Putovanje u Maroko
18.10. - 25.10.24

Putovanje avionom

O aranžmanu

✓ transfer busom od Zadra/Zagreba/Rijeke do zračne luke Venecija Marco Polo i natrag
✓ povratnu avionsku kartu avio kompanije Royal Air Maroc na liniji Venecija-Casablanca
✓ avio takse i pristojbe zračnih luka
✓ 1 ručna prtljaga do 8kg + 1 predana prtljaga do 23kg
✓ 5 x noćenja u hotelu 3* u Marrakechu u 3/4 krevetnoj sobi
✓ 2 x noćenja u rijadu u Fesu u 3/4 krevetnoj sobi
✓ boravišne pristojbe
✓ transfere od i do zračnih luka prema programu
✓ doručak prema programu
✓ licenciranog turističkog pratitelja
✓ jamčevno osiguranje & organizaciju puta

✗ ulaznice za muzeje
✗ osobne troškove, hranu & piće
✗ osobno osiguranje
✗ fakultativne izlete

Niti jedan fakultativni izlet nije obvezan. Cijene fakultativa iznose:

● Izlet u Essaouiru: 45€
● Izlet na slapove Ouzoud: 45€
● Vožnja quadovima: 40€

Paket 3 fakultativna izleta iznosi 120€. Izleti se plaćaju na licu mjesta u eurima ili lokalnoj valuti.

  Cijena putovanja uključuje:

  ✓ 1 x ručna prtljaga (do 8kg) na oba leta
  ✓ 1 x predana prtljaga (do 23kg) na oba leta

  ● 2krevetna soba: 70€ po osobi (za 7 noćenja ukupno)
  ● 1krevetna soba: 120€ po osobi (za 7 noćenja ukupno)
 •  za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica koja vrijedi minimalno 6 mjeseci od izlaska iz Maroka
Očekivanja vs. stvarnost - kako se s Talvijem putuje po Maroku:

Program putovanja

plavi oblik DAN 18.10.24.

Polazak s autobusnog kolodvora u Zadru u 07:30h. Polazak s Velesajma u Zagrebu u 10:00h. Sastanak grupe i ukrcaj putnika u Rijeci u 12:00h.Transfer autobusom do zračne luke Venecija Marco Polo. Check in i ukrcaj na direktan let AT939 kompanije Royal Air Maroc na liniji Venecija-Casablanca u 18:25h. Slijećemo na afričko tlo u 20:50h po lokalnom vremenu. Transfer od zračne luke Casablanca do hotela u Marrakechu te check in u sobe. Noćenje.

plavi oblik DAN 19.10.24.

Doručak. Odlazimo u zajedničku šetnju gradom u pratnji lokalnog vodiča. Posjećujemo džamiju Koutoubia te Jemaa el-Fnaa - najveći trg u sjevernoj Africi. Šetnja uskim ulicama grada i uživanje u mirisima i bojama Afrike uz vježbanje nezaobilaznog cjenkanja kod najboljih trgovaca. Nakon pauze za ručak posjet kraljevskoj palači Bahia. Slobodno popodne za samostalno istraživanje Marrakecha. Druženje u hotelu uz lokalne specijalitete. Noćenje.

plavi oblik DAN 20.10.24.

Doručak. Slobodan dan u Marrakechu ili fakultativni izlet u Essaouiru – grad na zapadu države na obali Atlantskog oceana. Šetnja uskim ulicama, zidinama i ribarskim lukama te slobodno vrijeme za degustaciju ribljih specijaliteta Afrike i kupovinu suvenira.

U popodnevnim satima odlazak na prekrasnu pješčanu plažu. Mogućnost jahanja deva na plaži, tečaja surfanja uz učitelja na valovima Atlantskog oceana ili kupanje, picigin i sunčanje na ugodnih 20+°C. U večernjim satima povratak u Marrakech. Slobodna večer za vlastite programe u Marrakechu. Mogućnost zajedničkog odlaska na street food. Noćenje.

plavi oblik DAN 21.10.24.

Doručak. Slobodan dan u Marrakechu ili fakultativni izlet na slapove Ouzoud. Bježimo iz gradske vreve Marrakecha i vozimo se prekrasnim krajolikom uz mala sela i lokalne zajednice. Posjetit ćemo najviši vodopad (110m) u ovom dijelu Afrike, kupati se ispod slapova i družiti s majmunima koji žive u prekrasnoj prirodi koja okružuje slapove!

Slobodno vrijeme za piknik u prirodi, kavu/čaj i nargilu ili ručak u restoranu uz umirujuće zvukove vode. U večernjim satima povratak u Marrakech. Slobodna večer za vlastite programe u Marrakechu. Noćenje.

plavi oblik DAN 22.10.24.

