se Bugarske ne sjećam ni iz jednog smjera. Ali uzmite u obzir da smo na granicama najduže bili, pogotovo hrvatskoj ( Bajakovo ). Naravno onome kome je to naporno ima uvijek skuplje varijante i avion, ali kako sam već rekla sve ima svoje prednosti i mane. Nekad sam znala i na aerodromu čekati pola dana jer let kasni, a za to si vrijeme negdje već mogao doći. Agencija je pristupačna cijenom mladim ljudima i svakako je iskustvo koje treba probati. Jer tek kad shvatite da nije bitno kako negdje idete, nego gdje i kakve će te sve divne ljude na tome putu upoznati, tada ste spremni za put.
  Što se tiče samog Istanbula, predivan je ali neću toliko o njemu sada jer ipak ovdje hvalim agenciju s kojom sam putovala, no priložit ću samo neke od slika dolje ispod. ☺️ Agencija već dugo ondje organizira putovanja, tako da poznaju lokalce u tom području.
  Grad je predivan, kao i ljudi. U djelu gdje smo smješteni, pretežno na ulici viđate muškarce, a rijetko žene.. Tako da nemojte se iznenaditi ako vas čudno gledaju. Ali ništa neugodno nismo doživjeli. Prema turistima i odijevanju kod žena stvarno nisu rigorozni kako se misli, takva je situacija više tipa u arapskim zemljama, ali svatko bi trebao znati nekakvog reda. Voli svoje, poštuj tuđe ❤️ Što se tiče toga koliko je tko “prekriven”.., iznenadili bi ste se, ali nekako mi se čini da je takvih više trenutno u Sarajevu, gdje sam bila posljednje ljeto, pogotovo u djelu gdje sada živi arapsko stanovništvo.
  Što se tiče odijevanja, pa ako posjećujete džamije, to mora biti nešto što će vas pokriti, zaštitari su posvuda da vas upozore, ako nemate ništa dobijete nešto od njih ( marame, haljine..) Ispred Aja Sofije imate aparat gdje uzmete jednokratne marame što je odlično jer nikad ne znate tko je nešto nosio prije vas.
  Dakle ljudi, hrana, grad i njegova povijest.., sve je predivno! Ni u jednom trenutku se nisam osjećala nesigurno. Grad je ogroman! U gradu živi 22 milijuna ljudi i smatra se da je dnevno u njemu milijun turista, tako da na gužve budite spremni. Možda je neko doba godine gužva i manja, ali ne smeta stvarno. No obavezno vodu imati uz sebe.. Lira je jako mala valuta, otprilike jedna lira je manje od 50 lipa.., a vodu će te naći po cijeni od 2 lire.
  I da, ako se odlučite na putovanje s Talvi putovanja, za sve putnike tijekom puta imaju nagradnu igru. Ako ih naravno označite na svojim storyjima na Instagram profilu najviše puta, na poklon dobijete kartu svijeta, koju nakon što posjetite neku državu ostružete i imate za uspomenu🥰.
  Naravno kartu si svatko može kupiti, ali je lijepa gesta🥰 Mislim tko ne voli nagradne igre?😂
  Tako da ako ste mladi, avanturist, ova agencija je odlična za vas! I do kraja putovanja, mamu su svi zvali mama… 🥰🫶🏻
  Šta reći a ne zaplakati što je sve tako brzo prošlo.Grčka je predivna. Najbolja agencija za putovanje mladih ali nešto još bolje od toga je naš najdraži i najbolji vodić Antonio. Jedva čekam iduće putovanje sa Tavli agencijom i Antoniom 😊 a vjerujem da će ih biti još puno puno 🍻
  Dunja Raguž
  Dunja Raguž
  1656075761
  Sve je bilo savršeno na našem putovanju,osim što sam uživala osjećala sam se sigurno sa našim vodičima i cijelom ekipom iz busa.Moje preporuke imate,veselim se budućim putovanjima.
  Iskreno uvijek sam bila skeptična o putovanju s agencijom sve dok me Talvi nije razuvjerio. Vodič Ivan nam je približio i dočarao pravu sliku Maroka i života tamo, imao je odlične preporuke za apsolutno svaku aktivnost u svakom mjestu koje smo posjetili. Dobila sam dojam kao da sam posjetila prijatelja u njegovom rodnom gradu. Premda su nam otkazali let doma svima su dojmovi bili poljuljani ali ne i našem vodiču, nastavio je po programu rješavao brige u hodu tako da smo mi mogli bez brige uživati u marokanskoj hrani i neizostavnom shoppingu 😅 Definitivno jedno od boljih putovanja do sada i svakako preporucam onima kojima nije samo bitna slika na instangramu nego i upoznat druge ljude, dobit pravo iskustvo života, hrane i običaja na destinaciji koju posjećujete. Ipak istoji ona ‘Na polasku putnici, na povratku prijatelji!’ ❤️
  Hvala Talvi! Hvala Ivane!
  Marija Cindrić
  Marija Cindrić
  1639508537
  Moje prvo, al sigurno ne i posljednje putovanje sa Talvi agencijom nadmasilo je sva moja ocekivanja u pogledu na “agencijska” putovanja. Ocekivala sam “klasicno” putovanje (dobar dan, plan puta, posjetit cemo to to i to, pustinja, Petra, kupit koji magnetic i nazad doma) al sa Talvijen to nije bilo ni priblizno tako.
  Prvi dojam kad san vidila ekipu bia je “ aj super svi mladi moglo bi nan bit odlicno, ajmee samo da ne bude neki dosadni vodic pa da nam ubije atmosferu”.
  Na kraju se ispostavilo da je nas vodic Ivan najveca legenda koji je ucinia da nan sve na ovom putovanju bude gustanje bez ikakvog tramaka.
  I za kraj sta napisat, vrhunski program koji me je privuka na prvu, organizacija da je bolja nebi valjala, ekipa tj. suputnici koji su kroz 8 dana putovanja postali prijatelji i sad samo cekam iduce putovanje (naravno sa Talvijem), a Vi koji citate recenziju nemojte se dvoumit nimalo, necete pozalit.
  #Talviputovanja #Jordan
  Nina Mustapic
  Nina Mustapic
  1638017868
  Talvi i samo Talvi..ok?!
  Agencija te tretira kao obitelj sto ti daje osjećaj pripadnosti na putovanju daleko od kuće. Sitnice nema potrebe spominjat jer su draž ovakvih "ekskurzija" style putovanja. Iskreno se veselim sljedećim putovanjima sa The Boss Ivanom. Respect.
  Tomislav Boško
  Tomislav Boško
  1638017341
  Putovanje u Jordan nadmašilo je sva očekivanja! ✨
  Unatoč planiranju putovanja u ova luda vremena, sve je ispalo odlično. 👌🏽

