Putovanje u Tajland
07.11. - 19.11.24

Putovanje avionom

Živopisni gradovi, bogata kulturna baština, nesvakidašnji običaji, prekrasne plaže i otoci, tropska priroda, egzotična kuhinja, nasmijani i gostoprimljivi domaćini samo su neki od razloga zašto bi putovanje u Tajland mogla biti tvoja iduća destinacija.

O aranžmanu

✓ avionsku kartu na relaciji Zagreb-Doha-Bangkok
✓ avionsku kartu na relaciji Phuket-Doha-Bangkok
✓ avionsku kartu na relaciji Bangkok-Phuket ili Bangkok-Krabi
✓ avio takse i pristojbe zračnih luka na svim letovima
✓ 1 x ručna prtljaga (do 7kg) na svim letovima
✓ 1 x predana prtljaga (do 20kg) na svim letovima
✓ 4 x noćenje s doručkom u hotelu 3/4* u Bangkoku
✓ 4 x noćenje s doručkom u hotelu 3/4* u Ao Nangu
✓ 2 x noćenje u apartmanskom naselju na otočju Phi Phi
✓ sve transfere prema programu
✓ trajektnu kartu na relaciji Ao Nang-Phi Phi & Phi Phi-Phuket
✓ boravišne pristojbe
✓ licenciranog turističkog pratitelja
✓ jamčevno osiguranje & organizaciju puta

✗ ulaznice za muzeje
✗ osobne troškove, hranu & piće
✗ osobno osiguranje
✗ fakultativne izlete
vizu za Tajland (obavezno): 35€

Niti jedan fakultativni izlet nije obvezan. Cijene fakultativa iznose:

● izlet u nacionalni park Erawan & slonovi– 75€
● izlet Ratchaburi – 35€
● izlet brodom po otocima – 65€
● izlet kajacima – 55€
● izlet brodom na Maya bay – 55€

Paket svih 5 fakultativa iznosi 260€. Izleti se plaćaju na licu mjesta u eurima ili lokalnoj valuti.

Cijena putovanja uključuje:

✓ 1 x ručna prtljaga (do 7kg) na svim letovima
✓ 1 x predana prtljaga (do 20kg) na svim letovima

  • 2krevetna soba: 80€ po osobi (za 10 noćenja ukupno)
  • 1krevetna soba: 140€ po osobi (za 10 noćenja ukupno)
  • za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica koja vrijedi minimalno 6 mjeseci od izlaska iz Tajlanda
  • za hrvatske državljane potrebna je viza
  • COVID19: Sve mjere su ukinute. Za ovo putovanje nije potrebna nikakva COVID dokumentacija.

Program putovanja

plavi oblik DAN 7.11.24.

U 12:45h okupljanje grupe u zračnoj luci Franjo Tuđman u Zagrebu. Check-in i ukrcaj na let QR218 aviokompanije Qatar Airways za Dohu u 15:45h. Slijećemo u Dohu u 23:00h po lokalnom vremenu. Check in i ukrcaj na let QR836 za Bangkok u 02:20h(+1). Noćni let.

plavi oblik DAN 8.11.24.

Slijećemo u Bangkok u 12:50h po lokalnom vremenu (+6h). Po dolasku transfer do hotela i check-in u sobe. Odmor od leta i odlazak u kratku šetnju – upoznavanje Bangkoka i uvijek nasmijanog lokalnog stanovništva. Odlazak na tradiconalne tajlandske masaže, opuštanje uz piće, degustacija lokalne kuhinje te vježbanje waija – tradicionalnog tajlandskog pozdrava sa skupljenim dlanovima i spuštanjem glave prema sugovorniku. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Posjet party ulici Khao San. Chill posjet jednom od rooftop barova s pogledom na grad. Povratak u hotel. Noćenje.

plavi oblik DAN 9.11.24.

Doručak. Nakon doručka odlazak u razgled grada. Razgled počinjemo popularnom Kraljevskom palačom. Kod lokalnih trgovaca pregovaramo i kupujemo tradicionalne tajlandske nošnje idealne za vruće temperature i obilazak palače. U sklopu palače nalazi se najznačajniji budistički hram u Tajlandu – Wat Phra Kaew. Nakon razgleda palače ukrcavamo se na lokalni brod gradskog prijevoza i prelazimo rijeku Chao Phraya i dolazimo do Wat Aruna ili hrama zore. Obilazak hrama s pagodom visokom 80 metara. 

Pauza za ručak te posjet Wat Phoa – hram ležećeg Buddhe – najstariji i najveći hram u Bangkoku. Kip Ležećeg Buddhe dug je 46 metara i visok 15 metara te je navodno cijeli napravljen od zlata. Slobodno popodne za ručak i vlastite programe. Vožnja kultnim tuk-tukom ulicama Bangkoka. Povratak u hotel. Noćenje.

plavi oblik DAN 10.11.24.

