Putovanje u Barcelonu 2024

Putovanje autobusom
Trenutno nema dostupnih putovanja.

O aranžmanu

✓ prijevoz autobusom visoke turističke klase
✓ 4 noćenja u višekrevetnim sobama (6,8,10) u hostelu u Barceloni
✓ licenciranog turističkog pratitelja
✓ jamčevno osiguranje
✓ organizaciju puta

✗ ulaznice za muzeje
✗ osobne troškove, hranu & piće
✗ osobno osiguranje
✗ fakultativne izlete

Niti jedan fakultativni izlet nije obvezan.
Cijene fakultativa iznose:

-Upoznajmo Kataloniju: 45€

  Izleti se plaćaju na licu mjesta u eurima.

  • privatna 1krevetna soba: 170€
  • privatna 2krevetna soba: 85€ po osobi
  • privatna 3/4krevetna soba: 65€ po osobi
  • za hrvatske državljane dovoljna je važeća osobna iskaznica za ovo putovanje
  • COVID19: Sve mjere su ukinute. Za ovo putovanje nije potrebna nikakva COVID dokumentacija.

  Obavezni obrasci

  Program putovanja

  plavi oblik DAN

  Polazak iz Zagreba u 20:30h. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Italiju do Francuske uz stajanja na putu radi odmora.

  plavi oblik DAN

  U jutarnjim satima stižemo na fascinantnu francusku Azurnu obalu. Pauza u gradiću Eze smještenom na strmoj litici iznad Ligurskog mora. Grad Eze jedan je od svjetskih centara proizvodnje parfema. Prezentacija izrade parfema i slobodno vrijeme za kupovinu parfema napravljenih samo za vas. Vožnja do Nice – najveći i glavni grad regije te peti najveći grad Francuske. Razgled grada autobusom i pješice: Zaljev anđela, Engleska promenada, Trg Massena, Stara Nica s katedralom, Hotel Negresco, Tržnica cvijeća Cours Saleya, Katedrala, Opera. Slobodno popodne za samostalno istraživanje grada ili za kupanje i sunčanje na prekrasnoj Azurnoj obali. Polazak prema Barceloni u večernjim satima.

  plavi oblik DAN

  U jutarnjim satima dolazak u Barcelonu – najveći i glavni grad španjolske pokrajine Katalonije. Po dolasku u Barcelonu, odlazak na glavnu ulicu svih Katalonaca – La Rambla. Slobodno vrijeme za kavu i šetnju gradom. Zajednički obilazak Gotičke četvrti – najstariji dio Barcelone. Šetnja La Ramblom od Kolumbovog spomenika do glavnog gradskog trga – Placa Catalunya. Vidjet ćemo: Plaça Reial, Plaça de Sant Jaume, Palau de la Generalitat, rimske i srednjovjekovne zidine. Oko 14:00h odlazak u hostel. Check-in u sobe. Slobodno popodne za vlastite programe. Druženje u zajedničkim prostorijama hostela. Party. Noćenje.

  plavi oblik DAN

  Nastavak razgleda Barcelone. Odlazak na brdo Montjuïc gdje su se održale Olimpijske igre 1992. godine. Vidjet ćemo: Olimpijski stadion, Palau Sant Jordi, utvrdu s pogledom na luku i Sredozemno more. Vožnja pored Plaça Espanya sa pripadajućim sadržajem: Palacio Nacional, magične fontane, Fira Barcelona. Nastavak razgleda grada: Casa Mila, Casa Batlló, Casa Calvet – poznata djela slavnog katalonskog arhitekta Antonia Gaudia. Slobodno popodne za samostalni odlazak do najvećeg Gaudijevog projekta – Sagrada Familia te razgled najpoznatijeg i najljepšeg gradskog parka Güell. Druženje u hostelu. Mogućnost izlaska u jedan od mnogobrojnih barova i klubova u Ravalu, gradskoj četvrti tik uz La Ramblu ili do Olimpijske luke gdje se na plaži nalaze mnogobrojni ekskluzivni klubovi. Party. Noćenje.

