5.990 kn 4.790 kn
Cijena po osobi
Talvi later

Ovo putovanje ima oznaku Talvi later

Planirani termini putovanja:
2021.: studeni/prosinac
2022.: siječanj, veljača, studeni, prosinac

CIJENA (po osobi) TALVI LATER → 4.790 kn

REDOVNA → 5.990 kn

CIJENA UKLJUČUJE povratnu avionsku kartu na relaciji Zagreb-Dubai
avio takse i pristojbe zračnih luka
1 x ručna prtljaga (do 10kg) na oba leta
1 x check-in prtljaga (do 20kg) na oba leta
6 x noćenje u hotelu 4* u Dubaiu u 3/4 krevetnoj sobi
boravišne pristojbe
transfer limuzinom od zračne luke do hotela
transfer minibusom od hotela do zračne luke
sve transfere prema programu
licenciranog turističkog pratitelja
jamčevno osiguranje & organizaciju puta
CIJENA NE UKLJUČUJE ulaznice za muzeje/atrakcije
osobne troškove, hranu & piće
osobno osiguranje
fakultativne izlete
DOPLATE (opcionalno)
  • dvokrevetna soba: 600kn po osobi
  • jednokrevetna soba: 1.000kn po osobi
DOKUMENTI
  • za ovo putovanje potrebna je ​važeća putovnica ​koja vrijedi minimalno 6 mjeseci od izlaska iz UAE
  • za hrvatske državljane ​NIJE potrebna viza
PLAĆANJE
Minimalan broj putnika je 10.
Agencija zadržava pravo otkaza putovanja do 14 dana prije početka putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika.

Organizator putovanja zadržava pravo promjene rasporeda sadržaja programa u slučaju više sile.

 

1

Dan 1, nedjelja

U jutarnjim satima okupljanje grupe u zračnoj luci Franjo Tuđman u Zagrebu. Check in i ukrcaj na let za Dubai. Uz nevjerojatne prizore iz zraka slijećemo u Dubai u večernjim satima po lokalnom vremenu. Transfer limuzinom od zračne luke do hotela. Check-in u sobe. Druženje u hotelu i priprema za avanturu od tjedan dana. Noćenje.
2

Dan 2, ponedjeljak


Zajednički odlazak na metro te šetnju i upoznavanje s modernim gradom. Razgled započinjemo vožnjom prostranom avenijom Šeika Zayeda do plaže Jumeirah, najpoznatijeg i najluksuznijeg područja u Dubaiju. Odlazak na Palm Island, umjetno stvoren otok u obliku palme na kojem se nalaze luksuzne privatne rezidencije i luksuzni hoteli poput Atlantis The Palm. Obilazak Madinat Jumeirah te fotografiranje ispred najluksuznijeg hotela na svijetu – Burj Al Arab. Šetnja modernom Dubai Marinom u kojoj neboderi paraju oblake. Odlazak do najvećeg shopping centra te najviše zgrade na svijetu – Burj Khalifa. Slobodno vrijeme za shopping, posjet Burj Khalifa vidikovcu s kojeg puca pogled na cijeli Dubai, uživanje u večernjem showu prekrasnih fontana. Druženje u hotelu. Noćenje.
3

Dan 3, utorak

U jutarnjim satima nastavak upoznavanja milijunskog grada. Razgled nastavljamo u Deiri – totalnoj suprotnosti modernom dijelu grada. Prelazak zaljeva tradicionalnim brodićem u društvu lokalnog stanovništva. Obilazak najvećeg bazara zlata na svijetu. Cjenkanje s lokalnim trgovcima, kupovina tradiocionalnih odjevnih predmeta, jeftinog tekstila i nargila. Mogućnost posjeta muzeja Dubaija. U popodnevnim satima slobodno vrijeme za opuštanje na plaži ili vlastite programe. Mogućnost najma jet-skia, skoka s padobranom, kupanja s dupinima, odlaska na skijanje u shopping centar Dubai i druženje s pingvinima, vožnju helikopterom iznad grada,… Druženje u hotelu. Izlazak u jedan od mnogobrojnih luksuznih klubova. Noćenje.
4

Dan 4,srijeda

Slobodno vrijeme u Dubaiju ili odlazak na poludnevni fakultativni izlet u glavni grad UAE – Abu Dhabi. Vožnja glavnom ulicom Sheika Zayeda okruženu neboderima kroz Dubai prema Abu Dhabiju. Kraće zaustavljanje u Ferrari World – najveći zatvoreni tematski park u svijetu. Obilazak otoka Saadiyat te muzeja Louvre Abu Dhabi. Posjet veličanstvene predsjedničke rezidencije Qasr Al Watan. Izlet završavamo posjetom džamiji Sheika Zayeda koja svojom veličinom i savršenošću oduzima dah svih posjetitelja. Uz poštivanje islamskih pravila obilazimo džamiju koja može primiti 40.000 vjernika. Slobodna večer po povratku u Dubai.  Noćenje.
5

Dan 5, četvrtak

Slobodno jutro za odlazak na plažu i masažu ili za vlastiti program. U popodnevnim satima odlazak na poludnevni fakultativni izlet džipovima u pustinju. Vožnja s iskusnim vozačima po dinama okruženi i zatrpanim pijeskom. Po dolasku u kamp mogućnost jahanja deve i/ili najma quada za vožnju po dinama. Nakon pauze za fotografiranje počinje show u kampu. Uživanje u tradicionalnim plesovima i igrama s vatrom uz večeru i nargilu. Mogućnost henna tetoviranja (privremenih tetovaža). Puni dojmova džipovima se vraćamo u grad. Zajednički odlazak u Dubai Marinu. Ispijanje koktela i pušenje nargile u otvorenim barovima. Izlazak u jedan od mnogobrojnih luksuznih klubova u hotelima s 5*. Noćenje.
6

Dan 6,petak

Ponovni odlazak u moderni dio grada. Fakultativni popodnevni izlet jahtom po zaljevu. Hedonizam putovanja doseže sami vrhunac. Isplovljavanje iz Dubai marine i vožnja privatnom jahtom s više članova posade/konobara, fotografiranje na jahti ispred kultnog hotela Atlantis na vrhu umjetnog otoka Palm Jumeiraha, ispijanje koktela na jahti i uživanje u posljednjem danu putovanja. Povratak u hotel. Priprema za posljednji i najluđi izlazak na putovanju. Party do ranih jutarnjih sati. Noćenje.
8

Dan 7,subota

Check-out iz hotela. Transfe do zračne luke Dubai. Check in i ukrcaj na let za Zagreb te prepričavanje dojmova od zadnjih tjedan dana. S novim prijateljstvima i uspomenama stižemo u zračnu luku Franjo Tuđman u Zagrebu u večernjim satima. 🙂


Adresa i kućni broj (koja je na osobnoj iskaznici)*

Poštanski broj i mjesto stanovanja (koji je na osobnoj iskaznici)*

Pročitala/o sam i prihvaćamUgovor o putovanju i Opće uvjete agencije