Slobodan dan u Bangkoku ili odlazak na cjelodnevni fakultativni izlet u utočište za slonove te nacionalni park Erawan - jedan od najljepših parkova Tajlanda. Izlet započinjemo posjetom utočištu za slonove (Agencija za zaštitu životinja) gdje imamo priliku vidjeti ove predivne životinje – inače simbol Tajlanda. 

Hranimo slonove i kupamo se sa njima. Nakon ručka nastavljamo prema sjeveru. Posjet nacionalnom parku Erawan. Kupanje u jezerima i prolazak ispod slapa, spuštanje prirodnim vodopadima, uživanje u prirodi... Povratak u Bangkok te slobodna večer za vlastite programe. Noćenje.

plavi oblik DAN 11.11.24.

Doručak. Slobodan dan za vlastite programe u Bangkoku ili odlazak na fakultativni izlet u Ratchaburi. Izlet započinjemo posjetom plutajućoj tržnici Damnoen Saduak. Iz kanua se cjenkamo i kupujemo na plutajućoj tržnici. Nakon pauze za ručak idemo u posjet Maeklong Railway Marketu gdje ćemo vidjeti popularni prolazak vlaka kroz tržnicu Povratak u Bangkok u popodnevnim satima i odlazak u Kinesku četvrt. Slobodno vrijeme za šetnju. Mogućnost odlaska na piće u rooftop bar s pogledom na cijeli Bangkok. Odlazak na party u Nana Plaza. Talvi verzija Mamurluka. Noćenje.

plavi oblik DAN 12.11.24.

Doručak. Check-out iz hotela. Slobodno jutro u Bangkoku za vlastite programe i kupovinu suvenira. U ranim popodnevnim satima check-in i ukrcaj na direktan let Bangkok-Krabi. Po dolasku na jug odlazak u hotel u Ao Nang. Check-in u sobe. Orijentacijska šetnja uz plažu te upoznavanje Ao Nanga i svega što on nudi. Party. Noćenje.

plavi oblik DAN 13.11.24.

Doručak. Slobodan dan za vlastite programe i istraživanje prekrasnih pješčanih plaža ili odlazak privatnim brodom na fakultativni izlet otocima. Kroz dan posjećujemo najpopularnije otoke arhipelaga (Poda, Chicken, Tup) s pauzama za kupanje, ronjenje te ručak. Povratak u Ao Nang. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Druženje. Noćenje.

plavi oblik DAN 14.11.24.

Doručak. Slobodan dan za vlastite programe ili odlazak na fakultativni izlet kajacima. Transfer od hotela do sela Bor Thor. Nakon kratkih uputa sjedamo u kajake i vozimo se rijekom kroz šumovito područje. Iz kajaka promatramo i fotografiramo majmune u njihovom prirodnom okruženju. Vožnja kajacima kroz špilje koje obiluju mnogobrojnim stalaktitima i stalagmitima. Posjet špilji Tham Pee Hua Tho uz pratnju vodiča. Nakon izleta ručak uz rijeku. Transfer do hotela. Slobodna večer za vlastite programe. Party. Noćenje.

plavi oblik DAN 15.11.24.

Doručak. Chill dan. Slobodan dan za odmor i uživanje u okolnim plažama, masažama, ili nekim od aktivnosti koje pruža naša destinacija: rentanje skutera i odlazak u posjet budističkim hramovima, rentanje quadova i odlazak u prirodu, adrenalinski park, zipline, karting... Druženje u hotelu. Noćenje.

plavi oblik DAN 16.11.24.

Doručak. Nakon doručka ukrcaj na trajekt i vožnja prema najljepšem dijelu Tajlanda – Phi Phi otoci. Po dolasku na otok odlazak u smještaj i check-in u sobe. Zajedničko istraživanje i kupanje na prekrasnim pješčanim plažama kojima otok obiluje. Mogućnost odlaska na tečaj ronjenja i odlazak na Shark point. Chill večer uz prekrasne boje zalaska sunca. Druženje na plaži. Noćenje.

plavi oblik DAN 17.11.24.

Doručak. Slobodan dan za vlastite programe ili odlazak na fakultativni izlet brodom. Vožnja privatnim tradicionalnim dugorepnim brodom do najpopularnije plaže Tajlanda – Maya bay. Vožnja i kupanje u predivnom Pileh lagoon. Posjet Monkey beachu – hranjenje, kupanje i fotografiranje s majmunima na plaži. Povratak na otok na kojem smo smješteni. Slobodno popodne/večer za posjet plažama i objavljivanje najboljih fotografija s putovanja. Noćenje.

plavi oblik DAN 18.11.24.