  Vodič Ivan ultimativna legenda, ekipa za poželjet #mafija, destinacije pune divota i raznolikosti. Jordan je puno više od Petre i pustinje (makar su to čudesa neviđenih razmjera 🤯)
  Jordan je Amman #BijeliGrad prije #Philadelphia #BijeliKamenVapnenac, Mrtvo more s ljekovitim blatom i najčudnijim osjećajem ikad, bestežinskim plutanjem, Crveno more s postavom crtića Nemo i nevjerojatan Jerash #IstočniPompeji 🤩

  Hvala ekipa za svaku pjesmu, svaku partiju 🔫 i sve doživljaje koje nikada neću zaboraviti. #WadiRum #WadiJack #AmmanTaman #NosTalvija

  Makar mi je ovo bilo prvo putovanje s Talvijem, sigurno neće biti i posljednje! 🤍
  Lucija Tandara
  Lucija Tandara
  1637742577
  Putujete Talvi agencijom.
  Žarko Kočiš
  Žarko Kočiš
  1637617146
  Najbolja putnička agencija za mlade i one koji se osjećaju mladima..jednostavno NAJBOLJI!!

  Spoj "lude" ekipe s vodićem Ivanom je garantiran provod.
  I nakon par dana nakon povratka,tesko je odvojiti najbolji trenutak,najbolje mjesto obilaska,najbolju hranu,najbolju pjesmu,najbolju zabavu..jel svega toga je bilo na putovanju.
  Upoznati Jordan u 8 dana,od sjevera do juga; Amman,Jaresh,Mount Nebo,kupati se u Mrtvom moru,roniti u Crvenom moru,doživjeti Wadi rum u zalasku i svitanju sunca,grad Petru..i još puno toga nenabrojanog,uz pjesmu,smijeh, je uspomena i doživljaj koji se ne zaboravlja.
  Kažu da putovanja oplemenjuju vašu dušu..i tako se upravo osjećam!

  Putujte ljudi,stvarate svoje uspomene i najbolje fotke uz garantirano najboljeg vodića Ivana i Talvi agenciju jel nečete pogriješiti..ja nisam..i mada mi je ovo bilo prvo iskustvo s njima znam da nije zadnje!!
  Hvala Ivane i hvala ekipi!!
  Spremaš se na put za Maroko, drugi kontinent, druga kultura, ka očekuješ da će ti bit dobro. Al ovo, ovo je nadmašilo sva očekivanja. Doživljaji ne popuštaju ni nakon povratka u rutinu. Genijalna ekipa, veseli i raspoloženi ljudi spremni za zabavu i dobar provod, a vodič Ivan zabavan, snalažljiv i jako humorističan, iznad svega strpljiv i tolerantan za miljun naših pitanja i prohtjeva #ocemostatbrzo #pispuspauza
  Sve preporuke za Ivana i Talvi ekipu, iskustvo koje sigurno planiram ponovit, neka druga destinacija u điru al uvjerena da će program i provod bit vrhunski! 🇲🇦✈
  Marija Maretić
  Marija Maretić
  1636400389
  Niti 5 500 km 🚗🚃✈pozitivne energije, dobrog provoda, nezaboravnog iskustva, zanimljive zemlje 🇲🇦 i naravno odlične ekipe.
  Vodič Ivan zanimljiv, organiziran, snalažljiv u nepredvidivim situacijama, uvijek dostupan za sva pitanja, zamolbe, prijedloge.
  Hvala Talviju i pravi ste primjer kako agencijska putovanja trebaju izgledati👌💪
  Pozdrav ekipi #Maroko1 🥰🥰
  Nikolina Peroš
  Nikolina Peroš
  1636370273
  Najveće pohvale vodiču Ivanu prije svega na velikoj brizi svih putnika što je najvažnije, snalaženju u svim situacijama pa i onim nepredvidivim 😁 njegovoj stručnosti, ali i osobnosti i prijateljstvu koje stvara sa svakim putnikom 🥰 bravobravobravo Ivane i agenciji Talvi ❤ preporučujemo putovanje u Maroko jer je zbilja odlično organiziram program, od razgledavanja do zabave! #ajmobus #pozdravodMagdaleneiDaria #putovatćemoponovnosTalvijem
  ❤️ Maroko 🇲🇦

  Avionsko putovanje, a slogan #ajmobuus. Odma je na početku slutilo na dobro 😁. Dok ne svatiš da je dobro postalo nezaboravno iskustvo za cili život 🙆‍♀️.

  Sveukupno jako teško za sažeti, ali svakako ono šta ističem su nova poznanstva, zanimljiva država vridna posjete i puno puno smija i odlične zabave!

  Agencija level pro, ništa manje nego #bruTalvi. Vodič Ivan jako drag, spreman na sva naša pitanja i sve se lako može dogovoriti ☺️

  "Al' da mi srce sutra stane, blagoslovija bi sve te dane!"

