Putovanje u Egipat
06.10. - 13.10.24

Putovanje avionom

O aranžmanu

✓ povratni transfer iz Zadra ili Zagreba do zračne luke Ljubljana
✓povratnu avionsku kartu na relaciji Ljubljana-Hurghada čarterom FlyEgypt-a
✓ avio takse i pristojbe zračnih luka na svim letovima
✓ 1 x ručna prtljaga (do 5kg) na svim letovima
✓ 1 x predana prtljaga (do 20kg) na svim letovima
✓ 2 x noćenja s doručkom u hotelu 4* u 3/4 krevetnim sobama u Cairu
✓ 5 x noćenja na bazi ALL INCLUSIVE (doručak, ručak, večera + no limit na barovima) u
hotelu 4* u 3/4krevetnim sobama u Hurghadi
✓ sve transfere prema programu
✓ boravišne pristojbe
✓ licenciranog turističkog pratitelja
✓ jamčevno osiguranje & organizaciju puta

✗ ulaznice za muzeje
✗ osobne troškove, hranu i piće
✗ osobno osiguranje
✗ fakultativne izlete
✗ vizu za Egipat (obavezno): 29€

Niti jedan fakultativni izlet nije obvezan. Cijene fakultativa iznose:

● izlet u Gizu s ulaznicom za piramide i ručkom: 50€
● izlet brodom na Orange bay s ručkom na brodu: 35€ 
● zaron s bocom s broda na izletu na Orange bay: 30€ 
● izlet u Luksor s ulaznicama za hramove i ručkom: 60€ 
● izlet quadovima u pustinju: 35€ 

Paket svih 5 fakulativa iznosi 199€. Izleti se plaćaju na licu mjesta u eurima
ili lokalnoj valuti.

Cijena putovanja uključuje:

✓ 1 x ručna prtljaga (do 5kg) na svim letovima
✓ 1 x predana prtljaga (do 20kg) na svim letovima

  • privatna 2krevetna soba (bračni krevet ili razdvojeni kreveti): 53€ po osobi
  • privatna 1krevetna soba: 119€ 
  • za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica koja vrijedi minimalno 6 mjeseci od izlaska iz Egipta
  • za hrvatske državljane potrebna je viza
Očekivanja vs. stvarnost - kako se s Talvijem putuje po Egiptu:

Program putovanja

plavi oblik DAN 6.10.24.

Okupljanje grupe u noćnim satima (oko 4:00h) na dogovorenom mjestu u Zadru, a u ranim jutarnjim satima (oko 07:30h) u Zagrebu. Transfer do zračne luke Ljubljana. Check-in i ukrcaj na direktan čarter let za Hurghadu u 12:00h. Slijećemo na afričko tlo u 16:50h po lokalnom vremenu.

plavi oblik DAN 7.10.24.

Doručak. Slobodno jutro u Cairu ili fakultativni izlet u Gizu te posjet jednoj od najpopularnijih svjetskih atrakcija - egipatske piramide (Keopsova, Kefrenova i Mikerinova) te sfinge. Odlazak do vidikovca s pogledom na piramide i Cairo. Mogućnost jahanja deve uz piramide. Ručak. Nakon pauze za ručak odlazak u tvornicu papirusa, prezentacija izrade te mogućnost kupovine suvenira. Upoznavanje lokalne kulture te cjenkanje s lokalnim trgovcima. Odlazak u centar grada na obalu Nila te ukrcaj na drveni brod s panoramskim razgledom Caira iz druge perspektive. Slobodna večer za vlastite programe ili druženje uz večeru u hotelu. Noćenje.

plavi oblik DAN 8.10.24.

Doručak. Check-out iz hotela. Slobodno jutro za vlastite programe u Cairu. Mogućnost posjeta novom Egipatskom nacionalnom muzeju (GEM - Grand Egyptian museum) čije je otvorenje najavljeno krajem 2024. Slobodno vrijeme za ručak. U ranim popodnevnim satima polazak prema Hurghadi na jugu. Dolazak u popularno ljetovalište na obali Crvenog mora te check-in u sobe. Večera u hotelu. Druženje u resortu uz ALL INCLUSIVE uslugu. Noćenje.

plavi oblik DAN 9.10.24.

Doručak. Sredina je tjedna pa je vrijeme da se malo odmorimo od hodanja po Cairu i Gizi te pripremimo za izlet u Luksor. Vrijeme je za plažu! Odlazak na fakultativni izlet brodom uz mogućnost zarona s bocom u Crvenom moru koje se smatra jednim od najljepših na svijetu za ronjenje. Posjet Orange bayu te slobodno vrijeme za kupanje na pješčanoj plaži. Ručak na brodu te zaustavljanje kod koraljnog grebena uz pauzu za kupanje i snorkeling ili zaron s bocom na dubinu do 10m. Povratak u hotel. Večera. Slobodno vrijeme za chill na bazenu. Druženje. Noćenje.

plavi oblik DAN 10.10.24.

Doručak. Slobodan dan u Hurghadi ili odlazak na cjelodnevni fakultativni izlet u Luksor. Po dolasku u Luksor idemo u posjet hramu Luksor i aleji sfingi. Nakon prelaska Nila drvenim brodom radimo pauzu za ručak uz pogled na rijeku. 