Doručak. Check-out iz soba. Slobodno jutro za opuštanje. Nakon ručka ukrcaj na trajekt za Phuket. Transfer do zračne luke Phuket. Check-in i ukrcaj na let QR841 aviokompanije Qatar Airways za Dohu u 00:35h (+1). Noćni let.

plavi oblik DAN 19.11.24.

Slijećemo u Dohu u 04:00h po lokalnom vremenu. Presjedanje na let QR217 u 09:10 za Zagreb. S novim prijateljstvima i uspomenama stižemo u Zagreb u 13:15h po lokalnom vremenu. Kraj putovanja. 🙂

Rezerviraj putovanje

Odaberi datum polaska *
Koji put putuješ s nama?*

Što kažu naši putnici?

Darijana Aužina
star full star full star full star full star full
Putovanje: Istanbul
Istanbul, Tajland, Jordan...sve bolje od boljega! Kad jednom kreneš s Talvijem, uvijek biraš samo Talvi. Radujem se novim avanturama ❤️
Marina J.
star full star full star full star full star full
Putovanje: Jordan
Putovanje u Jordan sjajno je organizirano. Radujem se svakoj sljedećoj destinaciji, definitivno ponovno s Talvijem!
Silvija Pisk
star full star full star full star full star full
Putovanje: Jordan
Svake pohvale agenciji Talvi putovanja na besprijekorno organiziranoj stručnoj ekskurziji u Jordan. Ako je i bilo nekih problema tijekom putovanja, nismo ih uopće primijetili jer je vodič Ivan s lakoćom balansirao između zahtjevnih putnika i navada lokalnih stanovnika. Iz Jordana pamtim samo krasne ljude, čudesne znamenitosti i divnu prirodu te preporučam svima da se odvaže s Talvi putovanjima do Jordana. P.S. Uzeti u obzir da nisam preveliki pobornik grupnih organiziranih putovanja, no s Talvi putovanjima bih vrlo rado u neku novu avanturu!
valentino tino biškup
star full star full star full star full star full
Great guide, great experience and an amazing atmosfere. 100% recommend
Mirta Majcug
star full star full star full star full star full
Putovanje: Budimpešta
Najbolja agencija!! Drugi put putujem s njima i vjerujem da će biti i trećeg! Program odličan, vodiči još bolji, organizacija predobra. Ima dovoljno slobodnog vremena te je zabava garantirana!!
Frano Batinić
star full star full star full star full star full
Putovanje: Grčka
Nezaboravno iskustvo sa Talvijem u Grckoj, luda ekipa i jos bolji vodici, toplo preporucam svima, a nadam se novom putovanju sa Talvijem sto prije :)
Tihana Vojković
star full star full star full star full star full
Putovanje: Jordan
Jordan 31.3.-8.4.2023. Ovo je moje prvo putovanje s Talvijem, ali definitivno ne i zadnje. Bolju agenciju za prvo "solo" putovanje nisam mogla pronaći i već vidim da će mi u budućnosti biti jedini odabir. Agencija ima super program koji se sastoji od izleta i razgledavanja pa onda i zajedničkih druženja koji ponekad (čitaj često) traju do kasnih noćnih sati. Ekipa je bila toliko dobra da bolju nisam mogla poželjeti. U Jordanu nismo uspjeli vidjeti sve što se možda moglo još vidjeti, a veliki veeeliki plus je to što je agencija saslušala putnike u svrhu unapređenja programa. Osobno me ovo iskustvo promijenilo i obogatilo i više nikad na putovanja neću gledati istim očima. Šećer uvijek ide na kraju - NAJVEĆE pohvale idu vodiču Antoniu. Osoba koja je omogućila da se problemi riješe na najbezbolniji mogući način i uz osmijeh i šalu. Osoba koja sa smiješkom trpi 30 pojedinaca sa svojim željama i zahtjevima i potrudi se udovoljiti svakome. Osoba koja toliko voli svoj posao i od koje sam naučila više nego na satovima povijesti. S njim da odete u zatvor bilo bi vam zabavno i putopisno😅 Bez tebe putovanje ne bi bilo onoliko dobro koliko je bilo.❤️ Talvi - hvala na svemu, vidimo se uskoro opet. 😊 "Na polasku putnici, na povratku prijatelji."🤞🏻
Antonela K
star full star full star full star full star full
Putovanje: Jordan
Nisam veliki fan putovanja s agencijama, ali putovanje u Jordan me jako ugodno iznenadilo! Organizacija je bila super, kao i ekipa i vodič. Informativno, ugodno, opušteno. Preporuke!

© 2023 Talvi putovanja
Izrada web stranica - Fer Projekt