Putovanje u Dubai 2024

Putovanje avionom
Trenutno nema dostupnih putovanja.

O aranžmanu

✓ povratnu avionsku kartu na liniji Sarajevo-Abu Dhabi
✓ avio takse i pristojbe zračnih luka na svim letovima
✓ uključena prtljaga OPCIJA 1 (vidi detalje u rubrici Prtljaga)
✓ 6 noćenja s doručkom u 3/4 krevetnim sobama u hotelu 4* u Dubaiju
✓ sve transfere prema programu
✓ boravišne pristojbe
✓ licenciranog turističkog pratitelja na hrvatskom jeziku
✓ jamčevno osiguranje & organizaciju puta

✗ ulaznice za muzeje
✗ osobne troškove, hranu & piće
✗ osobno osiguranje
✗ fakultativne izlete

Niti jedan fakultativni izlet nije obvezan. Cijene fakultativa iznose:

  • fakultativna vožnja privatnom jahtom – 60€
  • fakultativni izlet džipovima u pustinju s večerom i showom – 45€
  • fakultativni izlet u Abu Dhabi – 45€

Paket sva 3 izleta iznosi ukupno 150€. Izleti se plaćaju na licu mjesta u eurima ili lokalnoj valuti.

OPCIJA 1: 1 ruksak (40x25x20cm) + 1 predana prtljaga (55x40x20cm do 10kg) 
- bez doplate (uključeno u cijenu putovanja)

OPCIJA 2: 1 ruksak (40x25x20cm) + 1 predana prtljaga (119x119x81cm do 20kg)
doplata 27€ 

  • 2krevetna soba: 53€ po osobi (za 6 noćenja ukupno)
  • 1krevetna soba: 199€ po osobi (za 6 noćenja ukupno)
  • za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica koja vrijedi minimalno 6 mjeseci od izlaska iz UAE
  • za hrvatske državljane NIJE potrebna viza
  • COVID19: Sve mjere su ukinute. Za ovo putovanje nije potrebna nikakva COVID dokumentacija.

Program putovanja

plavi oblik DAN

Polazak s dogovorenog mjesta u Zadru u 09:00h. Polazak s odmorišta Krka za putnike iz Šibenika u 09:45h. Polazak s naplatnih postaja Dugopolje za putnike iz Splita u 10:45h. Vožnja do zračne luke Sarajevo. Check-in i ukrcaj na direktan let SW7108 aviokompanije WizzAir za Abu Dhabi u 18:20h. Večernji let. Slijećemo u Abu Dhabi u 01:35h (nedjelja) po lokalnom vremenu. Po dolasku transfer do hotela u Dubaiju te check-in u sobe. Noćenje.

plavi oblik DAN

Doručak. Nakon doručka slijedi poludnevno razgledavanje grada u pratnji voditelja putovanja. Zimsku robu spremamo u kufer i prelazimo na ljetnu garderobu. Odlazak do Dubai Downtown-a. Šetnja do najvećeg shopping centra na svijetu - Dubai Malla, uz poznate plešuće fontane sve do Burj Khalife. Mogućnost odlaska na vidikovac i uživanje u veličanstvenom pogledu sa 124. kata najviše zgrade na svijetu. Neboder Burj Khalifa visok je 828 metara te se s njega pruža najbolji pogled na cijeli grad. Slobodno popodne za vlastite programe. Mogućnost odlaska u Muzej budućnosti. Zajednički odlazak na večeru. Noćenje.

plavi oblik DAN

Doručak. Razgled započinje vožnjom do popularnog Jumeiraha gdje ćemo se zaustaviti ispred najpoznatijeg hotela Atlantis The Palm koji se nalazi na samom vrhu takozvane “palme”. Nastavak vožnje velikom avenijom Sheikha Zayeda s koje se pruža pogled na najvišu zgradu na svijetu. Nakon naslikavanja odlazak do Dubai Marine. Šetnja te slobodno vrijeme za kupanje i ručak u jednom od mnogobrojnih restorana u marini. Nakon pauze za ručak odlazak na fakultativnu popodnevnu vožnju jahtom oko popularnog The Palm Jumeirah. Hedonizam na jahti uz privatnu posadu i konzumaciju alkohola te party do zalaska sunca. Povratak u hotel u večernjim satima. Nastavak partya u jednom od luksuznih klubova Dubaija. Povratak u hotel. Noćenje.

plavi oblik DAN

Doručak. Nakon doručka idemo do starog dijela grada Dubaija. Slijedi plovidba tradicionalnim vodenim taksijima na drugu stranu Creeka i posjet tržnicama (sukovima) zlata i začina. Na tržnici ćete osjetiti egzotične mirise i okuse te dobiti pravi doživljaj kako se nekada živjelo u Dubaiju. Cjenkanje s lokalnim trgovcima. Slobodno vrijeme za ručak. U popodnevnim satima odlazak na poludnevni fakultativni izlet u pustinju. Izlet počinje adrenalinskom vožnjom džipovima veličanstvenim crvenim dinama. Nakon šetnje pustinjom i slikanja slijedi odlazak do tradicionalnog beduinskog kampa. Po dolasku u kamp druženje s beduinima, mogućnost jahanja deve, pušenja nargile, henna tetoviranja. Večera u kampu uz dobru zabavu pod zvijezdama. Povratak u hotel. Noćenje.

