Talvi putovanja
5.0
Based on 193 reviews
powered by Facebook
Laura Kurić
Laura Kurić
2020-03-10T07:04:38+0000
Punih srca prije nekoliko dana vratili smo se iz Istanbula. Na putovanje smo krenuli sami, a kući smo se vratili s... hrpom novih prijatelja i poznanstava. Ivan odličan u svom poslu, pomogao nam je najviše oko orijentacije i predstavio svaku važnu znamenitost kroz nekoliko anegdota. Fakultativni izleti prilagođeni mladima koji traže dobru zabavu! Pohvala i za Janju koja nas je uz Ivana pratila na putovanju i sretno dovela kući! Veselimo se svakom idućem putovanju s našim Talvijem 🥰Jakov i Laura 🥰read more
Kristina Milić
Kristina Milić
2020-03-09T19:46:56+0000
Agencija stvorena za mlade! Sve pohvale za samu organizaciju putovanja, genijalnog i susretljivog vodiča Ivana,... dovoljno slobodnog vremena uz prethodno obiđene sve bitne lokacije, zajednička druženja, stvaranje prijateljstava i uspomena za cijeli život! 🔝🔝read more
Viktor Čudina
Viktor Čudina
2020-03-07T22:23:39+0000
Tutto bene 👌 izvrsna agencija koja garantira provod i zajebanciju 😁
Krešimir Perišić
Krešimir Perišić
2019-11-06T00:17:43+0000
Bio sam s Talvijem u Istanbulu i Pragu, pa za početak…organizacija puta u Istanbulu bila je super. Počevši od prve... noći na krovu hostela uz lokalne svirače, preko lude večere u lokalnom restoranu do pjevanja Severine na brodu po Bosporu i zadnje večeri u Shisha baru uz taktove linđa 😀 Jednostavno ekipa je bila predobra…Vodič Ivan cijelo vrijeme je bio na raspolaganju svim putnicima i stvarno se maksimalno potrudio da svima ugodi.Vozači Ivek i Amir bili su jedni od susretljivijih vozača s kojima sam se do sada vozio tako da svake pohvale i njima.U Pragu sam bio u najboljem hostelu do sad. Znači besplatno korištenje bazena, saune, teretane, to se neće susresti baš često ni u luksuznijim hotelima. Program je bio taman kakav treba mladim ljudima, nije bio natrpan tako da je bilo dovoljno slobodnog vremena za sve obići.Vodič Ivan bio je super, vidi se da je već dosta puta bio u Pragu te je bio na raspolaganju svima cijelo vrijeme.Također pohvale i vozaču Draženu koji nas je sigurno i udobno vozio cijelim putem.Ako želite ugodno putovati i upoznati hrpu mladih i veselih ljudi toplo vam savjetujem putovanje s Talvijem...read more
Šime Prtenjača
Šime Prtenjača
2019-10-23T21:25:16+0000
😎🌅🏛️🏝️🌤️🌤️🌦️🔥🔥🔥🔥🔥🚙Giros❤️
Goran Golub
Goran Golub
2019-10-13T18:10:43+0000
Apsolutna sloboda, naglasak na dobrom provodu i odlično vodstvo je sažetak putovanja u Grčku. Iako nas vrijeme... zadnjih dana nije poslužilo, odlično društvo je sve uspjelo kompenzirati. Bez zamjerki i nadam se da se vidimo opet!read more
Dominik Šarić
Dominik Šarić
2019-10-12T08:16:16+0000
Put u Grčku bješe fantastičan, ekipa još bolja, zafrkancija i animacija od strane Ivana je nešto što se može... samo poželjeti od jednog vodiča kako bi putovanje učinio ljudima što ugodnije. Dobra stvar je to što nitko nije primoran činiti ništa što ne želi, pa ako ne želi pratiti program u određenom gradu, to nit ne mora. Ivan je konstantno tražio načine kako ekipu zabaviti i učiniti da im bude dobro. Nažalost uvijek ima stvari na koje se ne može utjecati - vrijeme, odnosno nevrijeme. No i tada je ekipa davala dobre prijedloge da nam vrijeme provedeno u Grčkoj bude što kvalitetnije provedeno bez obzira na kišu. Sve u svemu teški chill i prilika za kombinaciju dobrog odmora i dobre zabave.Vidimo se uskoro na nekom od putovanja. Živjeli!read more
Marina Kunić
Marina Kunić
2019-10-02T05:44:25+0000
Jako mi se svidjelo putovanje u Istanbul jer je predivna kultura, fascinantan grad obicaji i to treba dozivjet i sve... fakultativne na koje smo isli svima preporucammm da idu i ekipa je stvarno super bila. Vodic Ivan sve je super objasnio tako da se nismo izgubili nijednom i vozaci su cool likovi. Nije mi se svidio bus u kojem su sjedala preuska i neudobna te nema usb priključka za punjenje mobitel niti wifi i u povratku smo se vozili 24h te na kraju puta je stao bus na benzinskoj jer vozaci vise nisu mogli voziti pa smo morali 45 min cekat drugog vozaca da bi dosli do zagreba i to mi je bilo koma... Ali ajde zaboravis lose stvari i pamtis sve lijepe ugllll oditeeeee u Turskuuuuu 🔝🔝🔝 je😍😍read more
Suzana Kovačić
Suzana Kovačić
2019-10-01T22:07:54+0000
Super organizacija, uvijek dobra ekipa 😁Vodiči pristupačni i podižu atmosferu na svakoj razini! Putujte s... Talvijem! 🗺🥰read more
Antea Nimak
Antea Nimak
2019-10-01T19:14:05+0000
Jedno veliko #HVALA svima koji su čaroban put u čarobni Istanbul učinili još zabavnijim, opuštenijim, ugodnijim..... Posebne zahvale predivnom Ivanu, našem nezaboravnom Kreši, te Amiru i Iveku, bez kojih ovo putovanje nebi bilo potpuno ( jedino ako bi pješke išli😂), šalu na stranu apsolutno sve pohvale za @talviputovanja, odlična organizacija od samog polaska, odmora, preporuka, razgledavanja, noćnog života, hrane, ekipe..Jednostavno doživljaji se ne mogu slikama, a kamoli riječima opisati. Odi i vidi!Još jednom hvala Vam na nezaboravnom putovanju! Vidimo se i družimo uskoro!#napolaskuputnicinapovratkuprijatelji❤️PS. Điđi my friend love you too! 😊read more