Doručak. Posjet popularnom botaničkom vrtu Majorelle te muzeju Yves Saint Laurent. Slobodno popodne u Marrakechu ili odlazak u okolicu grada na vožnju quadovima po šljunku i pijesku uz palme i zalazak sunca. Druženje u hotelu i uživanje u posljednjoj noći Marrakecha. Mogućnost odlaska na fakultativnu tradicionalnu marokansku večeru uz lokalnu hranu i trbušne plesačice. Noćenje.

plavi oblik DAN 23.10.24.

Doručak. Check-out iz soba. Vožnja autobusom uz pauze za fotografiranje krajolika. Dolazak u najveći grad i glavnu luku Maroka – Casablanca. Obilazak džamije Hassana 2. – najveća džamija u Africi (treća najveća u svijetu) sa drugim najvišim minaretom na svijetu (210m). Džamija se nalazi na obali Atlantskog oceana i može primiti više od 100 000 vjernika.

Nakon pauze za ručak nastavljamo putovanje prema glavnom gradu države - Rabat. Obilazak stare gradske jezgre na zidinama s kojih puca pogled na ocean. Nastavak putovanja prema drugom najvećem gradu države – Fes. Po dolasku u Fes smještaj u rijad – tradicionalnu marokansku kuću. Slobodno vrijeme za večeru. Noćenje.

plavi oblik DAN 24.10.24.

Doručak. Odlazak u šetnju gradom i upoznavanje Fesa čiji centar je najveća pješačka zona u svijetu. Gubljenje u uskim ulicama (koje će izgledati kao labirint) među mnogobrojnim trgovcima. Posjet “bazenima” gdje ćemo vidjeti proces prerade kože te izrade kožnih predmeta. Slobodno vrijeme za samostalno istraživanje Fesa. U večernjim satima odlazak na hammam - tradicionalnu kupku s masažom. Noćenje.

plavi oblik DAN 25.10.24.

Doručak. Check out iz hotela i transfer do zračne luke Casablanca. Check in i ukrcaj na direktan let AT938 kompanije Royal Air Maroc na liniji Casablanca-Venecija u 13:15h. Dolazak u zračnu luku Venecija Marco Polo u 17:25h po lokalnom vremenu. Transfer do Rijeke/Zagreba/Zadra uz prepričavanje dojmova s putovanja. S novim prijateljstvima i uspomenama stižemo u Rijeku u večernjim satima, a u Zagreb i Zadar malo iza ponoći.

Rezerviraj putovanje

Odaberi datum polaska *
Koji put putuješ s nama?*

Što kažu naši putnici?

Matteo Turčinović
star full star full star full star full star full
Putovanje: Jordan
Odlično iskustvo u Jordanu. Sveobuhvatan i iznimno balansiran program. Sve pohvale za vodiča i Talvi agenciju.
petra grubisa
star full star full star full star full star full
Putovanje: Egipat
Egipat -najbolje putovanje u zivotu- spoj razgledavanja kulture i hedonizama!😊
Ema Kalac
star full star full star full star full star full
Putovanje: Egipat
Putovanje u Egipat bilo mi je bez konkurencije najbolje putovanje u životu. Prvi put sam putovala s Talvijem i mislim da više neću ni pomišljati na druge agencije. Hvala Talvi na svim doživljajima, druženju, zabavi i iskustvu kojeg sigurno neću nikada zaboraviti! 🧡
Pepa Sape
star full star full star full star full star full
Putovanje: Budimpešta
Odličan vodič i atmosfera tijekom cijelog putovanja. Super smještaj i puno slobodnog vremena uz preporuke što sve pogledati. Prvi, ali ne i zadnji put putujemo s Talvijem!
nikolina milina
star full star full star full star full star full
Putovanje: Budimpešta
Svaka pohvala ekipi te se veselim sljedećem putovanju....see you🥳😘
Marko Atelj
star full star full star full star full star full
Komunikacija i organizacija na vrhunskom nivou. Ako tražite putovanje na kojem ćete se zabaviti i otkriti nove stvari svakako preporučam Talvi team!
Antonela Majhen
star full star full star full star full star full
Putovanje: Egipat
Jucer smo se vratili s putovanja iz Egipta i imamo samo pohvale i preporuke. Hoteli su bili super (prednost resortu u Hurghadi), lokalni vodici 10/10. Program po danima je osmisljen pametno i zanimljivo, agencija je ispostovala sve receno, a izasli su u susret s puno sitnica za koje se nisu morali zauzeti. Imali smo odlicnog vodica Antonia koji je u svakom trenutku bio tu za sve nas. Ekipa je bila za 10 i slogan agencije “Na polasku putnici, na kraju prijatelji” ju najbolje opisuje. Dragi Antonio, hvala na svemu, i putujemo opet s tobom, u Jordan! :)
Mirna Lončar
star full star full star full star full star full
Putovanje: Istanbul
Talvi i Istanbul su bili savršen izbor - Tonka i Ivan odlični kao vodiči, ekipa super. Vidimo se opet, čeka se Island u 5.mj 😀

© 2023 Talvi putovanja
Izrada web stranica - Fer Projekt