plavi oblik DAN

Doručak. Slobodno vrijeme u Dubaiju ili odlazak na fakultativni izlet u Abu Dhabi kojeg nazivaju Manhattan bliskog istoka. Posjet najimpresivnijoj i najvećoj džamiji u Emiratima nazvanoj po Sheiku Zayedu. Vožnja te panoramski obilazak kraljevske palače te impresivnih okolnih megagrađevina. Nastavak razgleda grada u pratnji voditelja putovanja. Slobodno popodne u Abu Dhabiju za vlastite programe. Povratak u Dubai u večernjim satima. Mogućnost odlaska u jedan od mnogobrojnih noćnih klubova. Noćenje.

plavi oblik DAN

Doručak. Slobodan dan za vlastite programe. Mogućnost skoka padobranom iz aviona, odlazak na skijanje i druženje s pingvinima u Dubai Mall, vožnju jet skijem na jednoj od plaža, odlazak u Miracle Garden (najveći cvjetni vrt na svijetu), kupanje s dupinima, kupovinu suvenira,... Oproštajni party. Noćenje.

plavi oblik DAN

Doručak. Check-out iz soba. Transfer do zračne luke Abu Dhabi. Check-in i ukrcaj na direktan let SW7107 aviokompanije Wizz Air za Sarajevo u 13:50h. S novim prijateljstvima i uspomenama slijećemo u zračnu luku Sarajevo u 16:35h po lokalnom vremenu. Transfer za Split, Šibenik i Zadar uz prepričavanje dojmova. Povratak kućama u večernjim satima. Kraj putovanja. 🙂

Što kažu naši putnici?

Krešimir Lovrić
star full star full star full star full star full
Putovanje: Egipat
Bolest od agencije,svaka cast
Marko Brajković
star full star full star full star full star full
Putovanje: Egipat
Putovao sam s ovom agencijom u Egipat. Sedmodnevno putovanje bilo je miks dozivljaja povijesti (piramide u Gizi, Egipatski muzej u Kairu, Aleksandrija, hramovi i grobnice u Luksoru) i zabave (jahanje deva, ronjenje s bocama u Crvenom moru, voznja kvadova u pustinji, cjenkanja s lokalnim prodavačima/prevarantima). Dobro koncipirano putovanje, i nije toliko naporno koliko se pređe kilometara. Smještaj u Kairu nalazi se u Gizi s lijepim pogledom na piramide, ali u jako kaotičnom i prljavom dijelu gradu. Smještaj u Hurgadi je odličan: čisto, udobno i oku ugodno. Prehrana je bila u provjerenim objektima: gotovo nitko nije pokupio crijevnu virozu. Komunikacija s vodičem iz Talvija jednostavna i brza. Sve u svemu, definitivno preporučam ovo putovanje s Talvi agencijom.
Luka Berislavic
star full star full star full star full star full
Putovanje: Egipat
Uber putovanje.
Ante Atelj
star full star full star full star full star full
Jednostavno najbolja putnicka agencija za mlade.
Zaras Perinović
star full star full star full star full star full
Putovanje: Maroko
Putovanje je bilo savršeno!!! Vodič Antonio je za sve pohvale!
Mirna Lončar
star full star full star full star full star full
Putovanje: Istanbul
Talvi i Istanbul su bili savršen izbor - Tonka i Ivan odlični kao vodiči, ekipa super. Vidimo se opet, čeka se Island u 5.mj 😀
Ivan Ledić
star full star full star full star full star full
Putovanje: Jordan
Odlično organizirano putovanje bez praznog hoda. U osam dana obišli smo čitav Jordan te vidjeli mnoštvo lokaliteta, a uz to se stigli i zabaviti. Posebna pohvala vodiču Ivanu na vidljivoj uhodanosti i organiziranosti. Još jednom sve pohvale!
Gabriela Žeravica
star full star full star full star full star full
Putovanje: Tajland
Hey HO Tajland 1! 🥳 ♡ Moje drugo putovanje s Talvijem i sigurno ne zadnje 🫶 Bangkok koji ne spava, Krabi i najboljih 7 minuta tišine i vraćanja na tvorničke postavke u špilji u kajacima i Phi Phi i najlipši zalasci sunca! Ka u najboljem snu! Odlična organizacija, hoteli i fakultativni izleti! Puno kilometara sa valjda svim prijevoznim sredstvima računajući i noge, masaže za iste, svakodnevnih osmijeha lokalaca, savršenih zalazaka sunca, prirode i životinja, puno lipih dana i nebrojeno uspomena za cili život! S nama je bio vodič Ivan koji je tu za vas i ništa van ne fali ni u jednom trenu. Ako i je, samo morate pitat 😄 Nemoguće je dočarat toliko ispunjenih dana u jednu recenziju, al kako kaže Talvi: 'Na polasku putnici, na povratku prijatelji'. Eto, upravo tako 🥰

© 2023 Talvi putovanja
Izrada web stranica - Fer Projekt