Samuel Rukonić
Samuel Rukonić
2019-10-01T16:31:05+0000
Super organizacija, ekipa, vozači, vodič i destinacija. Sve primjereno studentima i mladima.. za svaku pohvalu!... (smjestaj je jedini 👎 ali zanemarivo u moru toliko sjajnog)read more
Lea Ćalina
Lea Ćalina
2019-10-01T16:22:07+0000
Sve je bilo odlično organizirano, vodič fantastičan, vozači isto, Istanbul čaroban. Jedina zamjera za smještaj su... kupaone, premalo ih je za toliko ljudi, no lokacija je bila odlična tako da se to i zanemarit može. Iskrene preporuke, jedva čekam neko novo putovanje sa Talvijem 🙂read more
Nina Gulic
Nina Gulic
2019-10-01T15:04:07+0000
Svaka preporuka!!! Putovanje u Istanbul bilo je savršeno, Ivan se zbilja potrudio pokazati doslovno sve važne... znamenitosti, dao nam je hrpu korisnih savjeta. Vozači za 10, ekipa genijalna. Ne propuštajte fakultative, vrijedi vidjeti trbušne plesačice, derviše. Hrana u Istanbulu savršena, grad predivan, shopping još bolji😁. Samo provjeravajte tenisice da se ne vratite s jednom 38, drugom 39, hahaha. Sve u svemu, sve je bilo super, od organizacije putovanja, vodiča, destinacije😊Maaaalaaa zamjerka na bus, sjedala se nisu mogla spustiti, al ajde, kad je ekipa i organizacija savršena može se malo i zažmiriti 😎read more
Martina Juricevic
Martina Juricevic
2019-10-01T14:56:49+0000
Svakako preporučujem agenciju 🙂 Vodič na prvom mjestu, a onda sve ostalo. Dobra organizacija, odličan humor i... obraćanje pozornosti na sve detalje (npr.dodatne proslave rodendana:) Svaki prijedlog je koristan, ali daje vama na izbor koju ćete opciju odabrati.Naziv "agencija za mlade" odgovara svim aspektima.Vidimo se na nekoj sljedećoj ruti 🍻read more
Ema Botica
Ema Botica
2019-10-01T14:47:00+0000
Preporučujem Talvi putovanja najviše zbog toga što su svi programi opcionalni. Ako ste umorni, možete se odvojiti i... otići spavati. Ako želite istraživati grad u vrijeme nekog obilaska, i to vam je omogućeno. Imate potpunu slobodu, ali svakako iskoristite vodičeve upute i slobodno mu se obratite, spremno će pomoći.read more
Marko Pavelić
Marko Pavelić
2019-09-29T12:33:28+0000
Ne znam što bih prvo pohvalio vozače, Ivana, smještaj, ekipu, plan i program sve je bilo savršeno. Jedan dan u... Sofiji je sasvim dovoljan s obzirom da se nema što za vidjeti osim strogog centra. Razgled Istanbula i večernje fakultative (preporučam) su prilagođene studentskoj ekipi koja i ide na putovanja. Puno ljepih iskustava i novih prijsteljstava za jako malo novaca. Talvi se pobrinuo za sve na nama je samo bilo da uživamo i stvaramo nova poznanstva. Sve pohvale organizaciji još jednom i puno putovanja u budućnosti. 😁😁read more
Dorian Grey
Dorian Grey
2019-06-11T14:24:37+0000
Organizaciju putovanja, izbor destinacija, cijenu putovanja
Jasmina Bogdanovic
Jasmina Bogdanovic
2019-06-09T20:51:24+0000
preporucam na neviđeno. kad dobijem nagradu, cujemo se
Sanja Bošković Kuzmić
Sanja Bošković Kuzmić
2019-06-09T04:28:50+0000
poseban dozivljaj..ako dobijem nagradu moci cu Vam reci i napisati puno vise ,nakon povratka😊
Bruna Crnogorac
Bruna Crnogorac
2019-05-30T18:26:28+0000
Preporucam ovu agenciju ali htjela bih istaknuti samo dvije stvari koje mi se nisu svidjele na turi Istanbul... (Sofija+Beograd) jer bi voljela i dalje putovati s vama 😊Prvo, po mom misljenju presturo izlaganja vodica, sve u najkracim crticama. Kuzim da je ovo agencija za mlade okrenuta zabavi i provodu ali i mladi vole cuti neke zanimljive stvari o kulturi i povijesti a ne da moramo guglati ako nas nesto zanima a imamo placenog vodica za to. Dobija se dojam kao da vodic ili nema previse znanja ili mu se bas i ne da. Ono sto me najvise zasmetalo je to sto nije bilo razgleda Beograda jer je, po rijecima vodica, preko 90% putnika iz busa vec bilo tu i nema se sto puno vidjeti. Za nas ostale kog briga!? Tako da smo razgled morali obavit sami dok se vodic odmarao. Okej, u BG smo dosli nakon nocne voznje iz Istanbula i svi smo stvarno bili umorni ali ako je razgled grada na planu i programu onda bi se trebao i napraviti. Ionako nismo mogli napraviti check-in u hotel sve do 14h. Znaci, imali smo oko 2 sata praznog vremena, stigao bi se napraviti i razgled grada + slobodno vrijeme. Ali vodicu se to ocito nije dalo, bio je jako umoran i trebala mu je kava........Eto, svako putovanje uvijek ima dobrih i losih strana. Ovo putovanje meni je imalo puno vise dobrih strana pa zelim zavrsiti u pozitivnom tonu. Vodic Ivan sveukupno je odradio dobar posao. Jako lijepa je bila gesta kada je pocastio cijelu grupu baklavama i pivama na krovu hostela. Fakultativne vecere (njih 3) su bile odlicne kao i atmosfera na cijelom putovanju i vesela ekipa. Smjestaj u Sofiji i Beogradu izvrstan, u Istanbulu malo losiji ali na odlicnoj lokaciji. Organizacija takoder super - nikad nije bilo previse cekanja ili kasnjenja. Sve u svemu, odlicno osmisljeno putovanje, mogu reci da sam zadovoljna agencijom i sigurno se vidimo na jos nekim putovanjima! Pozz😊read more
Tea Mišolongin