Nastavljamo obilazak na zapadnoj obali Nila posjetom Dolini kraljeva u kojoj se nalaze grobnice 63 egipatska faraon, a među kojima i Tutankamonova. Spuštanje u grobnice i istraživanje egipatske povijesti. Razgled završavamo posjetom hramu kraljice Hatšepsut. Povratak u Hurghadu. Večera. Uživanje na bazenima uz ALL INCLUSIVE ponudu lokalnih alkoholnih pića. Talvi party. Noćenje.

plavi oblik DAN 11.10.24.

Kasni doručak nakon Talvi partya. Triježnjenje. Ručak. Slobodno vrijeme u Hurghadi ili odlzak na fakultativnu vožnju quadovima u pustinju. Posjet beduinskom selu i lokalnom “zoološkom vrtu”. Mogućnost jahanja deve te kupovine suvenira kod beduina. Nastavak vožnje quadom i penjanje na dine za pogled na pustinju. Vožnja u zalazak sunca. Puni pijeska vraćamo se u Hurghadu. Slobodno vrijeme za chill na bazenu, kupanje u Crvenom moru ili šetnju do marine. Večera. Noćenje.

plavi oblik DAN 12.10.24.

Doručak. Slobodan dan za vlastite programe i hedonizam. Uživanje na bazenima u sklopu hotela, odlazak na plažu, šetnja do marine ili centra grada, kupovinu suvenira, masaže, henna tetoviranje... Ručak. Večera. Druženje na bazenu i uživanje u posljednjoj noći putovanja. Noćenje.

plavi oblik DAN 13.10.24.

Check-out iz hotela. U ranim satima transfer do aerodroma u Hurghadi te check-in i ukrcaj na direktan čarter let za Ljubljanu u 08:00h po lokalnom vremenu. Slijećemo u Ljubljanu u 11:00h po lokalnom vremenu. Transfer do Zagreba/Zadra. Puni dojmova i novih prijateljstava stižemo u Zagreb oko 14h, a u Zadar oko 17:30. Kraj putovanja. 🙂

Rezerviraj putovanje

Odaberi datum polaska *
Koji put putuješ s nama?*

Što kažu naši putnici?

Anita Šimunović
star full star full star full star full star full
Putovanje: Jordan
Sve preporuke za putovanje u Jordan. Bilo nam je odlično!
Tihana Vojković
star full star full star full star full star full
Putovanje: Jordan
Jordan 31.3.-8.4.2023. Ovo je moje prvo putovanje s Talvijem, ali definitivno ne i zadnje. Bolju agenciju za prvo "solo" putovanje nisam mogla pronaći i već vidim da će mi u budućnosti biti jedini odabir. Agencija ima super program koji se sastoji od izleta i razgledavanja pa onda i zajedničkih druženja koji ponekad (čitaj često) traju do kasnih noćnih sati. Ekipa je bila toliko dobra da bolju nisam mogla poželjeti. U Jordanu nismo uspjeli vidjeti sve što se možda moglo još vidjeti, a veliki veeeliki plus je to što je agencija saslušala putnike u svrhu unapređenja programa. Osobno me ovo iskustvo promijenilo i obogatilo i više nikad na putovanja neću gledati istim očima. Šećer uvijek ide na kraju - NAJVEĆE pohvale idu vodiču Antoniu. Osoba koja je omogućila da se problemi riješe na najbezbolniji mogući način i uz osmijeh i šalu. Osoba koja sa smiješkom trpi 30 pojedinaca sa svojim željama i zahtjevima i potrudi se udovoljiti svakome. Osoba koja toliko voli svoj posao i od koje sam naučila više nego na satovima povijesti. S njim da odete u zatvor bilo bi vam zabavno i putopisno😅 Bez tebe putovanje ne bi bilo onoliko dobro koliko je bilo.❤️ Talvi - hvala na svemu, vidimo se uskoro opet. 😊 "Na polasku putnici, na povratku prijatelji."🤞🏻
Aleksandropolos Aleksandrelis
star full star full star full star full star full
Putovanje: Egipat
Nije agencija, nego druženja organizacija.... sve najj... za Talvi...
Karolina Vinceljak
star full star full star full star full star full
Putovanje: Istanbul
Nedavno smo se vratili iz Istanbula i imam samo riječi hvale. Program je bio odličan, sve najbitnije lokacije smo vidjeli, a opet imali dovoljno slobodnog vremena. Tonka je bila sjajna vodičica, uvijek dostupna. Ako se netko još dvoumi, definitivno otiđite u Istanbul s Talvijem. Ja sad jedva čekam Barcelonu. 😍
Kristina Benčić
star full star full star full star full star full
Putovanje: Maroko
Maroko avantura, odličan trip, super ekipa simple ljudica sa super vodicem Antonijem. Od mene čista 5-ica :)
Mateo Jurasić
star full star full star full star full star full
Putovanje: Island
Vrhunsko putovanje, se je bilo odlično organizirano. Bolje ne more Vodići najjači Hvala Tonka, Ivan Birigut 🍻 Maraska kombi 💪 Vidimo se na sljedećen putovanju...
Hana Pelicarić
star full star full star full star full star full
Putovanje: Tajland
Uz Talvi i Ivanovo vodstvo sigurno prelazite sve granice. Jordan i Tajland here we come!
Borna Bošnjak
star full star full star full star full star full
Putovanje: Istanbul
Putovanje u Istanbul je bilo bolje nego ockivano. Tonka kao nas vodic je bila super, odlicna za napraviti dobar provod, za docarati ljepote Istanbula i za dobru organizaciju. Radujem se sljedecem putovanju s Talvijem.

© 2023 Talvi putovanja
Izrada web stranica - Fer Projekt