Dubai

28.10.-3.11.23.

Cijena po osobi

1.095€

8.250,28kn

895€

6.743,38kn

Galerija fotki

O aranžmanu

✓ povratnu avionsku kartu na liniji Sarajevo-Abu Dhabi
✓ avio takse i pristojbe zračnih luka na svim letovima
✓ uključena prtljaga OPCIJA 1 (vidi detalje u rubrici Prtljaga)
✓ 6 noćenja s doručkom u 3/4 krevetnim sobama u hotelu 4* u Dubaiju
✓ sve transfere prema programu
✓ boravišne pristojbe
✓ licenciranog turističkog pratitelja na hrvatskom jeziku
✓ jamčevno osiguranje & organizaciju puta

✗ ulaznice za muzeje
✗ osobne troškove, hranu & piće
✗ osobno osiguranje
✗ fakultativne izlete

Niti jedan fakultativni izlet nije obvezan. Cijene fakultativa iznose:

 • fakultativna vožnja privatnom jahtom – 60€
 • fakultativni izlet džipovima u pustinju s večerom i showom – 45€
 • fakultativni izlet u Abu Dhabi – 45€

Paket sva 3 izleta iznosi ukupno 150€. Izleti se plaćaju na licu mjesta u eurima ili lokalnoj valuti.

 • OPCIJA 1: 1 ruksak (40x25x20cm) + 1 predana prtljaga (55x40x20cm do 10kg) –
  bez doplate (uključeno u cijenu putovanja)
 • OPCIJA 2: 1 ruksak (40x25x20cm) + 1 predana prtljaga (119x119x81cm do 20kg)
  doplata 27€ (203,43kn)
 • 2krevetna soba: 53€ po osobi (za 6 noćenja ukupno)
 • 1krevetna soba: 199€ po osobi (za 6 noćenja ukupno)
 • za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica koja vrijedi minimalno 6 mjeseci od izlaska iz UAE
 • za hrvatske državljane NIJE potrebna viza
 • COVID19: Sve mjere su ukinute. Za ovo putovanje nije potrebna nikakva COVID dokumentacija.
 • Prilikom prijave potrebno je uplatiti polog od minimalno 195€
 • Ostatak iznosa moguće je platiti u 3 rate. Cijeli iznos potrebno je uplatiti najkasnije 45 dana prije polaska na putovanje

Minimalan broj putnika je 10. Agencija zadržava pravo otkaza putovanja do 7 dana prije početka putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika. Organizator putovanja zadržava pravo promjene rasporeda sadržaja programa u slučaju više sile.

Program putovanja

DAN 1, SUBOTA, 28.10.23.

Polazak s dogovorenog mjesta u Zadru u 09:00h. Polazak s odmorišta Krka za putnike iz Šibenika u 09:45h. Polazak s naplatnih postaja Dugopolje za putnike iz Splita u 10:45h. Vožnja do zračne luke Sarajevo. Check-in i ukrcaj na direktan let SW7108 aviokompanije WizzAir za Abu Dhabi u 18:20h. Večernji let. Slijećemo u Abu Dhabi u 01:35h (nedjelja) po lokalnom vremenu. Po dolasku transfer do hotela u Dubaiju te check-in u sobe. Noćenje.

DAN 2, NEDJELJA, 29.10.23.

Doručak. Nakon doručka slijedi poludnevno razgledavanje grada u pratnji voditelja putovanja. Zimsku robu spremamo u kufer i prelazimo na ljetnu garderobu. Odlazak do Dubai Downtown-a. Šetnja do najvećeg shopping centra na svijetu - Dubai Malla, uz poznate plešuće fontane sve do Burj Khalife. Mogućnost odlaska na vidikovac i uživanje u veličanstvenom pogledu sa 124. kata najviše zgrade na svijetu. Neboder Burj Khalifa visok je 828 metara te se s njega pruža najbolji pogled na cijeli grad. Slobodno popodne za vlastite programe. Mogućnost odlaska u Muzej budućnosti. Zajednički odlazak na večeru. Noćenje.

