1.690 kn 1.390 kn
Cijena po osobi
First minute!

COVID19 info:
Više je opcija za ulazak u Tursku:

 • potvrda da si cijepljen/a minimalno 14 dana prije polaska na putovanje, tj. najkasnije 14.8.21.

ili

 • potvrda da si prebolio/ljela COVID19 unutar 6 mjeseci prije ulaska u Tursku

ili

 • brzi antigenski test (napravljen maksimalno 48h prije ulaska u Tursku)

NAPOMENA: Za sve putnike koji će ići na treću opciju (brzi antigenski test) agencija će organizirati testiranje u Zagrebu na dan polaska na putovanje po cijeni od 99kn. Putnici se mogu samostalno testirati u mjestu stanovanja.

CIJENA (po osobi)
 • FIRST MINUTE → 1.390 kn (vrijedi do 21.6.21.)
 • REDOVNA → 1.690 kn
CIJENA UKLJUČUJE prijevoz autobusom visoke turističke klase
5 noćenja u 4/6 krevetnim sobama u hostelu u Istanbulu
licenciranog turističkog pratitelja
jamčevno osiguranje
organizaciju puta
CIJENA NE UKLJUČUJE ulaznice za muzeje
osobne troškove, hranu & piće
osobno osiguranje
fakultativne izlete
DOPLATE (opcionalno)
 • 3/4 krevetna privatna soba: 300kn po osobi
 • dvokrevetna soba: 500kn po osobi
 • jednokrevetna soba: 1.000kn po osobi
DOKUMENTI
 • za ovo putovanje potrebna je ​važeća putovnica ​koja vrijedi minimalno još 6 mjeseci od ulaska u Tursku
 • za hrvatske državljane ​NIJE potrebna viza
PLAĆANJE
 • u roku 2 dana nakon prijave potrebno je uplatiti polog od 190kn. Ostatak iznosa moguće je uplatiti u 3 rate
Minimalan broj putnika je 40.
Agencija zadržava pravo otkaza putovanja do 7 dana prije početka putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika.

Organizator putovanja zadržava pravo promjene rasporeda sadržaja programa u slučaju više sile.

 

Pogledaj Aftermovie s putovanja u Istanbul!

1

Dan 1, subota, 28.8.21.

Polazak iz Zagreba u 18:00h. Polazak iz Slavonskog Broda u 20:00h. Polazak s odmorišta Spačva u 21:15h. Noćna vožnja Hrvatskom, Srbijom, Bugarskom i Turskom uz zaustavljanja na putu radi odmora.
2

Dan 2, nedjelja, 29.8.21.

Dolazak u Istanbul te odlazak u hostel u centru grada. Check-in u sobe. Slobodno vrijeme za odmor i tuširanje. Zajednički odlazak u orijentacijsku šetnju centrom grada, upoznavanje s običajima i lokalnom kuhinjom. Slobodno vrijeme za večeru u jednom od mnogobrojnih restorana u centru grada. Druženje u hostelu. Noćenje.
3

Dan 3, ponedjeljak, 30.8.21.

U jutarnjim satima odlazak u razgled starog dijela grada. Šetnja popularnim GRAND BAZAAROM –jedna od najstarijih i najvećih tržnica na svijetu koja se proteže kroz 61 natkrivenu ulicu sa preko 4000 štandova. Upoznajemo se s kulturom cjenkanja i lokalnim specijalitetima. Nastavak šetnje do najpopularnijih znamenitosti Istanbula: AJA SOFIJA, PLAVA DŽAMIJA, TOPKAPI PALAČA, CISTERNA BAZILIKE… Obilazimo i glavni željeznički kolodvor SIRKECI s kojeg je kretao popularni Orient Express, a razgled završavamo na SPICE BAZAARU –tržnica prepuna začina, boja i mirisa.

Slobodno popodne za šetnju, cjenkanje, shopping i degustaciju lokalnih specijaliteta. U večernjim satima odlazak na fakultativnu lokalnu “all you can drink” večeru koja uključuje lokalnu hranu u 3 slijeda s neograničenom konzumacijom alkohola, nastup lokalnih svirača i trbušne plesačice. Zabava uz turske harmonikaše do noćnih sati. Noćenje.

4

Dan 4, utorak, 31.8.21.

U jutarnjim satima nastavak upoznavanja s milijunskim gradom. Panoramski razgled modernijeg dijela Istanbula. Razgled započinjemo obilaskom DOLMABAHCE PALAČE -veličanstveno zdanje izgrađeno uz Bospor. Odlazak na uspinjaču koja nas vodi do glavnog gradskog trga –TAKSIM. Šetnja jednom od najpopularnijih shopping ulica –ISTIKLAL. Obilazak završavamo pored vidikovca GALATA TORANJ. Slobodno popodne za shopping, kavu na rooftop restoranima s pogledom na europski dio grada, kupovinu suvernira… U večernjim satima fakultativni odlazak u Shisha bar na lokalnu večeru uz popularnu shishu/nargilu i baklave. Noćenje.
5

Dan 5, srijeda, 1.9.21.

U jutarnjim satima odlazak na fakultativini izlet u AZIJU ili slobodno vrijeme u Europi. Odlazak na vidikovac BUYUK CAMLICA koji se nalazi u Aziji. S vidikovca se pruža najbolji pogled na europski s jedne i azijski dio grada s druge strane. Posjet džamiji Camlica –najveća džamija u Turskoj koja ima kapacitet za više od 60 000 ljudi. Azijski izlet završavamou popularnom kvartu Uskudar. Ukrcaj na trajekt i povratak u Europu ili slobodno vrijeme u Aziji i samostalni povratak trajektom. Druženje u hostelu te izlazak u jedan od klubova. Noćenje.
6

Dan 6, četvrtak, 2.9.21.

Slobodno vrijeme za vlastite programe – posjet muzejima, šetnju gradom, uživanje u lokalnoj kuhinji… U večernjim satima odlazak na fakultativnu noćnu vožnju brodom. Vožnja brodom između 2 kontinenta uz hranu, piće, nargile te višesatni show i zabavu s plesačima i sviračima. Noćenje.
7

Dan 7, petak, 3.9.21.

Check-out iz soba. Slobodan dan za vlastite programe, kupovinu suvenira, uživanje u zadnjem danu, odlazak na masažu i tradicionalnu tursku kupku Hammam… U večernjim satima opraštanje s čarobnim Istanbulom i polazak prema Zagrebu.
8

Dan 8, subota, 4.9.21.

Noćna vožnja uz prepričavanje svega što smo prošli u zadnjih tjedan dana. Puni dojmova vraćamo se u Zagreb u popodnevnim satima. Kraj putovanja. 🙂


Adresa i kućni broj (koja je na osobnoj iskaznici)*

Poštanski broj i mjesto stanovanja (koji je na osobnoj iskaznici)*

Pročitala/o sam i prihvaćamUgovor o putovanju i Opće uvjete agencije