Tea Mišolongin
2019-05-29T20:17:05+0000
Prekrasno putovanje u Istanbul, bez jedne jedine zamjerke. Naš vodič Ivan ❤️ svima je posvetio vremena, stalno se... brinuo jel svima dobro i bio tu za sve što nas je zanimalo i što nam je trebalo. Iskreno preporučujem Talvi putovanja.read more
Anđelo Barić
Anđelo Barić
2019-05-27T20:20:48+0000
Nemam nekakav “običaj” pisati recenzije, ali ovaj put moram. Kao velikim putoholičarima, meni i djevojci je... zajednička želja bila posjetiti Istanbul. Iskreno, s obzirom da se radi o vrlo povoljnoj cijeni angažmana, ispočetka smo bili skeptični kako će avantura proteći, no kao konačni zaključak, imamo samo riječi hvale. Vodič Ivan je odličan mentor te iskusno “barata” s informacijama. Došavši u Istanbul, u hostel Hanchi, prvu večer, nakon što smo se smjestili, Ivan je kupio 4-5kg baklava i počastio sve nas putnike. “Želite li piti? Nema problema!” Kupio je (nagađam) 50 komada pive, doveo lokalne svirače na krov i družio se svima nama. Nema smisla da pišem raspored narednih dana, jer je sve bilo PERFEKTNO. Ujutro sastanak u predvorju, potom turistička tura i naposljetku slobodno vrijeme. Iz dana u dan, nastojao je svima podjednako udovoljiti. Zadnji dan u Beogradu, smjestio nas je u hotel s 4 zvjezdice. U svakom trenutku je bio dostupan na mobitel. Djevojka i ja smo se u posljednji čas odlučili na večeru s trbušnim plesačicama, odmah nas je ubacio. Da ne pišem o drugim uputama i savjetima s njegove strane na ovom putovanju. Pored svega, stekli smo prijatelje za cijeli život. Smještaj, put, znanje, sve, čista DESETKA. Ivane, “Talvi putovanja”, iskrene preporuke od mene i Anite, nadamo se Barceloni u 10. mjesecu. 🙂read more
Marta Raguž
Marta Raguž
2019-05-27T13:30:05+0000
Najgora agencija ikad. U program dodaju besplatne, novootvorene stvari (tipa Camlica džamije), pratitelj te svaki dan... po nekoliko puta pita kako si, što si radila u slobodno vrijeme, organiziraju iznenađenja mladencima, navečer donose baklave pa ti linija pati, pomaknu check-out za sat kasnije da možeš dulje istraživati grad, navečer organiziraju lude tulume koje ne želiš propustiti pa ti pati i san i ono najgore - bude ti toliko dobro da te nitko ne uspije naživcirati, ne želiš kući i padneš u depresiju kad konačno dođeš doma, u svoju sobu. #ateljsrcolomacread more
Sara Zorčić
Sara Zorčić
2019-05-27T10:56:40+0000
Dakle, putovanje u Istanbul je bilo moje najbolje putovanje do sad. Naprosto sam oduševljena! Ne znam kad sam se... toliko zabavila, ismijala, nauživala, izmorila i pojela u tjedan dana kao sad. Dani su bili odlično koncipirani, ujutro bi bilo razgledavanje, popodneva su bila većinom slobodna za naše želje i razgledavanje, a tek navečer je slijedio show program. Vodič Ivan je odradio fenomenalan posao, što se tiče smještaja , organizacije fakultativnih aktivnosti, ma svega. Čovjek ima karizmu, humor, zna se zezat, stvorit opuštenu atmosferu...daleko najbolja ekipa za putovat.Ja se s ovog putovanja vraćam sa osunčanim tenom, novim prijateljstvima i najdražom kilom viška. Definitivno idem u Grčku s vama. 😀 Imam samo pohvale i svima preporučam Talvi putovanja! <3read more
Kristina Dijan
Kristina Dijan
2019-05-25T19:15:13+0000
Tople i iskrene preporuke od srca, odlicna organizacija puta, vesela i opustena atmosfera uz bogat program, smjestaj... genijalan kao i prijevoz. Hvala od srca Ivanu, najboljem i najbriznijem vodicu na svitu. Mom novopecenom suprugu i meni je putovanje u Istanbul sa Talvi putovanja bio medeni mjesec, Ivan je to saznao i priredio nam nevjerojatno iznenadenje, zamislite samo da plovite brodom po Bosporu i da usred Turske krene svirati pjesma vaseg prvog plesa a na pozornici vas cekaju torte i vatrometi. Talvi putovanja nisu samo putovanja, Talvi putovanja imaju dušu❤Hvala vam na prekrasnom i nezaboravnom putovanju, prvo putovanje s vama ali definitivno ne i zadnjeVidimo se opet💕💕read more
Martina Radaš
Martina Radaš
2019-05-07T14:44:09+0000
Vikend u Beogradu mi je bio drugo putovanje s Talvi putovanja nakon Bleda i Ljubljane. Zaista sam zadovoljna s... organizacijom i samim planom putovanja što potvrđuje činjenica da sam nakon samo mjesec dana od puta ponovno putovala s istom agencijom, a radujem se i novim putovanjima na jesen. 🤗 Što se tiče vikenda u Beogradu, posebno bih istaknula vodiča Krešu koji je uvijek bio spreman da odgovori na moja pitanja kojih je bilo uvijek 😂. Pokazao je pravu profesionalnost, snalažljivost, ali i osobinu dobrog "domaćina" tako da nam je uvijek bio na usluzi. Također, pohvalila bih i vozača Dalibora koji nas je vozio u Beograd i sigurno vratio u Zagreb. U svakom trenutku našeg putovanja sigurnost je bila na prvom mjestu. 🤗P.s. vidimo se ponovno!read more
Mirela Mezic
Mirela Mezic
2018-12-10T22:58:31+0000
Advent u Budimpešte -putavanje odlično isplanirano i provedeno. Odlično iskustvo koje se pamti i sigurno ponovo... putujemo s vama u 2019.Preporuka svima 🙂👍read more
Andrea Škomrlj
Andrea Škomrlj
2018-11-07T12:56:55+0000
Same pohvale za Talvi putovanja. Preporučujem svima!
