Putovanje u Grčku 2024

Putovanje autobusom
Odaberi datum polaska:
365 € 395 €
Zagreb
Zadar
Šibenik
Split
Pelješki most
Dubrovnik

O aranžmanu

✓ prijevoz autobusom visoke turističke klase
✓ 2 noćenja u višekrevetnim sobama u hostelu u Ateni
✓ 3 noćenja u višekrevetnim sobama/apartmanima u Laganasu, Zakynthos
✓ povratnu kartu za trajekt na liniji Kyllini-Zakynthos-Kyllini
✓ licenciranog turističkog pratitelja
✓ jamčevno osiguranje
✓ organizaciju puta

✗ ulaznice za muzeje
✗ osobne troškove, hranu & piće
✗ osobno osiguranje
✗ fakultativne izlete

Niti jedan fakultativni izlet nije obvezan.
Cijene fakultativa iznose:

 • grčka večera s tradicionalnom muzikom i neograničenom konzumacijom
  alkohola: 45€
 • izlet brodom na popularnu Navagio plažu: 55€

Izleti se plaćaju na licu mjesta u eurima.

 • privatna 4krevetna soba: 15€ po osobi
 • privatna 3krevetna soba: 25€ po osobi
 • privatna 2krevetna soba: 35€ po osobi
 • privatna 1krevetna soba: 105€ 
 • za hrvatske državljane dovoljna je važeća osobna iskaznica za ovo putovanje.

U drugom koraku prijave biraš jednu od dvije opcije:

 • UPLATA NA RAČUN - unutar 24h od prijave potrebno je uplatiti polog u iznosu od 75€. Ostatak iznosa moguće je platiti u 2-3 obroka, a ovisno koliko je mjeseci ostalo do polaska. Cijeli iznos potrebno je uplatiti najkasnije 30 dana prije polaska na putovanje. Zimi je stiskavac, a ljeti su ti primanja veća? Ne brini, fleksibilni smo s obrocima!
 • ONLINE KARTIČNO PLAĆANJE - moguće je platiti na 1-12 rata u zadnjem koraku prijave. Cijena putovanja uvećava se za: 1 rata (+2%) | 2-6 rata (+5%) | 7-12 rata (+6%). Mjesto je rezervirano nakon uspješnog plaćanja.

Program putovanja

plavi oblik DAN 21.9.24.

Polazak iz Zagreba u 20:00h. Polazak iz Zadra u 23:30h. Polazak iz Šibenika (odmorište Krka) u 00:30h. Polazak iz Splita (Naplatna postaja Dugopolje) u 01:00h. Polazak Pelješki most (Odmorište Komarna) u 03:00h. Polazak Dubrovnik (Vidikovac Lozica) u 04:30h. Noćna vožnja Hrvatskom i Crnom Gorom uz zaustavljanja na putu radi odmora.

plavi oblik DAN 22.9.24.

U jutarnjim satima dolazak u Budvu. Slobodno vrijeme za kavu i razbuđivanje. Na lagano - infiltriramo se u lokalno stanovništvo i idemo s noge na nogu. Zajednička šetnja i obilazak glavnih gradskih znamenitosti s pratiteljem putovanja. Slobodno vrijeme za ručak. Odlazak na dogovoreno mjesto na plaži i uživanje u popodnevnom suncu. Slobodno vrijeme za večeru. U večernjim satima nastavak putovanja prema Ateni. Noćna vožnja.

plavi oblik DAN 23.9.24.

U jutarnjim satima dolazak u glavni grad Grčke i jedan od najpoznatijih gradova u svijetu - Atena. Odlazak u zajedničku šetnju gradom i upoznavanje s kolijevkom zapadne civilizacije. Nakon kratkog razgleda odlazak u hostel te check-in u sobe. Slobodno popodne za vlastite programe. Druženje u hostelu. U večernjim satima idemo na fakultativnu all-you-can-drink tradicionalnu večeru uz lokalnu hranu i muziku. Party. Noćenje.

plavi oblik DAN 24.9.24.

Nastavak upoznavanja glavnih znamenitosti Atene. Obilazak gradske četvrti Plake, Syntagme s glavnim gradskim trgom i parlamentom, Exarcheia, Akropole, obilazak elitne četvrti Kolonaki, ulica Ermou... Slobodno popodne za vlastite programe. Mogućnost odlaska na plažu. Druženje u hostelu. Noćenje.

plavi oblik DAN 25.9.24.

Check-out iz soba i polazak prema prijestolnici zabave i bisernih plaža - otok Zakynthos. Vožnja do luke Kyllini i ukrcaj na trajekt za otok. Po dolasku na otok odlazak u mjesto Laganas te check in u sobe. Okupljanje i druženje na pješčanoj plaži. Popodnevni party. Večernji party. Noćenje.

plavi oblik DAN 26.9.24.

Slobodno jutro u Laganasu ili fakultativni izlet na jednu od najpoznatijih i najljepših uvala na svijetu - Navagio plaža. Prva postaja nam je lokalna uljara gdje ćete imati priliku degustirati i kupiti lokalno maslinovo ulje. Nakon vožnje busom do sjevera otoka ukrcavamo se na brod kojim nastavljamo prema našem odredištu uz par zaustavljanja za fotografiranje te kupanje na više mjesta. Slijedi kupanje i fotografiranje na jednoj od najljepših razglednica Grčke - Navagio. Povratak u apartmane u Laganasu. Slobodna večer za vlastite programe. Party. Noćenje.

plavi oblik DAN 27.9.24.

Slobodan dan za odlazak na prekrasne pješčane plaže, rentanje skutera i quadova za vožnju po otoku, izlete brodom... Mogućnost samostalnog odlaska u vinariju na degustaciju vina. Uživanje u posljednjoj večeri putovanja. Oproštajni party. Noćenje.

plavi oblik DAN 28.9.24.

Check-out iz soba nakon što se otrijeznimo. Vožnja prema Hrvatskoj uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora.

plavi oblik DAN 29.9.24.

Punog želuca i praznog novčanika stižemo u Dalmaciju s novim prijateljstvima u jutarnjim satima (u Zagreb u popodnevnim satima). 🙂

Rezerviraj putovanje

Termin putovanja *
Koji put putuješ s nama?*

Što kažu naši putnici?

Frano Batinić
star full star full star full star full star full
Putovanje: Grčka
Nezaboravno iskustvo sa Talvijem u Grckoj, luda ekipa i jos bolji vodici, toplo preporucam svima, a nadam se novom putovanju sa Talvijem sto prije :)
Lucija Jeger
star full star full star full star full star full
Putovanje: Grčka
Odlicno putovanje u Grcku, odlicni vodici Ivan i Tonka, sve je proslo lagano i samo pohvale za talvi agenciju!!

© 2023 Talvi putovanja
Izrada web stranica - Fer Projekt