  plavi oblik DAN

  Slobodan dan za samostalno istraživanje grada ili odlazak na cjelodnevni fakultativni izlet Upoznajmo Kataloniju. Izlet započinjemo posjetom planini te samostanu Montserrat - nacionalno svetište svih Katalonaca. Planina Montserrat po kojoj je samostan dobio ime je sveta planina za Katalonce, sat vremena busom iz centra grada, iz daljine izgleda kao nazubljena hrid koja je od davnina imala mitsku privlačnost za narode Katalonije. Nakon Montserrata nastavljamo putovanje prema popularnom odredištu Katalonije – Girona. Šetnja pitoreskim gradskim ulicama te posjet glavnih gradskih znamenitosti. Izlet završavamo posjetom najljepšem mjestu na popularnoj Costa Bravi – Tossa de Mar. Zajednički obilazak starog grada i tvrđave smještene na zidinama s pogledom na Mediteran. Slobodno vrijeme za kupanje i picigin do zalaska sunca. Povratak u Barcelonu u večernjim satima. Slobodna večer za vlastite programe. Noćenje.

  plavi oblik DAN

  Nastavak upoznavanja veličanstvene Barcelone. Posjet kultnom Slavoluku pobjede te uživanje u obližnjem gradskom parku. Slobodno popodne za samostalno istraživanje grada, posjete mnogobrojnim muzejima ili odlazak na prekrasnu pješčanu plažu. U večernjim satima oproštajni party te uživanje u posljednjoj noći putovanja. Noćenje.

  plavi oblik DAN

  Check-out iz hostela i ukrcaj stvari u autobus. Slobodna dan za vlastite programe. Navečer odlazak do trga Plaça d’Espanya gdje se nalaze poznate čarobne fontane izgrađene povodom Međunarodne izložbe u Barceloni 1929. godine. Na obroncima brda Montjuïc, ispod Katalonskog nacionalnog muzeja, fontane već skoro čitavo stoljeće svaki vikend prikazuju svoju predstavu vode, svjetla i glazbe. U večernjim satima polazak prema Francuskoj i Italiji.

  plavi oblik DAN

  Vožnja kroz Francusku, Italiju i Sloveniju. Puni dojmova stižemo u Zagreb s novim prijateljstvima u popodnevnim satima. 🙂

  Što kažu naši putnici?

  Noa Kraljević
  star full star full star full star full star full
  Putovanje: Istanbul
  Jako ugodno i nezaboravno iskustvo, jedva čekam iduće putovanje s njima :)
  Kristina B
  star full star full star full star full star full
  Putovanje: Jordan
  Odlična agencija, sposobna ekipa. Na putu u Jordanu (31.03.-8.4.2023.) dočekalo nas je iznenađenje u jednom od hotela. Agencija i vodič na terenu snašli su se vrhunski. U roku od 2 sata pronašli su novi i bolji hotel! Vodič (Antonio) stručan i vrlo ljubazan, te iznimno strpljiv. U grupi od 30 individua, našao je dobar balans. Preporučam agenciju! Inače :-)
  Petra Vican
  star full star full star full star full star full
  Putovanje: Maroko
  Putovanje s Talvijem je bilo odlično, sve preporuke, naš vodič (Tonka) je bila zanimljiva i super educirana 🙂🙂🙂ubrzo opet putujem!
  Ema Kalac
  star full star full star full star full star full
  Putovanje: Egipat
  Putovanje u Egipat bilo mi je bez konkurencije najbolje putovanje u životu. Prvi put sam putovala s Talvijem i mislim da više neću ni pomišljati na druge agencije. Hvala Talvi na svim doživljajima, druženju, zabavi i iskustvu kojeg sigurno neću nikada zaboraviti! 🧡
  Marko Atelj
  star full star full star full star full star full
  Komunikacija i organizacija na vrhunskom nivou. Ako tražite putovanje na kojem ćete se zabaviti i otkriti nove stvari svakako preporučam Talvi team!
  Maja
  star full star full star full star full star full
  Putovanje: Island
  Hvala Talviju na divnom putovanju na Island, sve je bilo super, od organizacije do atmosfere. Fala Tonki na super vodstvu. Sve preporuke i vidimo se sigurno sljedeći put :)
  Antonio Sinovčić
  star full star full star full star full star full
  Putovanje: Tajland
  Moje prvo putovanje s Talvijem, al definitivno ne i zadnje .. sve top od destinacije do vodica pa do ekipe.. vidimo se opet
  Jakov Žilić
  star full star full star full star full star full
  Putovanje: Budimpešta
  Sjajan provod u Budimpešti! Sve pohvale svima u organizaciji, ugodni i pristojni. Topla preporuka svima.

  © 2023 Talvi putovanja
  Izrada web stranica - Fer Projekt