Putovanje u Egipat
08.09. - 15.09.24

Putovanje avionom

O aranžmanu

✓ povratni transfer iz Zadra ili Zagreba do zračne luke Ljubljana
✓povratnu avionsku kartu na relaciji Ljubljana-Hurghada čarterom FlyEgypt-a
✓ avio takse i pristojbe zračnih luka na svim letovima
✓ 1 x ručna prtljaga (do 5kg) na svim letovima
✓ 1 x predana prtljaga (do 20kg) na svim letovima
✓ 2 x noćenja s doručkom u hotelu 4* u 3/4 krevetnim sobama u Cairu
✓ 5 x noćenja na bazi ALL INCLUSIVE (doručak, ručak, večera + no limit na barovima) u
hotelu 4* u 3/4krevetnim sobama u Hurghadi
✓ sve transfere prema programu
✓ boravišne pristojbe
✓ licenciranog turističkog pratitelja
✓ jamčevno osiguranje & organizaciju puta

✗ ulaznice za muzeje
✗ osobne troškove, hranu i piće
✗ osobno osiguranje
✗ fakultativne izlete
✗ vizu za Egipat (obavezno): 29€

Niti jedan fakultativni izlet nije obvezan. Cijene fakultativa iznose:

● izlet u Gizu s ulaznicom za piramide i ručkom: 50€
● izlet brodom na Orange bay s ručkom na brodu: 35€ 
● zaron s bocom s broda na izletu na Orange bay: 30€ 
● izlet u Luksor s ulaznicama za hramove i ručkom: 60€ 
● izlet quadovima u pustinju: 35€ 

Paket svih 5 fakulativa iznosi 199€. Izleti se plaćaju na licu mjesta u eurima
ili lokalnoj valuti.

Cijena putovanja uključuje:

✓ 1 x ručna prtljaga (do 5kg) na svim letovima
✓ 1 x predana prtljaga (do 20kg) na svim letovima

  • privatna 2krevetna soba (bračni krevet ili razdvojeni kreveti): 53€ po osobi
  • privatna 1krevetna soba: 119€ 
  • za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica koja vrijedi minimalno 6 mjeseci od izlaska iz Egipta
  • za hrvatske državljane potrebna je viza
Očekivanja vs. stvarnost - kako se s Talvijem putuje po Egiptu:

Program putovanja

plavi oblik DAN 8.9.24.

Okupljanje grupe u noćnim satima (oko 4:00h) na dogovorenom mjestu u Zadru, a u ranim jutarnjim satima (oko 07:30h) u Zagrebu. Transfer do zračne luke Ljubljana. Check-in i ukrcaj na direktan čarter let za Hurghadu u 12:00h. Slijećemo na afričko tlo u 16:50h po lokalnom vremenu. 

plavi oblik DAN 9.9.24.

Doručak. Slobodno jutro u Cairu ili fakultativni izlet u Gizu te posjet jednoj od najpopularnijih svjetskih atrakcija - egipatske piramide (Keopsova, Kefrenova i Mikerinova) te sfinge. Odlazak do vidikovca s pogledom na piramide i Cairo. Mogućnost jahanja deve uz piramide. Ručak. 

Nakon pauze za ručak odlazak u tvornicu papirusa, prezentacija izrade te mogućnost kupovine suvenira. Upoznavanje lokalne kulture te cjenkanje s lokalnim trgovcima. Odlazak u centar grada na obalu Nila te ukrcaj na drveni brod s panoramskim razgledom Caira iz druge perspektive. Slobodna večer za vlastite programe ili druženje uz večeru u hotelu. Noćenje.

plavi oblik DAN 10.9.24.

Doručak. Check-out iz hotela. Slobodno jutro za vlastite programe u Cairu. Mogućnost posjeta novom Egipatskom nacionalnom muzeju (GEM - Grand Egyptian museum) čije je otvorenje najavljeno krajem 2024. Slobodno vrijeme za ručak. U ranim popodnevnim satima polazak prema Hurghadi na jugu. Dolazak u popularno ljetovalište na obali Crvenog mora te check-in u sobe. Večera u hotelu. Druženje u resortu uz ALL INCLUSIVE uslugu. Noćenje.

plavi oblik DAN 11.9.24.

Doručak. Sredina je tjedna pa je vrijeme da se malo odmorimo od hodanja po Cairu i Gizi te pripremimo za izlet u Luksor. Vrijeme je za plažu! Odlazak na fakultativni izlet brodom uz mogućnost zarona s bocom u Crvenom moru koje se smatra jednim od najljepših na svijetu za ronjenje. Posjet Orange bayu te slobodno vrijeme za kupanje na pješčanoj plaži. Ručak na brodu te zaustavljanje kod koraljnog grebena uz pauzu za kupanje i snorkeling ili zaron s bocom na dubinu do 10m. Povratak u hotel. Večera. Slobodno vrijeme za chill na bazenu. Druženje. Noćenje.

plavi oblik DAN 12.9.24.

