Putovanje u Egipat
13.10. - 20.10.24

Putovanje avionom

O aranžmanu

✓ povratni transfer iz Zadra ili Zagreba do zračne luke Ljubljana
✓povratnu avionsku kartu na relaciji Ljubljana-Hurghada čarterom FlyEgypt-a
✓ avio takse i pristojbe zračnih luka na svim letovima
✓ 1 x ručna prtljaga (do 5kg) na svim letovima
✓ 1 x predana prtljaga (do 20kg) na svim letovima
✓ 2 x noćenja s doručkom u hotelu 4* u 3/4 krevetnim sobama u Cairu
✓ 5 x noćenja na bazi ALL INCLUSIVE (doručak, ručak, večera + no limit na barovima) u
hotelu 4* u 3/4krevetnim sobama u Hurghadi
✓ sve transfere prema programu
✓ boravišne pristojbe
✓ licenciranog turističkog pratitelja
✓ jamčevno osiguranje & organizaciju puta

✗ ulaznice za muzeje
✗ osobne troškove, hranu i piće
✗ osobno osiguranje
✗ fakultativne izlete
✗ vizu za Egipat (obavezno): 29€

Niti jedan fakultativni izlet nije obvezan. Cijene fakultativa iznose:

● izlet u Gizu s ulaznicom za piramide i ručkom: 50€
● izlet brodom na Orange bay s ručkom na brodu: 35€ 
● zaron s bocom s broda na izletu na Orange bay: 30€ 
● izlet u Luksor s ulaznicama za hramove i ručkom: 60€ 
● izlet quadovima u pustinju: 35€ 

Paket svih 5 fakulativa iznosi 199€. Izleti se plaćaju na licu mjesta u eurima
ili lokalnoj valuti.

Cijena putovanja uključuje:

✓ 1 x ručna prtljaga (do 5kg) na svim letovima
✓ 1 x predana prtljaga (do 20kg) na svim letovima

  • privatna 2krevetna soba (bračni krevet ili razdvojeni kreveti): 53€ po osobi
  • privatna 1krevetna soba: 119€ 
  • za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica koja vrijedi minimalno 6 mjeseci od izlaska iz Egipta
  • za hrvatske državljane potrebna je viza
Očekivanja vs. stvarnost - kako se s Talvijem putuje po Egiptu:

Program putovanja

plavi oblik DAN 13.10.24.

Okupljanje grupe u noćnim satima (oko 4:00h) na dogovorenom mjestu u Zadru, a u ranim jutarnjim satima (oko 07:30h) u Zagrebu. Transfer do zračne luke Ljubljana. Check-in i ukrcaj na direktan čarter let za Hurghadu u 12:00h. Slijećemo na afričko tlo u 16:50h po lokalnom vremenu.

plavi oblik DAN 14.10.24.

Doručak. Slobodno jutro u Cairu ili fakultativni izlet u Gizu te posjet jednoj od najpopularnijih svjetskih atrakcija - egipatske piramide (Keopsova, Kefrenova i Mikerinova) te sfinge. Odlazak do vidikovca s pogledom na piramide i Cairo. Mogućnost jahanja deve uz piramide. Ručak.

Nakon pauze za ručak odlazak u tvornicu papirusa, prezentacija izrade te mogućnost kupovine suvenira. Upoznavanje lokalne kulture te cjenkanje s lokalnim trgovcima. Odlazak u centar grada na obalu Nila te ukrcaj na drveni brod s panoramskim razgledom Caira iz druge perspektive. Slobodna večer za vlastite programe ili druženje uz večeru u hotelu. Noćenje.

plavi oblik DAN 15.10.24.

Doručak. Check-out iz hotela. Slobodno jutro za vlastite programe u Cairu. Mogućnost posjeta novom Egipatskom nacionalnom muzeju (GEM - Grand Egyptian museum) čije je otvorenje najavljeno krajem 2024. Slobodno vrijeme za ručak. U ranim popodnevnim satima polazak prema Hurghadi na jugu. Dolazak u popularno ljetovalište na obali Crvenog mora te check-in u sobe. Večera u hotelu. Druženje u resortu uz ALL INCLUSIVE uslugu. Noćenje.

plavi oblik DAN 16.10.24.