  P.s. Ivane, drugi put isto nosimo velike kufere, tribaju uspomene negdi i stat 😜
  Sjajna organizacija i program putovanja 🇲🇦, nezaboravno iskustvo koje je uvelike obogaćeno iskustvom i savjetima našeg voditelja putovanja Ivana i njegove male ekipe 🔝🔝. Putovanje je bilo čisti užitak i pun pogodak s obzirom na pravi omjer kvalitete i provedenog slobodnog vremena i dobro organiziranih posjeta bogatstvu kulturnih znamenitosti i bogatstvu prirodnih ljepota. Hvala Vam dragi prijatelji❤️💙, nadam se da ćemo se ponovno sresti i družiti na nekoj novoj destinaciji, naravno u organizaciji Talvi putovanja # ajmoooo bus do proljeća i novog putovanja s Talvićima u Jordan👍🏻
  Vesna Mijoč
  Vesna Mijoč
  1636214837
  Prekrasno putovanje u Maroko, sa divnim ljudima i predobrim vodičem. Ovakvo iskustvo putovanja još nisam imala, ali se nadam da ću ih sa Talvijem imati još puno. Zabavna ekipa, te vodič koji se lako snalazi u svakoj situaciji. Uvijek dostupan i spreman pomoći te svojom osobnošću još daje dodatan čar čitavom iskustvu putovanja. ❤️
  Definitivno sve preporuke za agenciju, vodič uvijek na raspolaganju, ekipa zagarantirana, uspomene do kraja života🥳🥰. Sigurno se vidimo na daljnim putovanjima✈🌎
  Edita Jušić
  Edita Jušić
  1636205041
  Vodič iznimno simpatičan i profesionalan, putovanje isplanirano do najmanjega detalja, zabava zagaratirana. Sve preporuke, najbolje putovanje do sada!
  Putovanje u Istanbul je ispunilo sva moja očekivanja! Prekrasan grad koji nudi pregršt svega. Sve pohvale vodiču Ivanu koji nam je sve sa strpljenjem objašnjavao i pokazivao. Preporučujem svima putovanje s Talvi agencijom, super organizacija i nezaboravni provodi. Jedva čekam novo putovanje s Talvijem! 🥰✈️
  Uno momento, uspori tempo samo je djelić mog iskustva.Skoro tjedan dana zafrkancije,uživancije,upoznavanja s ljudima,običajima,kulturom...kako sve to opisati u par rečenica?Teško je sve to dočarati.Kreneš bez ikakvih očekivanja a vratis se kući s toliko predivnih doživljaja,zabava i poznanstva.Vodić Ivan,legenda ovog putovanja,ovo putovanje učinio je još ugodnijim.Cilo vrime je bio na raspolaganju svima i trudia se koliko god je moga da nam svima ugodi,a prije svega prema nama se odnosia ko da se znamo cili život.Putovanje u Istanbul je nadmašilo sva očekivanja.Sve pohvale za Talvi,naše vozače bez kojih put u Istanbul ne bi bio moguć 🤣🤣i naravno pohvale Ivanu kao vodiću a prije svega prijatelju svima nama.
  Hvala na svemu i vidimo se uskoro na nekom od putovanja.😊😁
  Prije nekoliko dana dečko i ja vratili smo se puni dojmova s putovanja u Istanbul. Ovo je bilo naše prvo putovanje s Talvijem i bio je to pun pogodak. Vrhunski provod, nezaboravno iskustvo i predobra ekipa. Kraća i zanimljiva vođenja gradom, fakultativni izleti i puno slobodnog vremena za vlastito razgledavanje grada savršeno su organizirani, a vodič Ivan jedan je od simpatičnijih i najboljih kojeg smo imali na putovanjima.
  Moto agencije je "Na polasku putnici, na povratku prijatelji" i zaista je tako. Na put krećeš sa grupicom nepoznatih ljudi, a vraćaš se busom punim prijatelja.
  Preporučam vam od ❤ da idući put kad vam bude pun kufer svega spakirate kofer, prolistate što se nudi i pravac u nove pustolovine s Talvijem
  Veselim se idućem putovanju.🤗✈🌍
  Karla Matušan
  Karla Matušan
  1635161645
  Putovanjem u Amsterdam totalno smo promijenile percepciju prema putovanju s agencijama. Put je bio organiziran odlično, sve nam je bilo ponuđeno, birale smo u skladu s našim interesima što želimo vidjeti, a opet smo imale dovoljno slobodnog vremena. Svaka pohvala za vodiča Ivana koji nam je pokazao Amsterdam u punom svjetlu. Vodič nam je bio dostupan uvijek i znao je odgovore na sva naša “glupa” pitanja. Najviše nam se dojmio moto agencije koji pokušava zbližiti random putnike i stvoriti nova prijateljstva - prijateljstva za nova putovanja.

  Ako se dvoumite oko rezervacije i trenutno čitate osvrte da provjerite kakva je agencija i vodiči, sad je pravi trenutak da rezervirate putovanje jer nećete požaliti.

  Hvala Ivane i hvala Talvi! Vidimo se uskoro na nekom novom putovanju!
  Lijepi pozdravi iz Vinkovaca! 🥰
  Tea i Lea
  Lea Šimić
  Lea Šimić
  1633967250
  Putovanje u Amsterdam bilo je moje prvo veće, a ujedno i samostalno putovanje, no nije i prvo s Talvijem. Otišla sam s tolikim veseljem i uzbuđenjem jer sam znala otprilike što me čeka. Mladi ljudi, lijep grad, iskusan vodič, plan putovanja ne može bolji. E pa bila sam u krivu.

  Ekipa je bila onakva kakvu samo poželjeti možeš, u prijevodu- i u 3 ujutro za biciklirat po gradu! Grad ne da je lijep nego čaaaroban, program putovanja toliko savršeno izbalansiran, mali izletići po Nizozemskoj brutalni (evo ježim se). Stvarno smo vidjeli sve, imali toliko slobodnog vremena za vlastite programe bez ikakvih ograničavanja, samo da si sutradan na vrijeme pred Heinekenom 😁

  Ivanu posebne pohvale, osim što od njega toliko naučiš o povijesti grada, stanovništvu i običajima, daje ti savjete kako najbolje iskoristiti putovanje, snaći se u gradu, kaj vidjeti, gdje fino i jeftino pojesti i popiti, u busu organizira najjači kviz o Nizozemskoj u roku od 5 min, staaalno dijeli nekakve nagrade i poklon bonove, uvijek je dobre volje, omogući ti karaoke party u busu i kad ga ne tražiš (da, on i piva)….. i previsok je! U slučaju da se brineš da ćeš ga izgubiti iz vida- e nećeš. I slobodno pitaš kaj te zanima. Samo ne koliko ima do Amsterdama.