Josipa Škomrlj
Josipa Škomrlj
2018-11-06T17:22:36+0000
Daleko najbolja agencija, odlična organizacija puta uz najboljeg vodiča. Edukativno, opušteno i zabavno, sve... preporuke! 😊 #44read more
Luka Hohnjec
Luka Hohnjec
2018-10-22T19:14:01+0000
Putavanje i sadržaj odlično isplanirani te još bolje realizirani!!! Pohvale vodiču Ivanu na stvarno vrhunski... odrađenom poslu, susretljivosti....itd... Sve u svemu jedno odlično iskustvo koje se pamti! Svakako preporučujem.read more
Dražen Barić
Dražen Barić
2018-10-21T17:59:38+0000
Ana Parčina
Ana Parčina
2017-09-23T20:56:40+0000
Monika Andrašić
Monika Andrašić
2017-12-20T22:22:24+0000
Kristina Spajić
Kristina Spajić
2017-12-12T19:32:52+0000
Tople preporuke. Sve laganini, ima plan i program, ali možeš biti i samostalan. Odlična organizacija 🙂
Filip Bašić
Filip Bašić
2017-12-11T22:04:58+0000
Jelena Čulić
Jelena Čulić
2017-12-11T21:31:12+0000
Sve pohvale,putovanje u Budimpeštu je bilo � � vidimo se opet #talviputovanja
Lucija Baranović
Lucija Baranović
2017-12-11T19:43:12+0000
Famozan put! Odusevljena sam putovanjem i vodičem
Lora Močić
Lora Močić
2017-12-11T19:41:14+0000
Supac, odusevljena sam � #talviputovanja
Filip Luštica
Filip Luštica
2017-10-24T16:07:23+0000
Matea Radoš
Matea Radoš
2017-10-23T21:36:47+0000
Ana Marija Burnać
Ana Marija Burnać
2017-10-23T21:34:47+0000
Anđela Proroković
Anđela Proroković
2017-10-23T20:11:56+0000
Antonia Krstanović
Antonia Krstanović
2017-10-22T20:10:17+0000
Martina Jelić
Martina Jelić
2017-10-22T20:08:15+0000
Barbara Brajković
Barbara Brajković
2017-10-12T10:55:55+0000
Putovanje u Barcelonu je bilo odlično! Od organizacije, ekipe do vodića. Sve je bilo po dogovoru i jako zabavno.... Preporucam svima, pogotovo studentima koji se žele dobro zabaviti i provesti na odličnim lokacijama po cijeloj Europi. #talviputovanja �read more
Marin Birovčec
Marin Birovčec
2017-10-11T10:11:34+0000
Marija Božić-Bakušić
Marija Božić-Bakušić
2017-10-10T21:36:35+0000
Anđela Šikić
Anđela Šikić
2017-10-10T10:52:01+0000
Petra Pahor
Petra Pahor
2017-10-10T10:50:05+0000
Zdravka Jukić
Zdravka Jukić
2017-10-10T06:30:31+0000
Bojan Krajnc
Bojan Krajnc
2017-10-09T22:58:06+0000
Teuta Krolo
Teuta Krolo
2017-10-09T22:43:17+0000
Lovre Bubalo
Lovre Bubalo
2017-10-09T22:19:52+0000
Nakon već drugog putovanja o agenciji mogu reći samo pozitivne stvari. Sama činjenica da je na posljednjem putovanju... bila većina putnika koji su već osvajali države s Talvijem govori koliko se novih prijateljstava sklopi te koliko se zadovoljnih mladih ljudi vrati. I nakon ovog putovanja ostajem vjerni putnik ove agencije te se veselim novim putovanjima. �read more
Rebecca Paleka
Rebecca Paleka
2017-10-09T21:58:28+0000
Barcelona s Talvijem bila je pun pogodak! Za sve studente, ali i one koji to nisu, ako tražite opušteno putovanje... prožeto dobrom zabavom i dobrom edukacijom, na pravom ste mjestu. Prva agencija koja me oduševila u svakom pogledu. Sve pohvale vodiču Ivanu na odličnoj organizaciji. Hostel i bus iznad očekivanog s obzirom na minimalnu cijenu cijelog putovanja. Savršeno mjesto za upoznavanje ljudi te sklapanje novih prijateljstava. Pozz ekipici i vidimo se opet �read more
Antonia Živković
Antonia Živković
2017-10-09T18:59:56+0000
Sancho Panza
Sancho Panza
2017-10-09T14:22:09+0000
Ivan Budija
Ivan Budija
2017-10-08T02:30:17+0000
Sve vrhunski, od organizacije do izlazaka, ekipa nije mogla biti bolja. Definitivno se vidimo na iducoj destinaciji!