Doručak. Sredina je tjedna pa je vrijeme da se malo odmorimo od hodanja po Cairu i Gizi te pripremimo za izlet u Luksor. Vrijeme je za plažu! Odlazak na fakultativni izlet brodom uz mogućnost zarona s bocom u Crvenom moru koje se smatra jednim od najljepših na svijetu za ronjenje. Posjet Orange bayu te slobodno vrijeme za kupanje na pješčanoj plaži. Ručak na brodu te zaustavljanje kod koraljnog grebena uz pauzu za kupanje i snorkeling ili zaron s bocom na dubinu do 10m. Povratak u hotel. Večera. Slobodno vrijeme za chill na bazenu. Druženje. Noćenje.

plavi oblik DAN 17.10.24.

Doručak. Slobodan dan u Hurghadi ili odlazak na cjelodnevni fakultativni izlet u Luksor. Po dolasku u Luksor idemo u posjet hramu Luksor i aleji sfingi. Nakon prelaska Nila drvenim brodom radimo pauzu za ručak uz pogled na rijeku.

Nastavljamo obilazak na zapadnoj obali Nila posjetom Dolini kraljeva u kojoj se nalaze grobnice 63 egipatska faraon, a među kojima i Tutankamonova. Spuštanje u grobnice i istraživanje egipatske povijesti. Razgled završavamo posjetom hramu kraljice Hatšepsut. Povratak u Hurghadu. Večera. Uživanje na bazenima uz ALL INCLUSIVE ponudu lokalnih alkoholnih pića. Talvi party. Noćenje.

plavi oblik DAN 18.10.24.

Kasni doručak nakon Talvi partya. Triježnjenje. Ručak. Slobodno vrijeme u Hurghadi ili odlazak na fakultativnu vožnju quadovima u pustinju. Posjet beduinskom selu i lokalnom “zoološkom vrtu”. Mogućnost jahanja deve te kupovine suvenira kod beduina. Nastavak vožnje quadom i penjanje na dine za pogled na pustinju. Vožnja u zalazak sunca. Puni pijeska vraćamo se u Hurghadu. Slobodno vrijeme za chill na bazenu, kupanje u Crvenom moru ili šetnju do marine. Večera. Noćenje.

plavi oblik DAN 19.10.24.

Doručak. Slobodan dan za vlastite programe i hedonizam. Uživanje na bazenima u sklopu hotela, odlazak na plažu, šetnja do marine ili centra grada, kupovinu suvenira, masaže, henna tetoviranje... Ručak. Večera. Druženje na bazenu i uživanje u posljednjoj noći putovanja. Noćenje.

plavi oblik DAN 20.10.24.

Check-out iz hotela. U ranim satima transfer do aerodroma u Hurghadi te check-in i ukrcaj na direktan čarter let za Ljubljanu u 08:00h po lokalnom vremenu. Slijećemo u Ljubljanu u 11:00h po lokalnom vremenu. Transfer do Zagreba/Zadra. Puni dojmova i novih prijateljstava stižemo u Zagreb oko 14h, a u Zadar oko 17:30. Kraj putovanja. 🙂

Rezerviraj putovanje

Odaberi datum polaska *
Koji put putuješ s nama?*

Što kažu naši putnici?