  I za kraj posebna hvala mojim zagorcima šoferima Matiji i Iveku koji su nam omogućili sunce u Rotterdamu, a osim toga i najsigurnije putovanje ikad. Uvjerit ćeš se kad vidiš.
  Apsolutno presretna i punog srca već skrolam i tražim sljedeću destinaciju. Go Talvi or go home. <3
  Putovanje u Španjolsku, u Barcelonu je moje prvo putovanje preko agencije i svakako najbolje iskustvo koje sam doživio u zadnje vrijeme. Ekipa savršena, mlada, spremna za avanture, puno pjesme, plesa, veselja, alkohola i dobrog rapoloženja. Ekipa iz sobe 201 najveselija, tolerantna prema osobama koje HRČU, koje PRIČAJU u snu i MJESEČARE te prema onima koji su ZAŠTOPANI. Može se čut pokoja povišena rečenica u 3h, 4h ujutro kad se pola sobe probudi zbog onih bučnih iz izlaska. Vodič profesionalan, barata informacijama, ali prebrzo hoda. Vozači top. Svakako preporučujem svima ovu agenciju i putovanja koja organiziraju. Do sljedećeg puta… adios. 🇪🇸🫀
  Budan Dominik
  Budan Dominik
  1631886852
  Došli smo svi sa jednim prijateljem, a otišli sa La Familiom. To ne bi bilo moguce bez našeg macho mana Antonia, a pogotovo bez vozača Iveka i Matije. Vrhunski provod i nezaboravno iskustvo, veselimo se idućem putovanju😊😊