Romana Cvjetković
Romana Cvjetković
2017-10-07T20:36:39+0000
Gabriela Kus
Gabriela Kus
2017-10-07T19:29:31+0000
Mirta Daniela Sinobad
Mirta Daniela Sinobad
2017-10-07T19:28:04+0000
Putovanje u Barcelonu je bilo izvrsno! Organizacija je bila odlična, uz skupna razgledavanja imali smo i puno... slobodnog vremena za fakultativne aktivnosti i istraživanje grada. Izlet u Monserrat i Sitges je bio pun pogodak! Visoke temperature, odlične plaže i arhitektura grada su nas oduševile. Odlična ekipa i atmosfera su također pridonijeli potpunom dojmu. Svakako preporučavam agenciju i veselim se novom putovanju! Sve pohvale vodiču Ivanu 😄🛴read more
Albert Đukić
Albert Đukić
2017-10-03T21:22:06+0000
Dominik Ibrahimpašić
Dominik Ibrahimpašić
2017-09-25T19:00:57+0000
Tome Tolić
Tome Tolić
2017-09-25T18:39:09+0000
Petar Dobrić
Petar Dobrić
2017-09-24T22:05:09+0000
Idu Talvi putovanja za mlade ka puding, preporucia bi svima 🔥 🔥
Dina Uglesic
Dina Uglesic
2017-09-24T20:04:30+0000
Mano Lino
Mano Lino
2017-09-24T16:32:13+0000
Putovanje u Amsterdam odlicno organizirano! Hostel moderan i uredan. Svi putnici su bili mlađi sto je super za... druzenje i zabavu u busu i hostelu. Imali smo dosta slobodnog vrimena i sve smo stigli posjetiti. 🙂read more
Ivana Sikavica
Ivana Sikavica
2017-09-24T15:28:47+0000
Ljubo Perko
Ljubo Perko
2017-09-23T21:17:30+0000
Martina Birkić
Martina Birkić
2017-09-23T17:28:07+0000
Tomislav Malenica
Tomislav Malenica
2017-09-23T11:34:52+0000
Organizacija vrhunska, hostel uredan i čist, u busu dovoljno mista za noge. Sve skupa je bilo bez greške. Vodič Ivan... nije moga bit bolji. Odlični ste �read more
Leon Zubčić
Leon Zubčić
2017-09-15T18:22:37+0000
Tomislava Kopić
Tomislava Kopić
2017-06-06T09:07:39+0000
Mariela Medić
Mariela Medić
2017-05-29T15:00:14+0000
Sve je famozno, od organizacije do realizacije. Vidimo se opet! 🙂
Niko Ničetić
Niko Ničetić
2017-05-26T11:39:10+0000
Katarina Dvojkovic
Katarina Dvojkovic
2017-05-23T17:48:44+0000
Putovanje u Amsterdam je bilo odlicno.Super organizacija,odlicne ljude upoznali, a vodic Ivan najbolji!!!Na sljedece... putovanje opet s Talvi!�read more
Bruno Dereta
Bruno Dereta
2017-05-22T10:33:05+0000
Nema se sto puno dodavati. Vrhunsko putovanje. Kombinacija Amsterdama i dobrih mladih veselih ljudi je pun pogodak.... Sigurno se vidimo opet na nekom od sljedecih putovanja!! #dobrojesve 😀read more
Adrijana Sršen
Adrijana Sršen
2017-05-22T09:54:03+0000
Mislav Mišo
Mislav Mišo
2017-05-20T20:02:39+0000
Odlična organizacija,ekipa ma sve sve ludiloVidimo se na nekom od sljedecih putovanja ���
Toni Ramov
Toni Ramov
2017-05-20T18:23:17+0000
Putovanje u Amsterdam pružilo nam je svima nezaboravno iskustvo, odličan provod te upoznavanje života tamošnjih... stanovnika. Predvođeni kapetanom putovanja naučili smo uistinu mnogo o samom gradu, njegovoj povijesti, infrastrukturi i običajima. Svakako se vidimo na budućim destinacijama jer Talvi putuje drugačije!read more
Elena Serdar-Petkovski
Elena Serdar-Petkovski
2017-05-20T12:16:51+0000
Svaka čast za organizaciju,uvik predobru atmosferu i ekipicu koja je ovo putovanje u Amsterdam napravila nezaboravnim!... Definitivno se vidimo na sljedecoj destinaciji!�read more
Ella Anić-Ivičić
Ella Anić-Ivičić
2017-05-20T12:16:15+0000
Jure Dražović
Jure Dražović
2017-04-10T21:55:19+0000
Lidija Habajec Mesek
Lidija Habajec Mesek
2017-03-29T12:14:52+0000
Marta Krković
Marta Krković
2017-03-28T10:21:47+0000
Marija Radović
Marija Radović
2017-03-27T20:28:21+0000
Odlična organizacija i vrhunsko provedeno vrijeme! �
Tomislav Subašić
Tomislav Subašić
2017-03-27T15:49:29+0000
Vidimo se opet uskoro 🙂
Magdalena Brešić
Magdalena Brešić
2017-03-27T14:45:09+0000
Matea Matić
Matea Matić
2017-03-27T12:55:45+0000
Martina Obradović
Martina Obradović
2017-03-27T12:50:25+0000
Marija Muha
Marija Muha
2017-03-27T12:25:16+0000
Josipa Kapitanović
Josipa Kapitanović
2017-01-16T14:42:38+0000
Ivona Klanac
Ivona Klanac
2017-01-08T18:02:15+0000
Ivona Ištvanfi
Ivona Ištvanfi
2017-01-08T11:28:28+0000
Paula Nejašmić
Paula Nejašmić
2016-12-29T21:20:08+0000
Nika Drobnjak
Nika Drobnjak
2016-12-29T11:07:36+0000
Super organizirano putovanje! Odlicna ekipa i atmosfera, posebno mi se svidjelo organizurano druzenje navecer.
