Talvi Later

DREAM NOW – TALVI LATER

Želiš putovati? Želimo i mi!

Ne znaš kad će biti moguće? Ne znamo ni mi!

ŠTO JE Talvi later?

Naš koncept Dream now – talvi later ili kraće Talvi later nastao je kao odgovor na veliku želju naših putnika za putovanjima. Glavna ideja je svim putnicima pružiti mogućnost da ponovno osjete kako je to imati bukirano putovanje i polako ga planirati. Ovim konceptom osigurano je vrijeme i prostor za uštedu, a snovi o putovanjima korak su bliže ostvarenju.

KAKO FUNKCIONIRA Talvi later?

Jednostavno odabereš omiljenu destinaciju, osiguraš putovanje po najnižoj mogućoj cijeni i putuješ bilo kada u 2021. ili 2022. godini!

ŠTO PUTNIK DOBIVA?

popuste od 20% do 50%
priliku za štednju za omiljeno putovanje
custom made dinamiku plaćanja
najbolji osjećaj na svijetu – imati bukirano putovanje
MOŽE MALO DETALJNIJE?

Može! Agencija Talvi putovanja objavljivat će tvoje omiljene destinacije i sve će imati oznaku Talvi later. Putovanje prilikom objavljivanja neće imati jasno definirani datum. Agencija će unutar programa napisati kada planira organizirati (ako bude moguće) navedeno putovanje (npr. Istanbul – planirano 9./21., 10./21., proljeće/22., jesen/22.). Unutar programa jednostavno se prijaviš za željenu destinaciju.

KADA I KOLIKO MORAM UPLAĆIVATI?

Dinamika plaćanja je custom made, tj. svaki putnik bira kada i koliko će uplaćivati. Samo su 2 uvjeta:
1. Iznos pojedine uplate mora biti višekratnik broja 100 (100kn, 200kn, 300kn, 500kn, 1.000kn,…).
2. Minimalno 1 uplata mjesečno.

ŠTO IMAM OD TOGA?

Imaš Talvi virtualnu štedionicu. Ovaj tjedan se nisi napila/o i uštedila/o si 200kn? Tetka iz Njemačke ti je uplatila neočekivanih 50€? Haljina koju čekaš još uvijek nije dostupna? Našla/o si 100kn u kaputu? Uplati si za putovanje u budućnosti. Bit ćeš si zahvalna/an.

KAKO ĆU ZNATI KAD PUTUJEM?

Kad agencija definira točan datum prvog sljedećeg termina ti dobivaš obavijest na mail i mogućost da rezerviraš mjesto za taj termin. Ako ti termin odgovara rezerviramo ti mjesto. Ako ti termin ne odgovara nisi obvezan putovati, možeš čekati novi termin.

U KOJEM ROKU MORAM NA PUT?

Možeš rezervirati bilo koji termin u 2021. ili 2022. godini. (do 31.12.2022.)

ŠTO AKO SE PREDOMISLIM I IPAK NE ŽELIM PUTOVATI?

Nije problem. Dvije su opcije:
1. Imaš uplaćena sredstva za neku destinaciju, ali još nisi rezervirao mjesto za neki termin – agencija zadržava 10% (ili 7%*) od cijene putovanja, a ostatak ti vraćamo na račun. (Primjer: prijaviš se za Istanbul koji je snižen na 1.190kn. Predomisliš se i želiš povrat sredstava. Agencija zadrži 119kn, a vraćamo ti 1.071kn. *Primjer 2: Za aranžmane skuplje od 4.499kn agencija zadržava 7%). Ne pitamo te zašto odustaješ, tvoja stvar! 😀 Nama zvuči pošteno.
2. Rezervirao si mjesto za termin – primjenjuju se redovni Uvjeti poslovanja

A ŠTO AKO AGENCIJA NE OBJAVI TERMIN PUTOVANJA DO KRAJA 2022.?

Naš bed. Vraćamo ti 100% uplate. 🙂

DO KAD ĆE TRAJATI PONUDA TALVI LATER?

U trenutku kada se krene s objavljivanjima točnih termina i putovanjima ova ponuda više neće vrijediti. Točan datum nije definiran. Cijene aranžmana u tom trenutku će se vratiti na redovne. Pogodnosti koncepta Talvi later moći će koristiti svi koji se prijave do tog trenutka i krenu s uplatama za Talvi later.

NEŠTO TI NIJE JASNO I IMAŠ JOŠ PITANJA?

Pitaj! Netko iz našeg tima odgovorit će ti u najkraćem roku.

NAPOMENA: Vouchere i poklon bonove nije moguće koristiti za Talvi later.