  Bruna, Matija, Antonia, Lucija
  Sve preporuke za agenciju. Sa putovanja iz Barcelone se vraćam sa puno lijepih uspomena i s novim poznanstvima, pohvale vodiču Antoniju i vozačima Iveku i Matiji na susretljivosti i strpljenju koje su imali zadnjih sedam dana.😆🥰
  Gabriel Perkov
  Gabriel Perkov
  1631876526
  Putovanje u Barcelonu je bilo odlicno. Ekipa je odlicna, prijateljska od pocetka, susretljiva, fakultativni izleti takoder. U svakom slucaju, preporuka za putovanje s Talvijem. Talvi je nadmasio moja ocekivanja, a stednja za novo putovanje je otvorena. ❤🇪🇸
  Antonio Vukovac
  Antonio Vukovac
  1631818722
  Vecina ljudi putovanja asocira sa skolom, a na tim putovanjima imali su premalo slobodnog vremena, previse predugih razgledavanja i dosadnih povjesnih cinjenica, a nakon cijelog dana ne mozes navecer ni popiti nista jer ce te raska cinkati mami. Ali bez brige, nas vodic Ivan nije cinkaros, vec ce ti on organizirati all you can drink party 😜
  Putovanje u Istanbul definitivno je nadmasilo sva moja ocekivanja. Hvala Ivanu sto nas je upoznao sa ovim predivnim gradom uz kraca grupna razgledavanja i puno slobodnog vremena za samostalno istrazivanje. Mozda sam se kuci vratila bez dzeparca, ali sa puno uspomena, novih prijatelja, poznanstava i najfinijim turskim baklavama 😋. Sve preporuke za Talvi ♥️
  Sara Banić
  Sara Banić
  1631043622
  Kad ti je pun kofer svega, lagano prelistaj što Talvi nudi i mozak na pašu 😎⛱✈️
  Put u Istanbul s Talvijem bio je pravi pogodak! Odlično putovanje uz još boljeg vodiča Ivana i brutalnu ekipu. 🇹🇷
  Najbolje od svega je što na put možeš otići apsolutno sam jer Ivan uvijek uspije ostvariti misiju agencije i: od putnika stvoriti prijatelje 👫👭👬🍻
  Svi koji su skeptični prema organiziranim agencijskim putovanjima slobodno se mogu opustiti jer Talvi je sve samo ne klasična agencija. 🚫
  Nema strogih polazaka u 8:00 i cjelodnevnih razgledavanja di ti neko pumpa glavu nepotrebnim dosadnim informacijama od kojih ni pola ne zapamtiš jer si još mamuran od prošle večeri...🥱🥴Ako želiš ideš (preporuka jer je uvijek zanimljivo, opušteno i smiješno), ako ne želiš slobodno možeš 5 dana spavati bez da te itko išta pita 😴😅
  Kasica za novo putovanje s Talvijem je spremna ! 💲
  Topla preporuka svima
  Sve preporuke za agenciju jer sam se s putovanja vratila sa uspomenama za cijeli život 🤗 sve odlično organizirano, super ekipa, zagarantirani lud i nezaboravan provod 👏🏻👏🏻👏🏻
  Rahela Marinić
  Rahela Marinić
  1630953451
  Kako u par rečenica opisati putovanje u Istanbul? Teško je dočarati mirise, okuse, kulturu, ljude, druženja i avanture koje su pratile ovo putovanje Istanbulom. Uz duhovitog vodiča Ivana sve su nove povijesne informacije bile zanimljive, a uz veselu i malu ekipicu svaka večer bila je jedinstvena. Hvala Talviu, Ivanu i cijeloj ekipi jer su bili pristupačni i nasmijani. Talvi preporučujem od ❤ jer se kući vraćate s puuuno novih prijateljstava, prekrasnih fotki i lijepih uspomena!
  Ivana Adžaga
  Ivana Adžaga
  1630944071
  super ekipa i odlican vodič😄 svakako preporucam putovanje s Talvi ekipom😍🥳
  Erika Hunjadi
  Erika Hunjadi
  1630942959
  Moje prvo putovanje s Talvijem, a sigurno ne i zadnje,stoga preporuke svima da se ne misle puno te da već odmah i sad rezervirate svoje misto. Kreneš bez ikakvih očekivanja s nekolicinom nepoznatih ljudi, a vratš se doma pun predivnih i nezaboravnih doživljaja, iskustva, zabava i s toliko novih poznanstava i prijateljstava...❤️
  Agencija koja ne forsira, već sam biraš što bi i gdje bi i u potpunosti prilagođena svima. Što se tiče vodiča, Ivan, reći ću samo da je to najveća legenda ikad☝️👋🥰
  Preporucam putovanje Talvijem uistinu svakome, ponajvise mladima😊✌🏼. Svaki dan putovanja je ispunjen zajednickim razgledima, vecernjim druzenjima i slobodnim vremenom. Sve se da dogovoriti, vodic je odlican, atmosfera je od ulaska u bus prijateljska😊❤ Jedva cekam sljedece putovanje s Talvijem🌍⛰🗼🕌💒🌉🎢✈🚢🚃
  Nezaboravno putovanje u Istanbul koje je uspjelo nadmašiti čak i najveća očekivanja koja sam imao prije polaska. Imam samo riječi hvale za program, vodiča, smještaj i vozače. Uz to, sami grad je fenomenalan, kao i ljudi koje sam upoznao u ovoj grupi. Vidimo se opet što prije 😁
  Istanbul, najbolje putovanje u mojem zivotu! Preporucam svakako svima. Genijalno drustvo, zabava, razgled, vodic, smjestaj... Nemam niti najmanju primjedbu, definitivno jedina agencija s kojom putujemo od sada❤
  Martina Klepač
  Martina Klepač
  1630864543
  Najbolja agencija sa kojom sam putovao.Perfektan balans izmedu ukljucenih razgleda i slobodnog vremena,visoki nivo profesionalnosti i susretljivosti.
  Pohvale za naseg Ivana kao vodica,odlican pristup putnicima sa odredenom dozom humora 🙂
  Radujem se buducim putovanjima sa Vama!
  Martin Dobranic
  Martin Dobranic
  1630854496
  Odlična agencija za mlade, vodiči informativni i pristupačni! Sve pohvale za Ivana!
  Fran Kovačić
  Fran Kovačić
  1630757752
  Imao sam manja ocekivanja od putovanja u Istanbul. Totalno razlicita kultura, vjera, ljudi, obicaji i atmosfera koja nikada ne moze dosaditi. Obicno putovanje pretvori se u upoznavanje, zabavu i nezaboravno vrijeme provedeno u ovom carobnom gradu. Kao osoba koja voli manje upoznavati ljude i drzi se sigurnoga, stvorila se odlicna atmosfera u kojoj nepoznati ljudi sve vise postaju kao mala obitelj. Vodic vrlo pristupacan, ljubazan i slobodan tako da nemate grc u zeludcu pitati stvari koje niste culi ili bi vise htjeli znati. Sve u svemu, odlicno putovanje bez mane i jedno prekrasno iskustvo!
  Luka Barac
  Luka Barac
  1630621362
  Punih srca prije nekoliko dana vratili smo se iz Istanbula. Na putovanje smo krenuli sami, a kući smo se vratili s hrpom novih prijatelja i poznanstava. Ivan odličan u svom poslu, pomogao nam je najviše oko orijentacije i predstavio svaku važnu znamenitost kroz nekoliko anegdota. Fakultativni izleti prilagođeni mladima koji traže dobru zabavu! Pohvala i za Janju koja nas je uz Ivana pratila na putovanju i sretno dovela kući! Veselimo se svakom idućem putovanju s našim Talvijem 🥰
  Jakov i Laura 🥰
  Agencija stvorena za mlade! Sve pohvale za samu organizaciju putovanja, genijalnog i susretljivog vodiča Ivana, dovoljno slobodnog vremena uz prethodno obiđene sve bitne lokacije, zajednička druženja, stvaranje prijateljstava i uspomena za cijeli život! 🔝🔝
  Kristina Milić
  Kristina Milić
  1583783216
  Bio sam s Talvijem u Istanbulu i Pragu, pa za početak…organizacija puta u Istanbulu bila je super. Počevši od prve noći na krovu hostela uz lokalne svirače, preko lude večere u lokalnom restoranu do pjevanja Severine na brodu po Bosporu i zadnje večeri u Shisha baru uz taktove linđa :D Jednostavno ekipa je bila predobra…
  Vodič Ivan cijelo vrijeme je bio na raspolaganju svim putnicima i stvarno se maksimalno potrudio da svima ugodi.
  Vozači Ivek i Amir bili su jedni od susretljivijih vozača s kojima sam se do sada vozio tako da svake pohvale i njima.
  U Pragu sam bio u najboljem hostelu do sad. Znači besplatno korištenje bazena, saune, teretane, to se neće susresti baš često ni u luksuznijim hotelima. Program je bio taman kakav treba mladim ljudima, nije bio natrpan tako da je bilo dovoljno slobodnog vremena za sve obići.
  Vodič Ivan bio je super, vidi se da je već dosta puta bio u Pragu te je bio na raspolaganju svima cijelo vrijeme.
  Također pohvale i vozaču Draženu koji nas je sigurno i udobno vozio cijelim putem.
  Ako želite ugodno putovati i upoznati hrpu mladih i veselih ljudi toplo vam savjetujem putovanje s Talvijem...
  😎🌅🏛️🏝️🌤️🌤️🌦️🔥🔥🔥🔥🔥🚙Giros❤️
  Apsolutna sloboda, naglasak na dobrom provodu i odlično vodstvo je sažetak putovanja u Grčku. Iako nas vrijeme zadnjih dana nije poslužilo, odlično društvo je sve uspjelo kompenzirati. Bez zamjerki i nadam se da se vidimo opet!
  Goran Golub
  Goran Golub
  1570990243
  Put u Grčku bješe fantastičan, ekipa još bolja, zafrkancija i animacija od strane Ivana je nešto što se može samo poželjeti od jednog vodiča kako bi putovanje učinio ljudima što ugodnije. Dobra stvar je to što nitko nije primoran činiti ništa što ne želi, pa ako ne želi pratiti program u određenom gradu, to nit ne mora. Ivan je konstantno tražio načine kako ekipu zabaviti i učiniti da im bude dobro. Nažalost uvijek ima stvari na koje se ne može utjecati - vrijeme, odnosno nevrijeme. No i tada je ekipa davala dobre prijedloge da nam vrijeme provedeno u Grčkoj bude što kvalitetnije provedeno bez obzira na kišu. Sve u svemu teški chill i prilika za kombinaciju dobrog odmora i dobre zabave.
  Vidimo se uskoro na nekom od putovanja. Živjeli!
  Dominik Šarić
  Dominik Šarić
  1570868176
  Jako mi se svidjelo putovanje u Istanbul jer je predivna kultura, fascinantan grad obicaji i to treba dozivjet i sve fakultativne na koje smo isli svima preporucammm da idu i ekipa je stvarno super bila. Vodic Ivan sve je super objasnio tako da se nismo izgubili nijednom i vozaci su cool likovi. Nije mi se svidio bus u kojem su sjedala preuska i neudobna te nema usb priključka za punjenje mobitel niti wifi i u povratku smo se vozili 24h te na kraju puta je stao bus na benzinskoj jer vozaci vise nisu mogli voziti pa smo morali 45 min cekat drugog vozaca da bi dosli do zagreba i to mi je bilo koma... Ali ajde zaboravis lose stvari i pamtis sve lijepe ugllll oditeeeee u Turskuuuuu 🔝🔝🔝 je😍😍
  Marina Kunić
  Marina Kunić
  1569995065
  Super organizacija, uvijek dobra ekipa 😁
  Vodiči pristupačni i podižu atmosferu na svakoj razini!