Eni Britvarevic
Eni Britvarevic
2016-12-21T17:42:38+0000
Savršeno, super organizacija, agencija stvorena za mlade ljude i dobru zabavu!��
Marin Smoljanic
Marin Smoljanic
2016-12-20T22:51:48+0000
Sve pohvale! Sami put, smjestaj, organizacija, pristupacnost voditelja na maksimalnoj razini!! Apsolutna preporuka!
Tatjana Mađarević Al Garby
Tatjana Mađarević Al Garby
2016-12-20T22:29:46+0000
Nikola Krolo
Nikola Krolo
2016-12-20T21:45:40+0000
Dino Sekula
Dino Sekula
2016-12-20T12:52:47+0000
Vinko Boksic
Vinko Boksic
2016-12-20T11:52:28+0000
Ema Živković
Ema Živković
2016-12-20T10:52:20+0000
Dario Horvat
Dario Horvat
2016-12-19T17:01:34+0000
Marija Alvir
Marija Alvir
2016-12-19T15:53:33+0000
Alenka Atelj
Alenka Atelj
2016-12-19T15:53:03+0000
Sve pohvale odlicnim vodicima i odlicnoj organizaciji!!! 😀
Matea Brkić
Matea Brkić
2016-12-19T15:49:26+0000
Luka Milardović
Luka Milardović
2016-12-19T13:07:19+0000
Lorena Hrvoj
Lorena Hrvoj
2016-12-15T13:03:30+0000
Radunka Šverko
Radunka Šverko
2016-12-13T13:32:37+0000
🖒🖒🖒�
Vlado Bilic
Vlado Bilic
2016-12-13T12:16:56+0000
Toni Jurjević
Toni Jurjević
2016-11-01T06:55:15+0000
Nina Martinic
Nina Martinic
2016-10-24T17:41:34+0000
Martina Vitlov
Martina Vitlov
2016-10-20T20:20:50+0000
Odlicno putovanje uz jos boljeg vodica koji je i ovaj put ispunio misiju: od putnika stvoriti prijatelje 🙂
Đivo Masar
Đivo Masar
2016-10-18T10:21:39+0000
Martina Dajak
Martina Dajak
2016-10-18T00:26:57+0000
Dora Kržić
Dora Kržić
2016-10-17T21:54:30+0000
Vrhunska organizacija i vodiči za svaku pohvalu. Super hostel i odlična zabava :)))
Dino Žderić
Dino Žderić
2016-10-17T16:44:10+0000
Odlicno putovanje uz jos bolju organizaciju,vodica i ekipu. Sve pohvale i vidimo se naravno na iducem putovanju. 😉
Čavrag Ivan
Čavrag Ivan
2016-10-17T15:43:25+0000
Sjajno putovanje uz super voditeljicu i odličnu organizaciju. Isplati se!
Dražen Popović
Dražen Popović
2016-10-17T11:54:41+0000
Nikola Puljic
Nikola Puljic
2016-10-17T11:47:41+0000
Veronika Medica
Veronika Medica
2016-10-16T16:49:23+0000
Darija Drašković
Darija Drašković
2016-10-16T16:35:28+0000
Antonio Draskovic
Antonio Draskovic
2016-10-16T16:27:42+0000
Vinko Lipanović Pinta
Vinko Lipanović Pinta
2016-10-16T14:35:09+0000
Matea Milardovic
Matea Milardovic
2016-10-16T14:09:30+0000
Odlično putovanje uz još boljeg vodiča. Sve pohvale za organizaciju, smještaj i edukativni dio. Vidimo se na... sljedećem putovanju �read more
Lucija Šarlija
Lucija Šarlija
2016-10-16T13:57:28+0000
Kristina Kapitanović Bašić
Kristina Kapitanović Bašić
2016-10-16T13:30:27+0000
Aneta Kapitanović
Aneta Kapitanović
2016-10-16T13:28:57+0000
Antonela Kapitanović
Antonela Kapitanović
2016-10-16T13:28:33+0000
David Haber Zelanto
David Haber Zelanto
2016-10-16T13:25:44+0000
Lucija Čikeš
Lucija Čikeš
2016-10-15T23:53:16+0000
Samo ljubav
Andrea Žižić
Andrea Žižić
2016-10-15T19:59:54+0000
Samo #talviputovanja ❤
Tanja Kljajić
Tanja Kljajić
2016-10-15T19:52:48+0000
Dona Sokolović
Dona Sokolović
2016-10-15T19:52:44+0000
Rebeka Sokolović
Rebeka Sokolović
2016-10-15T19:52:37+0000
Matea Prkačin
Matea Prkačin
2016-10-15T19:49:22+0000
Ivan Bendiš
Ivan Bendiš
2016-08-25T08:59:15+0000
Sa Ra
Sa Ra
2016-08-18T19:52:40+0000
Filip Sodić
Filip Sodić
2016-06-03T00:16:57+0000
Marina Kikić
Marina Kikić
2016-06-02T16:15:07+0000
Definitivno najbolje putovanje na kojem sam bila!
