Egipat 3

26.11.-3.12.23.

Cijena po osobi

1.195€

9.003,73kn

Galerija fotki

Egipat Aftermovie

Pokreni video

O aranžmanu

✓ povratni transfer od Zagreba do zračne luke Ljubljana
✓povratnu avionsku kartu na relaciji Ljubljana-Hurghada čarterom FlyEgypt-a
✓ avio takse i pristojbe zračnih luka na svim letovima
✓ 1 x ručna prtljaga (do 5kg) na svim letovima
✓ 1 x predana prtljaga (do 20kg) na svim letovima
✓ 2 x noćenja s doručkom u hotelu 4* u 3/4 krevetnim sobama u Cairu
✓ 5 x noćenja na bazi ALL INCLUSIVE (doručak, ručak, večera + no limit na barovima) u
hotelu 4* u 3/4krevetnim sobama u Hurghadi
✓ sve transfere prema programu
✓ boravišne pristojbe
✓ licenciranog turističkog pratitelja
✓ jamčevno osiguranje & organizaciju puta

✗ ulaznice za muzeje
✗ osobne troškove, hranu i piće
✗ osobno osiguranje
✗ fakultativne izlete
✗ vizu za Egipat (obavezno): 29€

Niti jedan fakultativni izlet nije obvezan. Cijene fakultativa iznose:

● izlet u Gizu s ulaznicom za piramide i ručkom: 50€ (376,73kn)
● izlet brodom na Orange bay s ručkom na brodu: 35€ (263,71kn)
● zaron s bocom s broda na izletu na Orange bay: 30€ (226,04)
● izlet u Luksor s ulaznicama za hramove i ručkom: 60€ (452,07kn)
● izlet quadovima u pustinju: 35€ (263,71)

Paket svih 5 fakulativa iznosi 199€ (1.499,37kn). Izleti se plaćaju na licu mjesta u eurima
ili lokalnoj valuti.

Cijena putovanja uključuje:

✓ 1 x ručna prtljaga (do 5kg) na svim letovima
✓ 1 x predana prtljaga (do 20kg) na svim letovima

 • privatna 2krevetna soba (bračni krevet ili razdvojeni kreveti): 53€ (399,33kn) po osobi
 • privatna 1krevetna soba: 99€ (745,92kn)
 • za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica koja vrijedi minimalno 6 mjeseci od izlaska iz Egipta
 • za hrvatske državljane potrebna je viza
 • COVID19: Sve mjere su ukinute. Za ovo putovanje nije potrebna nikakva COVID dokumentacija.
 • Prilikom prijave potrebno je uplatiti polog od minimalno 295€ (2.222,68kn).
 • Ostatak iznosa moguće je platiti u 3 rata. Cijeli iznos potrebno je uplatiti najkasnije 45 dana prije polaska na putovanje.

Minimalan broj putnika je 10. Agencija zadržava pravo otkaza putovanja do 14 dana prije početka putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika. Organizator putovanja zadržava pravo promjene rasporeda sadržaja programa u slučaju više sile.

Program putovanja

DAN 1, NEDJELJA, 26.11.23.

Okupljanje grupe u jutarnjim satima u na dogovorenom mjestu u Zagrebu. Transfer do zračne luke Ljubljana. Check-in i ukrcaj na direktan čarter let za Hurghadu u 09:45h. Slijećemo na afričko tlo u 14:45h po lokalnom vremenu. Po dolasku transfer autobusom do Caira uz pauzu za večeru na putu. Dolazak u Cairo u večernjim satima te check-in u sobe u hotelu. Noćenje.

DAN 2, PONEDJELJAK, 27.11.23.

Doručak. Slobodno jutro u Cairu ili fakultativni izlet u Gizu te posjet jednoj od najpopularnijih svjetskih atrakcija - egipatske piramide (Keopsova, Kefrenova i Mikerinova) te sfinge. Odlazak do vidikovca s pogledom na piramide i Cairo. Mogućnost jahanja deve uz piramide. Ručak. Nakon pauze za ručak odlazak u tvornicu papirusa, prezentacija izrade te mogućnost kupovine suvenira. Upoznavanje lokalne kulture te cjenkanje s lokalnim trgovcima. Odlazak u centar grada na obalu Nila te ukrcaj na drveni brod s panoramskim razgledom Caira iz druge perspektive. Slobodna večer za vlastite programe ili druženje uz večeru u hotelu. Noćenje.