  Putujte s Talvijem! 🗺🥰
  Jedno veliko #HVALA svima koji su čaroban put u čarobni Istanbul učinili još zabavnijim, opuštenijim, ugodnijim.. Posebne zahvale predivnom Ivanu, našem nezaboravnom Kreši, te Amiru i Iveku, bez kojih ovo putovanje nebi bilo potpuno ( jedino ako bi pješke išli😂), šalu na stranu apsolutno sve pohvale za @talviputovanja, odlična organizacija od samog polaska, odmora, preporuka, razgledavanja, noćnog života, hrane, ekipe..
  Jednostavno doživljaji se ne mogu slikama, a kamoli riječima opisati. Odi i vidi!
  Još jednom hvala Vam na nezaboravnom putovanju! Vidimo se i družimo uskoro!
  #napolaskuputnicinapovratkuprijatelji❤️

  PS. Điđi my friend love you too! 😊
  Antea Nimak
  Antea Nimak
  1569957245
  Super organizacija, ekipa, vozači, vodič i destinacija. Sve primjereno studentima i mladima.. za svaku pohvalu! (smjestaj je jedini 👎 ali zanemarivo u moru toliko sjajnog)
  Samuel Rukonić
  Samuel Rukonić
  1569947465
  Sve je bilo odlično organizirano, vodič fantastičan, vozači isto, Istanbul čaroban. Jedina zamjera za smještaj su kupaone, premalo ih je za toliko ljudi, no lokacija je bila odlična tako da se to i zanemarit može. Iskrene preporuke, jedva čekam neko novo putovanje sa Talvijem :)
  Lea Ćalina
  Lea Ćalina
  1569946927
  Svaka preporuka!!! Putovanje u Istanbul bilo je savršeno, Ivan se zbilja potrudio pokazati doslovno sve važne znamenitosti, dao nam je hrpu korisnih savjeta. Vozači za 10, ekipa genijalna. Ne propuštajte fakultative, vrijedi vidjeti trbušne plesačice, derviše. Hrana u Istanbulu savršena, grad predivan, shopping još bolji😁. Samo provjeravajte tenisice da se ne vratite s jednom 38, drugom 39, hahaha. Sve u svemu, sve je bilo super, od organizacije putovanja, vodiča, destinacije😊
  Maaaalaaa zamjerka na bus, sjedala se nisu mogla spustiti, al ajde, kad je ekipa i organizacija savršena može se malo i zažmiriti 😎
  Nina Gulic
  Nina Gulic
  1569942247
  Svakako preporučujem agenciju :)
  Vodič na prvom mjestu, a onda sve ostalo. Dobra organizacija, odličan humor i obraćanje pozornosti na sve detalje (npr.dodatne proslave rodendana:) Svaki prijedlog je koristan, ali daje vama na izbor koju ćete opciju odabrati.Naziv "agencija za mlade" odgovara svim aspektima.
  Vidimo se na nekoj sljedećoj ruti 🍻
  Preporučujem Talvi putovanja najviše zbog toga što su svi programi opcionalni. Ako ste umorni, možete se odvojiti i otići spavati. Ako želite istraživati grad u vrijeme nekog obilaska, i to vam je omogućeno. Imate potpunu slobodu, ali svakako iskoristite vodičeve upute i slobodno mu se obratite, spremno će pomoći.
  Ema Botica
  Ema Botica
  1569941220
  Ne znam što bih prvo pohvalio vozače, Ivana, smještaj, ekipu, plan i program sve je bilo savršeno. Jedan dan u Sofiji je sasvim dovoljan s obzirom da se nema što za vidjeti osim strogog centra. Razgled Istanbula i večernje fakultative (preporučam) su prilagođene studentskoj ekipi koja i ide na putovanja. Puno ljepih iskustava i novih prijsteljstava za jako malo novaca. Talvi se pobrinuo za sve na nama je samo bilo da uživamo i stvaramo nova poznanstva. Sve pohvale organizaciji još jednom i puno putovanja u budućnosti. 😁😁
  Marko Pavelić
  Marko Pavelić
  1569760408
  Organizaciju putovanja, izbor destinacija, cijenu putovanja
  Dorian Grey
  Dorian Grey
  1560263077
  preporucam na neviđeno. kad dobijem nagradu, cujemo se
  poseban dozivljaj..
  ako dobijem nagradu moci cu Vam reci i napisati puno vise ,nakon povratka😊
  Preporucam ovu agenciju ali htjela bih istaknuti samo dvije stvari koje mi se nisu svidjele na turi Istanbul (Sofija+Beograd) jer bi voljela i dalje putovati s vama 😊