Tea Ostojić
Tea Ostojić
2016-06-02T12:43:07+0000
Super ekipa, super provod u Budimpešti i Pragu! Vidimo se u Amsterdamu! 🙂
Josipa
Josipa
2016-06-01T15:48:40+0000
Lovro Major
Lovro Major
2016-05-31T21:20:49+0000
Andrea Drezga
Andrea Drezga
2016-05-31T21:11:51+0000
Ivona Štajduhar
Ivona Štajduhar
2016-05-31T19:27:23+0000
Odlična organizacija, a još bolja atmosfera!! Vodiči su pristupacni i otvoreni. U Pragu ja mislim da nismo mogli... odsjesti u boljem hotelu nego sto je bio nas hostel! Da, dobro ste procitali, HOSTEL je bio ooodlican! Stvarno svaka cast na omjeru cijene i kvalitete! Definitivno stalkam daljnja putovanja!read more
Ivan Ćirić
Ivan Ćirić
2016-05-31T12:30:05+0000
Odlično putovanje, organizacija vrhunska, maksimalna iskorištenost vremena i dobar smještaj uz još bolje... cimere..definitivno se vidimo na sljedećim putovanjima 🙂read more
Marko Raguž
Marko Raguž
2016-05-31T12:22:49+0000
Da postoji, uplatio bih godisnji subscription na putovanja 🙂
Eugen Oreč
Eugen Oreč
2016-05-31T05:17:09+0000
Dunja Vargović
Dunja Vargović
2016-05-30T20:44:28+0000
Mihaela Korman
Mihaela Korman
2016-05-30T19:44:43+0000
Lana Lužanac
Lana Lužanac
2016-05-30T17:24:02+0000
Kike legendaa! Talvi rastura! Idemo u Amsterdm ;))))
Josip Ivanov
Josip Ivanov
2016-05-30T17:20:12+0000
Koren Nino
Koren Nino
2016-05-30T16:55:17+0000
Savrseno!
Sara Oreč
Sara Oreč
2016-05-30T16:41:24+0000
Tihana Timarac
Tihana Timarac
2016-05-29T18:10:44+0000
Ivan Mašunjac
Ivan Mašunjac
2016-05-29T13:08:44+0000
Marko Šarlija
Marko Šarlija
2016-05-25T10:15:28+0000
Ivana Pavunić
Ivana Pavunić
2016-05-02T20:53:18+0000
Kokica Girlica Quo
Kokica Girlica Quo
2016-04-21T22:05:53+0000
Marko Marić
Marko Marić
2016-04-08T17:52:51+0000
Ivana Klaric
Ivana Klaric
2016-03-31T17:45:27+0000
Sve rijeci hvale! Od same organizacije do svega ostaloga...i definitivno najbolji voditelji!! veselim se svim ostalim... zajednickim putovanjima ☺️read more
Roki Roki
Roki Roki
2016-03-31T00:07:10+0000
Matea Keškić
Matea Keškić
2016-03-27T19:39:49+0000
Atelj je hodajuća legenda, pa su i putovanja s njim legendarna 🙂
Matej Pavlović
Matej Pavlović
2016-03-26T12:39:01+0000
Đani Kurić
Đani Kurić
2016-03-25T23:42:37+0000
Zrinka Mrkonjić
Zrinka Mrkonjić
2016-03-25T20:37:39+0000
Bruno Rosan
Bruno Rosan
2016-03-22T20:08:13+0000
Marko Matešić
Marko Matešić
2016-03-19T14:48:03+0000
Bruna Deronja
Bruna Deronja
2016-03-15T19:18:16+0000
Dora Šegović
Dora Šegović
2016-03-15T12:37:12+0000
Luca Majica
Luca Majica
2016-03-14T20:32:02+0000
ekipa
Kristina Režić
Kristina Režić
2016-03-14T16:02:17+0000
Ekipa iz snova na putovanjima 😉
Tena Filipović
Tena Filipović
2016-03-14T14:58:15+0000
Ako zelite barem na kratko pobjeci od svakodnevnih obaveza na faksu, talvi putovanja su prava stvar za vas! Zabava,... odlicna organizacija i ugodna atmosfera zagarantirana!read more
Petra Tepić
Petra Tepić
2016-03-14T12:18:49+0000
Lucija Dragičević
Lucija Dragičević
2016-03-14T00:20:13+0000
Najbolja ekipa i organizacija za studentski džep i ukus! Pratim ih na svakom sljedećem putovanju 😀
Nina Pospisil
Nina Pospisil
2016-03-13T22:29:23+0000
Iva Ćorak
Iva Ćorak
2016-03-13T22:08:34+0000
Patricia Batistić
Patricia Batistić
2016-03-13T22:03:01+0000
vidimo se u pragu ekipa
Marta Bolarić
Marta Bolarić
2016-03-13T21:54:23+0000
Tanja Šarčević
Tanja Šarčević
2016-03-13T21:35:19+0000
Slavica Valdec
Slavica Valdec
2016-03-13T21:08:06+0000
Matea Kefurt
Matea Kefurt
2016-03-13T20:50:07+0000
Najbolja putovanja i najbolji vodici!! Jedva cekamo sljedece putovanje �
Jurica Miletić
Jurica Miletić
2016-03-13T20:48:21+0000
Ena Ćosić
Ena Ćosić
2016-03-13T20:45:49+0000
Odlična organizacija, smještaj, cijene i najbolja ekipa voditelja 😀 sve pohvale!