DAN 3, UTORAK, 28.11.23.

Doručak. Check-out iz hotela. Slobodno jutro za vlastite programe u Cairu. Mogućnost posjeta novom Egipatskom nacionalnom muzeju (GEM - Grand Egyptian museum) čije je otvorenje najavljeno za jesen 2023. Slobodno vrijeme za ručak. U ranim popodnevnim satima polazak prema Hurghadi na jugu. Dolazak u popularno ljetovalište na obali Crvenog mora te check-in u sobe. Večera u hotelu. Druženje u resortu uz ALL INCLUSIVE uslugu. Noćenje.

DAN 4, SRIJEDA, 29.11.23.

Doručak. Sredina je tjedna pa je vrijeme da se malo odmorimo od hodanja po Cairu i Gizi te pripremimo za izlet u Luksor. Vrijeme je za plažu! Odlazak na fakultativni izlet brodom uz mogućnost zarona s bocom u Crvenom moru koje se smatra jednim od najljepših na svijetu za ronjenje. Posjet Orange bayu te slobodno vrijeme za kupanje na pješčanoj plaži. Ručak na brodu te zaustavljanje kod koraljnog grebena uz pauzu za kupanje i snorkeling ili zaron s bocom na dubinu do 10m. Povratak u hotel. Večera. Slobodno vrijeme za chill na bazenu. Druženje. Noćenje.

DAN 5, ČETVRTAK, 30.11.23.

Doručak. Slobodan dan u Hurghadi ili odlazak na cjelodnevnih fakultativni izlet u Luksor. Po dolasku u Luksor idemo u posjet hramu Luksor i aleji sfingi. Nakon prelaska Nila drvenim brodom radimo pauzu za ručak uz pogled na rijeku. Nastavljamo obilazak na zapadnoj obali Nila posjetom Dolini kraljeva u kojoj se nalaze grobnice 63 egipatska faraon, a među kojima i Tutankamonova. Spuštanje u grobnice i istraživanje egipatske povijesti. Razgled završavamo posjetom hramu kraljice Hatšepsut. Povratak u Hurghadu. Večera. Uživanje na bazenima uz ALL INCLUSIVE ponudu lokalnih alkoholnih pića. Talvi party. Noćenje.

DAN 6, PETAK, 1.12.23.

Kasni doručak nakon Talvi partya. Triježnjenje. Ručak. Slobodno vrijeme u Hurghadi ili odlzak na fakultativnu vožnju quadovima u pustinju. Posjet beduinskom selu i lokalnom “zoološkom vrtu”. Mogućnost jahanja deve te kupovine suvenira kod beduina. Nastavak vožnje quadom i penjanje na dine za pogled na pustinju. Vožnja u zalazak sunca. Puni pijeska vraćamo se u Hurghadu. Slobodno vrijeme za chill na bazenu, kupanje u Crvenom moru ili šetnju do marine. Večera. Noćenje.

DAN 7, SUBOTA, 2.12.23.

Doručak. Slobodan dan za vlastite programe i hedonizam. Uživanje na bazenima u sklopu hotela, odlazak na plažu, šetnja do marine ili centra grada, kupovinu suvenira, masaže, henna tetoviranje... Ručak. Večera. Druženje na bazenu i uživanje u posljednjoj noći putovanja. Noćenje.

DAN 8, NEDJELJA, 3.12.23.

Check-out iz hotela. U ranim satima transfer do aerodroma u Hurghadi te check-in i ukrcaj na direktan čarter let za Ljubljanu u 05:30h po lokalnom vremenu. Slijećemo u Ljubljanu u 08:45h po lokalnom vremenu. Transfer do Zagreba. Puni dojmova i novih prijateljstava stižemo u Zagreb oko 12h. Kraj putovanja. 🙂

Prijava


  Adresa i kućni broj (koja je na osobnoj iskaznici)*
  Poštanski broj i mjesto stanovanja (koji je na osobnoj iskaznici)*
  Pročitala/o sam i prihvaćamUgovor o putovanju i Opće uvjete agencije

  Pratite nas na Instagramu !