Doručak. Slobodan dan u Hurghadi ili odlazak na cjelodnevni fakultativni izlet u Luksor. Po dolasku u Luksor idemo u posjet hramu Luksor i aleji sfingi. Nakon prelaska Nila drvenim brodom radimo pauzu za ručak uz pogled na rijeku. 

Nastavljamo obilazak na zapadnoj obali Nila posjetom Dolini kraljeva u kojoj se nalaze grobnice 63 egipatska faraon, a među kojima i Tutankamonova. Spuštanje u grobnice i istraživanje egipatske povijesti. Razgled završavamo posjetom hramu kraljice Hatšepsut. Povratak u Hurghadu. Večera. Uživanje na bazenima uz ALL INCLUSIVE ponudu lokalnih alkoholnih pića. Talvi party. Noćenje.

plavi oblik DAN 13.9.24.

Kasni doručak nakon Talvi partya. Triježnjenje. Ručak. Slobodno vrijeme u Hurghadi ili odlazak na fakultativnu vožnju quadovima u pustinju. Posjet beduinskom selu i lokalnom “zoološkom vrtu”. Mogućnost jahanja deve te kupovine suvenira kod beduina. Nastavak vožnje quadom i penjanje na dine za pogled na pustinju. Vožnja u zalazak sunca. Puni pijeska vraćamo se u Hurghadu. Slobodno vrijeme za chill na bazenu, kupanje u Crvenom moru ili šetnju do marine. Večera. Noćenje.

plavi oblik DAN 14.9.24.

Doručak. Slobodan dan za vlastite programe i hedonizam. Uživanje na bazenima u sklopu hotela, odlazak na plažu, šetnja do marine ili centra grada, kupovinu suvenira, masaže, henna tetoviranje... Ručak. Večera. Druženje na bazenu i uživanje u posljednjoj noći putovanja. Noćenje.

plavi oblik DAN 15.9.24.

Check-out iz hotela. U ranim satima transfer do aerodroma u Hurghadi te check-in i ukrcaj na direktan čarter let za Ljubljanu u 08:00h po lokalnom vremenu. Slijećemo u Ljubljanu u 11:00h po lokalnom vremenu. Transfer do Zagreba/Zadra. Puni dojmova i novih prijateljstava stižemo u Zagreb oko 14h, a u Zadar oko 17:30. Kraj putovanja. 🙂

Rezerviraj putovanje

Odaberi datum polaska *
Koji put putuješ s nama?*

Što kažu naši putnici?

Helena Medica
star full star full star full star full star full
Putovanje: Egipat
Moje prvo,ali zasigurno ne i posljednje putovanje sa Talvi agencijom. Sve pohvale od organizacije,suputnika,genijalnog vodiča,zabave,novih prijatelja i nezaboravnog iskustva. Vjerujte mi sa ovom agencijom poželjeti ćete da Vaše putovanje nikada ne završi!❤️ Ivane hvala na divnim uspomenama!
Dimitrios Traveller
star full star full star full star full star full
I had the greatest quide experience with Tamara today in the old city od Zadar . So much alive tour with plenty historic details, presented by Tamara who is passionate about her city and monuments. I really enjoyed the tour which gave me a totally unexpected view of the city. I would strongly recommend it to any tourist!
Bruna Boko
star full star full star full star full star full
Putovanje: Budimpešta
Jedinstveno iskustvo koje bi preporučila svima željnim dobre zabave i novih iskustava…definitivno se vracamo opet i veselimo se novim avanturama….veliki pozdravi i hvala Ivanu od Luke i Brune 🙂
Karolina Vinceljak
star full star full star full star full star full
Putovanje: Istanbul
Nedavno smo se vratili iz Istanbula i imam samo riječi hvale. Program je bio odličan, sve najbitnije lokacije smo vidjeli, a opet imali dovoljno slobodnog vremena. Tonka je bila sjajna vodičica, uvijek dostupna. Ako se netko još dvoumi, definitivno otiđite u Istanbul s Talvijem. Ja sad jedva čekam Barcelonu. 😍
Petra Vican
star full star full star full star full star full
Putovanje: Maroko
Putovanje s Talvijem je bilo odlično, sve preporuke, naš vodič (Tonka) je bila zanimljiva i super educirana 🙂🙂🙂ubrzo opet putujem!
klara
star full star full star full star full star full
Putovanje: Barcelona
Bilo je odlično! Zabava, opuštenost, društvo... Ma sve! Nadam se skorom susretu 🥂
Marija Cindric
star full star full star full star full star full
Putovanje: Jordan
Kako me Talvi razoružao na prvom ikad putovanju s agencijom u Maroku odlučila sam se s njima poći i na putovanje u Jordan. Oduševljena ponovno dobrom organizacijom, atmosferom i energijom od strane vodiča i agencije preporučujem svakome, pogotovo solo putnicima jer nema tog straha da ćeš biti sam/a. Hvala Talviju još jedanput! Vidimo se opet na nekoj novoj destinaciji! ☺️ P.S. Sve pohvale vodiču Antoniu!
Dragana Kljaić
star full star full star full star full star full
Putovanje: Egipat
Ludo i nezaboravno! 🫶

© 2023 Talvi putovanja
Izrada web stranica - Fer Projekt