Dora Korolija
Dora Korolija
2016-03-13T20:20:00+0000
Katarina Mitrović
Katarina Mitrović
2016-03-13T20:11:22+0000
Martina Ćurk
Martina Ćurk
2016-03-13T19:42:19+0000
Lipo
Lidija Ivić
Lidija Ivić
2016-03-13T19:38:46+0000
Ana Cigić
Ana Cigić
2016-03-13T19:38:19+0000
Tea Rumec
Tea Rumec
2016-03-13T19:28:34+0000
Anita Mišić
Anita Mišić
2016-03-13T19:13:31+0000
Jelena Bogdanovic
Jelena Bogdanovic
2016-03-13T19:11:46+0000
Maja Ovčarik
Maja Ovčarik
2016-03-13T18:20:02+0000
Sve pohvale za odabir hostela, odlična organizacija. Veselim se idućem putovanju 🙂
Odri Tomas
Odri Tomas
2016-03-13T15:06:43+0000
Lara Dorčec
Lara Dorčec
2016-03-13T14:52:47+0000
Vladimir Štirmer
Vladimir Štirmer
2016-03-13T14:07:39+0000
Lucia Meštrović
Lucia Meštrović
2016-03-13T13:21:45+0000
Sve pohvale! 🙂 Putovanje po mjeri studenta (u svakom smislu riječi).Veselimo se idućem putovanju 🙂
Antonia Stipić
Antonia Stipić
2016-03-13T12:09:21+0000
Ivana Itkovic
Ivana Itkovic
2016-03-13T10:29:16+0000
Alo ekipa
Airamana Cisetam
Airamana Cisetam
2016-03-13T09:48:57+0000
Sve pohvale! Organizatoru, koji je uspio napraviti dosadno vozikanje busom malo manje dosadnim uz zanimljive cinjenice... o licnostima i samom gradu. Takoder pohale za neprestani niz informacija koje su nam pomogle snalaziti se, kao i na koje stvari paziti te kako se ponasati. Cestitke vodicima i agenciji na odlicno obavljenom poslu. Bez zamjerke. Informativno, zabavno i u buđetu mladih :)Putovanje bez obaveza, gdje svoje vrijeme koristite onako kako vi zelite.read more
Karmen Martinic
Karmen Martinic
2016-03-13T08:35:56+0000
Petra Radić
Petra Radić
2016-03-13T00:30:10+0000
Prvo bih pohvalila edukativni dio putovanja o teškoj ekonomskoj situaciji u Mađarskoj (beskućnici i to),... komunikativne vještine neiscrpnog pričanja na mikrofon te ažurnost oba voditelja putovanja kada je u pitanju odgovaranje na mail! Izuzetno cijenim uslišenje svih prohtjeva (pa čak i onih koje nismo imali) i najviše od svega - odličan smisao za humor (tzv zajebanciju)Svakako preporučam ukoliko ste naporna osoba koja ce ima slati mail i u 2 ujutro te imate prijateljice koje se odluče ići s vama kada su sva mjesta već popunjena ;)<3 Najbolja agencija <3read more
Lea Leontenko
Lea Leontenko
2016-03-13T00:28:59+0000
Mihaela Džono
Mihaela Džono
2016-03-13T00:17:06+0000
Renato Prtenjača
Renato Prtenjača
2016-03-13T00:03:25+0000
Karlo Radmanić
Karlo Radmanić
2016-03-12T23:51:27+0000
Odlična studentska putovanja!! 😀 jedva čekamo sljedeće! 🙂
Ante Bili Marinovic
Ante Bili Marinovic
2019-10-08T07:59:58+0000
Program putovanja loš, smještaj još gori. 10ljudi u 15metara kvadratnih,Navedene četverokrevetne sobe a nije ih... uopće biloHostel groblje teško.Toliko o putovanju u Barcelonuread more
Petra M. Ljiljak
Petra M. Ljiljak
2019-05-27T15:17:13+0000
Posto je i sam vodic naglasio kako su mu jako bitne recenzije evo i moje.Samo putovanje je bilo jako dobro osmisljeno... dok je bilo na papiru. Prva destinacija bila je Sofia sve je bilo dobro odradeno vidjeli smo sve sta je pisalo u programu.Naime stvar se mjenja dolaskom u Istanbul. Prva dva dana je bilo sve ok, po planu i programu. Svaku vecer imali smo fakultativne izlaske(3). Prve dve po mojem iskustvu su prosle ok iako po meni su te vecere bile precjenjene.Trecu vecer smo isli brodom po Bosporu. Ta vecera po osobi je kostala 38€ u kojoj prema rijecima vodica su bila ukljucena vecera i neogranicena konzumacija bezalkoholnih pica.Za stolom za kojim sam ja sjedila bili smo svi zakinuti za pola predjela koji su drugi stolovi dobili a mi nismo. Nadalje tokom veceri za stolom nas je sjedilo osam i nas osam je dobilo jedan pepsi od litre i dve boce vode za cjelu vecer. Voznja Bosporom je trajala tri sata. Moram nadodati da je bilo iznimno vruce i na osmero ljudi definitivno je bilo malo pica ,a imali smo kao “neogranicenu konzumaciju”.Pred kraj veceri dosao je vodic i zamolio da moramo jos nadoplatit deset lira po osobi jer da smo previse pica popili te da je doslo do zabune jer da su konobari slucajno donijeli previse. Znaci totalni apsurd. Isto tako na brodu je bilo otprilike sest stolova za kojima su sjedili ljudi iz busa, te su samo nas stol i stol do morali nadoplatit pice. Mislila sam si ok bit ce da je doso do neke zabune.Kap koja je prelila casu je bila kad smo dosli u Beograd.S obzirom da smo putovali cjelu noc svi smo bili umorni. Dosavsi ispred hotela Moskva najprije je vodic poceo pricat tako da je pola ljudi jos cekalo na semaforu da prede cestu medu njima sam bila i ja ,te pola toga nisam niti cula. Uhvatila sam zadnje rijeci di je rekao da je devedest posto ljudi bilo u Beogradu a za nas ostalih deset ga je ocito bilo briga te da su svi jako umorni i da on ne vidi smisao da radi obilazak po Beogradu jer je slomljen jadan. Nas ostale je isto bolila kicma,noge itd i isto smo bili umorni. Vrhunac je bio kad je rekao da svi izgledamo kao zombiji sta je vrlo profesionalno i na nivou. I da cemo lako samostalno obici Beograd spustivsi se samo tri ulice dalje do Knez Mihailove i od tamo da cemo se lako snaci i viditi sve ostalo. Zakljucak svega je da za nesto sta je placeno iako nije toliko skupo treba bit sve po planu i programu. Za nesto sta se dodatno placa treba bit na vrijeme obavijesten unaprijed. Ubuduce da se dragi vodicu okreces i brines za svoju grupu, a ne da pola grupe ceka na semaforu a ti nonsalantno sa ostakom grupe hodas prema naprijed.Sve u svemu mislila sam na pocetku putovanja da ce bit #brutalvi ali ispalo je #NEbrutalvi.Nazalost od velikih ocekivanja i silnog najavljivanja kako ce biti top ispao je jedan veliki flop i razocaranje.LPread more
Next Reviews