  Prvo, po mom misljenju presturo izlaganja vodica, sve u najkracim crticama. Kuzim da je ovo agencija za mlade okrenuta zabavi i provodu ali i mladi vole cuti neke zanimljive stvari o kulturi i povijesti a ne da moramo guglati ako nas nesto zanima a imamo placenog vodica za to. Dobija se dojam kao da vodic ili nema previse znanja ili mu se bas i ne da. Ono sto me najvise zasmetalo je to sto nije bilo razgleda Beograda jer je, po rijecima vodica, preko 90% putnika iz busa vec bilo tu i nema se sto puno vidjeti. Za nas ostale kog briga!? Tako da smo razgled morali obavit sami dok se vodic odmarao. Okej, u BG smo dosli nakon nocne voznje iz Istanbula i svi smo stvarno bili umorni ali ako je razgled grada na planu i programu onda bi se trebao i napraviti. Ionako nismo mogli napraviti check-in u hotel sve do 14h. Znaci, imali smo oko 2 sata praznog vremena, stigao bi se napraviti i razgled grada + slobodno vrijeme. Ali vodicu se to ocito nije dalo, bio je jako umoran i trebala mu je kava........

  Eto, svako putovanje uvijek ima dobrih i losih strana. Ovo putovanje meni je imalo puno vise dobrih strana pa zelim zavrsiti u pozitivnom tonu. Vodic Ivan sveukupno je odradio dobar posao. Jako lijepa je bila gesta kada je pocastio cijelu grupu baklavama i pivama na krovu hostela. Fakultativne vecere (njih 3) su bile odlicne kao i atmosfera na cijelom putovanju i vesela ekipa. Smjestaj u Sofiji i Beogradu izvrstan, u Istanbulu malo losiji ali na odlicnoj lokaciji. Organizacija takoder super - nikad nije bilo previse cekanja ili kasnjenja. Sve u svemu, odlicno osmisljeno putovanje, mogu reci da sam zadovoljna agencijom i sigurno se vidimo na jos nekim putovanjima! Pozz😊
  Bruna Crnogorac
  Bruna Crnogorac
  1559240788
  Prekrasno putovanje u Istanbul, bez jedne jedine zamjerke. Naš vodič Ivan ❤️ svima je posvetio vremena, stalno se brinuo jel svima dobro i bio tu za sve što nas je zanimalo i što nam je trebalo. Iskreno preporučujem Talvi putovanja.
  Tea Mišolongin
  Tea Mišolongin
  1559161025
  Nemam nekakav “običaj” pisati recenzije, ali ovaj put moram. Kao velikim putoholičarima, meni i djevojci je zajednička želja bila posjetiti Istanbul. Iskreno, s obzirom da se radi o vrlo povoljnoj cijeni angažmana, ispočetka smo bili skeptični kako će avantura proteći, no kao konačni zaključak, imamo samo riječi hvale. Vodič Ivan je odličan mentor te iskusno “barata” s informacijama. Došavši u Istanbul, u hostel Hanchi, prvu večer, nakon što smo se smjestili, Ivan je kupio 4-5kg baklava i počastio sve nas putnike. “Želite li piti? Nema problema!” Kupio je (nagađam) 50 komada pive, doveo lokalne svirače na krov i družio se svima nama. Nema smisla da pišem raspored narednih dana, jer je sve bilo PERFEKTNO. Ujutro sastanak u predvorju, potom turistička tura i naposljetku slobodno vrijeme. Iz dana u dan, nastojao je svima podjednako udovoljiti. Zadnji dan u Beogradu, smjestio nas je u hotel s 4 zvjezdice. U svakom trenutku je bio dostupan na mobitel. Djevojka i ja smo se u posljednji čas odlučili na večeru s trbušnim plesačicama, odmah nas je ubacio. Da ne pišem o drugim uputama i savjetima s njegove strane na ovom putovanju. Pored svega, stekli smo prijatelje za cijeli život. Smještaj, put, znanje, sve, čista DESETKA. Ivane, “Talvi putovanja”, iskrene preporuke od mene i Anite, nadamo se Barceloni u 10. mjesecu. :)
  Anđelo Barić
  Anđelo Barić
  1558988448
  Najgora agencija ikad. U program dodaju besplatne, novootvorene stvari (tipa Camlica džamije), pratitelj te svaki dan po nekoliko puta pita kako si, što si radila u slobodno vrijeme, organiziraju iznenađenja mladencima, navečer donose baklave pa ti linija pati, pomaknu check-out za sat kasnije da možeš dulje istraživati grad, navečer organiziraju lude tulume koje ne želiš propustiti pa ti pati i san i ono najgore - bude ti toliko dobro da te nitko ne uspije naživcirati, ne želiš kući i padneš u depresiju kad konačno dođeš doma, u svoju sobu. #ateljsrcolomac
  Marta Raguž
  Marta Raguž
  1558963805
  Dakle, putovanje u Istanbul je bilo moje najbolje putovanje do sad. Naprosto sam oduševljena! Ne znam kad sam se toliko zabavila, ismijala, nauživala, izmorila i pojela u tjedan dana kao sad.
  Dani su bili odlično koncipirani, ujutro bi bilo razgledavanje, popodneva su bila većinom slobodna za naše želje i razgledavanje, a tek navečer je slijedio show program. Vodič Ivan je odradio fenomenalan posao, što se tiče smještaja , organizacije fakultativnih aktivnosti, ma svega. Čovjek ima karizmu, humor, zna se zezat, stvorit opuštenu atmosferu...daleko najbolja ekipa za putovat.
  Ja se s ovog putovanja vraćam sa osunčanim tenom, novim prijateljstvima i najdražom kilom viška. Definitivno idem u Grčku s vama. :D Imam samo pohvale i svima preporučam Talvi putovanja! <3
  Sara Zorčić
  Sara Zorčić
  1558954600
  Tople i iskrene preporuke od srca, odlicna organizacija puta, vesela i opustena atmosfera uz bogat program, smjestaj genijalan kao i prijevoz. Hvala od srca Ivanu, najboljem i najbriznijem vodicu na svitu. Mom novopecenom suprugu i meni je putovanje u Istanbul sa Talvi putovanja bio medeni mjesec, Ivan je to saznao i priredio nam nevjerojatno iznenadenje, zamislite samo da plovite brodom po Bosporu i da usred Turske krene svirati pjesma vaseg prvog plesa a na pozornici vas cekaju torte i vatrometi. Talvi putovanja nisu samo putovanja, Talvi putovanja imaju dušu❤
  Hvala vam na prekrasnom i nezaboravnom putovanju, prvo putovanje s vama ali definitivno ne i zadnje
  Vidimo se opet💕💕
  Kristina Dijan
  Kristina Dijan
  1558811713
  Vikend u Beogradu mi je bio drugo putovanje s Talvi putovanja nakon Bleda i Ljubljane. Zaista sam zadovoljna s organizacijom i samim planom putovanja što potvrđuje činjenica da sam nakon samo mjesec dana od puta ponovno putovala s istom agencijom, a radujem se i novim putovanjima na jesen. 🤗 Što se tiče vikenda u Beogradu, posebno bih istaknula vodiča Krešu koji je uvijek bio spreman da odgovori na moja pitanja kojih je bilo uvijek 😂. Pokazao je pravu profesionalnost, snalažljivost, ali i osobinu dobrog "domaćina" tako da nam je uvijek bio na usluzi. Također, pohvalila bih i vozača Dalibora koji nas je vozio u Beograd i sigurno vratio u Zagreb. U svakom trenutku našeg putovanja sigurnost je bila na prvom mjestu. 🤗