DAN 3, PONEDJELJAK, 30.10.23.

Doručak. Razgled započinje vožnjom do popularnog Jumeiraha gdje ćemo se zaustaviti ispred najpoznatijeg hotela Atlantis The Palm koji se nalazi na samom vrhu takozvane “palme”. Nastavak vožnje velikom avenijom Sheikha Zayeda s koje se pruža pogled na najvišu zgradu na svijetu. Nakon naslikavanja odlazak do Dubai Marine. Šetnja te slobodno vrijeme za kupanje i ručak u jednom od mnogobrojnih restorana u marini. Nakon pauze za ručak odlazak na fakultativnu popodnevnu vožnju jahtom oko popularnog The Palm Jumeirah. Hedonizam na jahti uz privatnu posadu i konzumaciju alkohola te party do zalaska sunca. Povratak u hotel u večernjim satima. Nastavak partya u jednom od luksuznih klubova Dubaija. Povratak u hotel. Noćenje.

DAN 4, UTORAK, 31.10.23.

Doručak. Nakon doručka idemo do starog dijela grada Dubaija. Slijedi plovidba tradicionalnim vodenim taksijima na drugu stranu Creeka i posjet tržnicama (sukovima) zlata i začina. Na tržnici ćete osjetiti egzotične mirise i okuse te dobiti pravi doživljaj kako se nekada živjelo u Dubaiju. Cjenkanje s lokalnim trgovcima. Slobodno vrijeme za ručak. U popodnevnim satima odlazak na poludnevni fakultativni izlet u pustinju. Izlet počinje adrenalinskom vožnjom džipovima veličanstvenim crvenim dinama. Nakon šetnje pustinjom i slikanja slijedi odlazak do tradicionalnog beduinskog kampa. Po dolasku u kamp druženje s beduinima, mogućnost jahanja deve, pušenja nargile, henna tetoviranja. Večera u kampu uz dobru zabavu pod zvijezdama. Povratak u hotel. Noćenje.

DAN 5, SRIJEDA, 1.11.23.

Doručak. Slobodno vrijeme u Dubaiju ili odlazak na fakultativni izlet u Abu Dhabi kojeg nazivaju Manhattan bliskog istoka. Posjet najimpresivnijoj i najvećoj džamiji u Emiratima nazvanoj po Sheiku Zayedu. Vožnja te panoramski obilazak kraljevske palače te impresivnih okolnih megagrađevina. Nastavak razgleda grada u pratnji voditelja putovanja. Slobodno popodne u Abu Dhabiju za vlastite programe. Povratak u Dubai u večernjim satima. Mogućnost odlaska u jedan od mnogobrojnih noćnih klubova. Noćenje.

DAN 6, ČETVRTAK, 2.11.23.

Doručak. Slobodan dan za vlastite programe. Mogućnost skoka padobranom iz aviona, odlazak na skijanje i druženje s pingvinima u Dubai Mall, vožnju jet skijem na jednoj od plaža, odlazak u Miracle Garden (najveći cvjetni vrt na svijetu), kupanje s dupinima, kupovinu suvenira,... Oproštajni party. Noćenje.

DAN 7, PETAK, 3.11.23.

Doručak. Check-out iz soba. Transfer do zračne luke Abu Dhabi. Check-in i ukrcaj na direktan let SW7107 aviokompanije Wizz Air za Sarajevo u 13:50h. S novim prijateljstvima i uspomenama slijećemo u zračnu luku Sarajevo u 16:35h po lokalnom vremenu. Transfer za Split, Šibenik i Zadar uz prepričavanje dojmova. Povratak kućama u večernjim satima. Kraj putovanja. 🙂

Prijava


  Adresa i kućni broj (koja je na osobnoj iskaznici)*
  Poštanski broj i mjesto stanovanja (koji je na osobnoj iskaznici)*
  Pročitala/o sam i prihvaćamUgovor o putovanju i Opće uvjete agencije

  Pratite nas na Instagramu !