Ema Kurtovic
star full star full star full star full star full
Putovanje: Jordan
Najbolja agencija za mlade! Putovanje u Jordan kratko i jasno "savršeno". Vodic legenda.
Selim Ayabak
star full star full star full star full star full
Putovanje: Istanbul
best of the world
Josip Nosić
star full star full star full star full star full
Putovanje: Istanbul
Nedavno sam imao apsolutno fantastično iskustvo putovanja u Istanbul s agencijom "Talvi". Vodiči Tonka i Ivan bili su veoma profesionalni i stručni, uvijek spremni odgovoriti na svako naše pitanje, te su poticali na dobru i pozitivnu atmosferu tokom cijelog putovanja. Odlična stvar kod putovanja s "Talvijem" je dostatna količina slobodnog vremena da se uputiš u samostalno istraživanje Istanbula, istovremeno osiguravajući dovoljno planiranih aktivnosti da iskoristimo svaki trenutak putovanja. To nam je omogućilo da dublje "uronimo" u izvanrednu bogatu kulturu, povijest i ljepotu grada. Atmosfera je tokom cijelog putovanja, od trenutka ulaska u bus pa sve do kraja, bila veoma opuštena zahvaljujući Tonki i Ivanu koji su raspoloženje održavali tijekom cijelog putovanja. Tonka i Ivan su konstantno bili veseli i nasmijani pa su tako i nas držali u dobrom raspoloženju. Važno je napomenuti da vožnja autobusom nije bila dugačka i naporna, kako mnogi misle, zahvaljujući pomno planiranim stankama koje budu točno kada ti treba te udobnosti autobusa. Sve u svemu, turistička agencija "Talvi" je besprijekorno isplanirala svaki trenutak putovanja, te nam stvorila predivne uspomene Istanbula za cijeli život. Ako želite nezaboravno putovanje ispunjeno pozitivnom energijom, profesionalnošću i nevjerojatnim iskustvima sa super ekipom, svakako birajte "Talvi". Na polasku putnici, na povratku prijatelji!
Lidija -
star full star full star full star full star full
Putovanje: Tajland
Toliko dobre energije na 1 mjestu!🤩 Ustvari na 101 mjestu!😁 Ivan je odlično složio program za Tajland, tako da je putovanje bilo kombinacija obilazaka znamenitosti, turističkih atrakcija, avanturističkih izleta, a opet sa dovoljno slobodnog vremena za chill ili neku "laganu pivicu" - ožiljci se još zbrajaju😜 Tajland je čudo sam po sebi, a dodatni plus je bio vidjeti i doživjeti sve tajlandske čari sa Ivanom i našom ekipom...naklon do poda ❤️
Andrea Zorica
star full star full star full star full star full
Putovanje: Istanbul
Imam samo riječi pohvale vodičima (Tonki i Ivanu) i vozačima ( Darku i Marinu). Put do Istanbula je trajao dugo, ali uz njih je sve prošlo glatko i zabavno. Još uvijek se divim vozačima i njihovoj strpljivosti u vožnji po gradu te prelascima preko granica. Hvala Vam! Što se tiče Tonke, zaista odličan vodič, dostupna kad god ju trebaš, a i kad ju ne trebaš ona provjeri je li sve u redu. Pokazala nam je sve što trebamo znati za snalaženje u tako velikom gradu i hvala joj. Voljela bi da mi bude vodič u svim sljedećim putovanjima sa Talvijem, a bit će ih sigurno. Ivanu hvala za zabavu koju nam je pružio u restoranima, hostelu i vožnjama. Ukratko, predlažem svima Talvi agenciju, zaista jedno divno iskustvo uz divne ljude.
Božica Blaslov
star full star full star full star full star full
Putovanje: Jordan
🔝putovanje! Nezaboravno, uzbudljivo, zanimljivo, veselo! Odlično izbalansiran program i slobodno vrijeme. Pratimo Talvi za neku sljedeću destinaciju 😊
marko radic
star full star full star full star full star full
Putovanje: Egipat
Moje prvo putovanje sa Talvijem, ali sigurno ne i zadnje.. Odličan koncept putovanja, masu sightseeinga ali i masu zabave 👍👊😊
Kristijan Kardum
star full star full star full star full star full
Putovanje: Istanbul
Putovanje u Istanbul je bilo odlično. Velike pohvale Talvi agenciji kao i vodičima (Tonka i Ivan). Organizacija puta je bila super isplanirana te se puno toga obišlo i vidjelo. Velike velike pohvale i vidimo se opet uskoro 😄

© 2023 Talvi putovanja
Izrada web stranica - Fer Projekt