  P.s. vidimo se ponovno!
  Martina Radaš
  Martina Radaš
  1557240249
  Advent u Budimpešte -
  putavanje odlično isplanirano i provedeno. Odlično iskustvo koje se pamti i sigurno ponovo putujemo s vama u 2019.
  Preporuka svima 🙂👍
  Same pohvale za Talvi putovanja. Preporučujem svima!
  Andrea Škomrlj
  Andrea Škomrlj
  1541595415
  Daleko najbolja agencija, odlična organizacija puta uz najboljeg vodiča. Edukativno, opušteno i zabavno, sve preporuke! 😊 #44
  Josipa Škomrlj
  Josipa Škomrlj
  1541524956
  Putavanje i sadržaj odlično isplanirani te još bolje realizirani!!! Pohvale vodiču Ivanu na stvarno vrhunski odrađenom poslu, susretljivosti....itd... Sve u svemu jedno odlično iskustvo koje se pamti!
  Svakako preporučujem.
  Luka Hohnjec
  Luka Hohnjec
  1540235641
  Filip Bašić
  Filip Bašić
  1513029898
  Famozan put! Odusevljena sam putovanjem i vodičem
  Supac, odusevljena sam � #talviputovanja
  Lora Močić
  Lora Močić
  1513021274
  Filip Luštica
  Filip Luštica
  1508861243
  Matea Radoš
  Matea Radoš
  1508794607
  Martina Jelić
  Martina Jelić
  1508702895
  Putovanje u Barcelonu je bilo odlično! Od organizacije, ekipe do vodića. Sve je bilo po dogovoru i jako zabavno. Preporucam svima, pogotovo studentima koji se žele dobro zabaviti i provesti na odličnim lokacijama po cijeloj Europi. #talviputovanja �
  Marin Birovčec
  Marin Birovčec
  1507716694
  Anđela Šikić
  Anđela Šikić
  1507632721
  Petra Pahor
  Petra Pahor
  1507632605
  Zdravka Jukić
  Zdravka Jukić
  1507617031
  Bojan Krajnc
  Bojan Krajnc
  1507589886
  Teuta Krolo
  Teuta Krolo
  1507588997
  Nakon već drugog putovanja o agenciji mogu reći samo pozitivne stvari. Sama činjenica da je na posljednjem putovanju bila većina putnika koji su već osvajali države s Talvijem govori koliko se novih prijateljstava sklopi te koliko se zadovoljnih mladih ljudi vrati. I nakon ovog putovanja ostajem vjerni putnik ove agencije te se veselim novim putovanjima. �
  Lovre Bubalo
  Lovre Bubalo
  1507587592
  Barcelona s Talvijem bila je pun pogodak! Za sve studente, ali i one koji to nisu, ako tražite opušteno putovanje prožeto dobrom zabavom i dobrom edukacijom, na pravom ste mjestu. Prva agencija koja me oduševila u svakom pogledu. Sve pohvale vodiču Ivanu na odličnoj organizaciji. Hostel i bus iznad očekivanog s obzirom na minimalnu cijenu cijelog putovanja. Savršeno mjesto za upoznavanje ljudi te sklapanje novih prijateljstava. Pozz ekipici i vidimo se opet �
  Rebecca Paleka
  Rebecca Paleka
  1507586308
  Sancho Panza
  Sancho Panza
  1507558929
  Sve vrhunski, od organizacije do izlazaka, ekipa nije mogla biti bolja. Definitivno se vidimo na iducoj destinaciji!
  Ivan Budija
  Ivan Budija
  1507429817
  Ana Parčina
  Ana Parčina
  1506200200
  js_loader

  Pratite nas na Instagramu !