4.490 kn 3.490 kn
Cijena po osobi
Talvi later

Ovo putovanje ima oznaku Talvi later

Planirani termini putovanja:
2021.: listopad, studeni
2022.: travanj, svibanj, listopad, studeni

CIJENA (po osobi) TALVI LATER → 3.490 kn

REDOVNA → 4.490 kn

CIJENA UKLJUČUJE transfer od Zagreba do zračne luke Venecija Treviso i natrag
avionske karte na letovima Venecija-Marrakech (​FR1360)​ te Fes-Venecija (​FR5370)​ s kompanijom Ryanair
avio takse i pristojbe zračnih luka
priority boarding na oba leta
1 x ručna prtljaga (do 10kg) dimenzija do 55x40x20cm
1 x ručna prtljaga dimenzija do 40x25x20cm
3 noćenja u rijadu/hotelu u 3/4 krevetnoj sobi u Marrakechu
3 noćenja u rijadu/hotelu u 3/4 krevetnoj sobi u Fesu
boravišne pristojbe
transfere od i do zračnih luka prema programu
doručak prema programu
licenciranog turističkog pratitelja
jamčevno osiguranje & organizaciju puta
CIJENA NE UKLJUČUJE ulaznice za muzeje
osobne troškove
hranu, piće
osobno osiguranje
fakultativne izlete
DOPLATE (opcionalno)
  • dvokrevetna soba: 400kn po osobi
  • jednokrevetna soba: 800kn po osobi
  • dodatna predana prtljaga dimenzija do 55x40x20cm (do 10kg): 300kn
  • dodatna predana prtljaga dimenzija do 119x119x81cm (do 20kg): 600kn
DOKUMENTI
  • za ovo putovanje potrebna je ​važeća putovnica ​koja vrijedi minimalno 6 mjeseci od izlaska iz Maroka
  • za hrvatske državljane ​NIJE potrebna viza
PLAĆANJE
Minimalan broj putnika je 10.
Agencija zadržava pravo otkaza putovanja do 14 dana prije početka putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika.

Organizator putovanja zadržava pravo promjene rasporeda sadržaja programa u slučaju više sile.

 

 

 

1

Dan 1, nedjelja

U jutarnjim satima okupljanje grupe u Zagrebu. Transfer mini busom/autobusom do zračne luke Venecija Treviso. Check in i ukrcaj na direktan let FR1360 kompanije Ryanair na liniji Venecija-Marrakech u 11:35h. Slijećemo na afričko tlo u 14:10h. Transfer od zračne luke do hotela/rijada – tradicionalne marokanske kuće.
Nakon što se smjestimo u sobe odlazimo u zajedničku šetnju i upoznavanje kraljevskog grada Marrakecha. Odlazimo na Jemaa el-Fnaa (najveći trg u sjevernoj Africi) i upoznajemo se s kulturom i običajima, degustiramo lokalnu hranu i vježbamo cjenkanje s domaćim trgovcima. Šetnja uskim ulicama grada i uživanje u mirisima i bojama Afrike te posjet kraljevskim palačama i džamijama.

Druženje u hotelu/rijadu uz lokalne specijalitete. Noćenje.

2

Dan 2, ponedjeljak

Doručak. Slobodan dan u Marrakechu ili fakultativni izlet u Essaouiru – grad na zapadu države na obali Atlantskog oceana. Šetnja uskim ulicama, zidinama i ribarskim lukama te slobodno vrijeme za degustaciju ribljih specijaliteta Afrike i kupovinu suvenira. Mogućnost odlaska na Game of Thrones turu (Essaouira je jedna od lokacija snimanja serije). U popodnevnim satima odlazak na prekrasnu pješčanu plažu.
Mogućnost jahanja deva na plaži, tečaja surfanja uz učitelja na valovima Atlantskog oceana ili kupanje, picigin i sunčanje na ugodnih 20+ C. U večernjim satima povratak u Marrakech. Slobodna večer za vlastite programe u Marrakechu. Druženje u hotelu/rijadu uz nargilu. Noćenje.
3

Dan 3, utorak


Doručak. Slobodan dan u Marrakechu ili fakultativni izlet na slapove Ouzoud. Bježimo iz gradske vreve Marrakecha i vozimo se prekrasnim krajolikom uz mala sela i lokalne zajednice. Posjetit ćemo najviši vodopad (110m) u ovom dijelu Afrike, kupati se ispod slapova i družiti s majmunima koji žive u prekrasnoj prirodi koja okružuje slapove! Slobodno vrijeme za piknik u prirodi, kavu/čaj i nargilu ili ručak u restoranu uz umirujuće zvukove vode. U večernjim satima povratak u Marrakech. Slobodna večer za vlastite programe u Marrakechu. Druženje u hotelu/rijadu uz nargilu. Noćenje.
4

Dan 4, srijeda


Doručak. Check-out iz soba. Vožnja mini busom/autobusom uz pauze za fotografiranje krajolika. Dolazak u najveći grad i glavnu luku Maroka – Casablanca. Obilazak džamije Hassana 2. – najveća džamija u Africi (treća najveća u svijetu) sa drugim najvišim minaretom na svijetu (210m). Džamija se nalazi na obali Atlantskog oceana i može primiti više od 100 000 vjernika. Nastavak putovanja prema drugom najvećem gradu države – Fes. Po dolasku u Fes smještaj u hotel/rijad. Upoznavanje s gradom. Druženje u hotelu/rijadu. Noćenje.
5

Dan 5, četvrtak


Doručak. Zajednički obilazak kraljevskog grada Fesa čiji centar je najveća pješačka zona u svijetu. Gubljenje u uskim ulicama (koje će izgledati kao labirint) među mnogobrojnim trgovcima, obilazak nastarijeg sveučilišta u svijetu koje je još uvijek u funkciji, glavnih gradskih džamija, posjet (domaćoj, tradicionalnoj) tvornici tepiha, lokalnoj parfumeriji i odlazak na vidikovac s kojeg puca pogled na staru gradsku jezgru. Slobodno popodne/večer za shopping i vlastite programe. Druženje u hotelu/rijadu. Noćenje.
6

Dan 6, petak


Doručak. Slobodan dan u Fesu ili fakultativni izlet u plavi grad – Chefchaouen. Jedan od najpopularnijih gradova u Maroku i svijetu prepoznatljiv po karakterističnoj španjolskoj i maurskoj arhitekturi te kućama i ulicama obojenima u nijanse plave boje. Obilazak grada i kupovina suvenira od kvalitetne kože. Odlazak u planine koje okružuju grad s kojih puca pogled na plavetnilo grada. Slobodno popodne za samostalno istraživanje grada i/ili okolne prirode. U večernjim satima povratak u Fes. Slobodna večer u Fesu. Druženje u hotelu/rijadu uz nargilu i uživanje u posljednjoj večeri putovanja. Noćenje.
7

Dan 7, subota


Check out. Transfer do zračne luke Fes. Check in i ukrcaj na direktan let FR5370 kompanije Ryanair na liniji Fes-Venecija u 07:00h. Dolazak u zračnu luku Venecija Treviso u 10:55h. Transfer do Zagreba/Rijeke uz prepričavanje dojmova s putovanja. S novim prijateljstvima i uspomenama stižemo u Zagreb u popodnevnim satima. 🙂


Adresa i kućni broj (koja je na osobnoj iskaznici)*

Poštanski broj i mjesto stanovanja (koji je na osobnoj iskaznici)*

Pročitala/o sam i prihvaćamUgovor o putovanju i Opće uvjete agencije